Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

…πήγαν το live εκτός πόλης#-o…τουλάχιστον να έβαζαν τσάμπα τα πούλμαν, θα έδειχναν λίγη τσίμπα[-X
:):!:

Όλα τα λεφτά είναι η περιγραφή των θέσεων που αντιστοιχούν στη Μαλακάσα! Φοβερή προσπάθεια να μαζέψει τα αμάζευτα. Μπράβο του!

Τόση ανασφάλεια…οκ βάλε σαππόρτ τους πυξ-βλάξ να λένε “αγάπη μου έφυγες” κλπ να έρθει και κανας κάγκουρας να γεμίσει. κόλπα υπάρχουν, η διαφήμιση ανύπαρκτη αλλά κυρίως ανασφάλεια, εγώ πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή θα είχε κόσμο.

και εγώ πιστεύω οτι τις τελευταίες μέρες θα ανέβαινε η προπώληση ξέρω πολύ κόσμο που σκέφτονταν να πάει και θα έπαιρνε εισιτήριο την τελευταία 7μάδα…τώρα προπώληση τέλος …
προφανώς απο οικονομικής άποψης είδαν οτι τους συμφέρει μαλακάσα με 10.000 παρά οακα με 15.000+
για να βγούν τα έξοδα στο οακα θα έπρεπε να το ψιλογεμίσουν

το είπαν και το κάνανε τελικά #-o

και δεν το πηγαίνανε και για 2 Αυγούστου να με βολέψει και μένα?!?! :stuck_out_tongue:

ούτε ενας δεν μου ειπε μπραβο που έβγαλα την είδηση πριν 2 μέρες :p:p:p

για τους φίλους που λέγαμε στη σελ 44 για τα εισιτήρια, μην εμπιστεύεστε και πολύ το billboard.com… αυτό γράφει ότι νουμερα τους στέλνει η κάθε εταιρία…
sold out δεν ήταν σε καμία περίπτωση γιατί εγώ τις 2 πρώτες μέρες είχα αγοράσει από το ταμείο και την τρίτη βρηκα μια πρόσκληση που τις έδιναν απλόχερα για να μην φαίνεται πολύ άδειος ο χώρος…

εγώ είχα μάθει κάτι για περίπου 27.000… ενταξει με τις προσκλήσεις και τους τζαμπατζίδες μπορεί να ξεπέρασε τις 30 αλλά άλλο τα εισιτήρια που κόπηκαν και άλλο ο κόσμος που παρακολούθησε…

ρε καραγκιοζακια διοργανωτες του κωλου αντε γαμηθειτε.πιο τερα βαιμπ και παπαρια ρε;πατε καλα;αντε απροσαρμοστοι,που δε σεβεστε το κοσμο που δινει τα χρηματα του.σκεφτηκατε καθολου αυτους που θα ερθουν απο επαρχια;ζωα ε ζωα.βαλτε στο κωλο τα λεφτα σας ηλιθιοι

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να κόψουν τις παπαριές και να σοβαρευτούν.

Μάντεψε ποιος είναι αυτός.

Για να καταλαβω κραζουμε για την αλλαγη χωρου η οποια προφανως εγινε λογω χαμηλης προπωλησης.Το οτι δεν πουληθηκαν εισητηρια ποιος ακριβως φταιει? Θα μου πειτε ξαναειδαμε το show το 2011, στην υπολοιπη ευρωπη πως θα ξαναγεμισουν τα σταδια?
Μονο για πυξ λαξ ειμαστε παρτε το χαμπαρι

Δηλαδή στις υπόλοιπες χώρες που δεν είναι για Πυξ Λαξ αγοράζουν όλοι τα εισιτήρια απ’ την αρχή…

οκ την αλλαγή του χώρου μπορώ να την καταλάβω (λέμε τώρα)
η αλλαγή της ημέρας γιατί έγινε??? έχουν βοσκή τα πρόβατα την τετάρτη ?

Καταρχας, περαστικα σε οσους τα ακουμπανε ακομα σε didi/big star promotion.
Μην ζητατε και πολλα ρεστα, λες και εμφανιστηκανε χτες πρωτη φορα χτες και δεν ξερουμε τι απατεωνιες κανουνε τοσα χρονια.
Εχω φιλο δικηγορο που ρωτησα τι γινεται σε περιπτωση που αλλαξει μια συναυλια χωρο κτλ, και μου ειπε πως κατοπιν καταγγελειας, ειναι εφικτο να εξαργυρωσετε τα χρηματα με τα εισητηρια σας πισω. Συνεννοηθειτε μεταξυ σας για καποια καταγγελεια πχ στη γενικη γραμματεια καταναλωτη. Δειτε για περισσοτερα εδω:
http://www.efpolis.gr/

Εννοειται οτι στις αλλες χωρες αγοραζουν εισητηρια απο την αρχη αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι στο οακα θα ειχε παραπανω απο 20000 με αυτη την ανυπαρκτη προωθηση, δεν νομιζω.Στην χωρα που επελεξε ο waters να γυρισει το dvd θα επαιζε σε αδειο σταδιο, τουλαχιστον στο χωραφι θα γλιτωσουμε το ρεζιλι.Μην ξεχνας τους acdc, απο τις ελαχιστες χωρες αν οχι η μοναδικη που δεν εγινε sold out

Έχω κλείσει διακοπές 2 Αυγούστου. Το βλέπω να έρχεται.

Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προώθηση κατά τη γνώμη μου.

Δε λέμε να πάνε εκατομμύρια. Οι ~20.000 κόσμου το μαθαίνουν εύκολα από στόμα σε στόμα μέσα σε τόσους μήνες.

Απλά δεν υπάρχει και λόγος νομίζω να «τρέξεις» να πάρεις εισιτήριο νωρίς.
Είδαμε και πρόπερσυ που κάνανε λόγο για sold out μέσα σε λίγες ώρες και έτρεχε ο κόσμος, και τελικά ούτε η πρώτη μέρα ήταν sold out και έβρισκες εισιτήρια τελευταία στιγμή.
Άσε με τους καραγκιόζηδες που θα τρέχουμε να προλάβουμε μη χάσουμε το στερνό εισιτήριο και πάθουμε κατάθλιψη…

Επίσης, δεν κατάλαβα πώς συγχέεις το DVD και κάνεις λόγο για ρεζίλι.
Μαγνητοσκόπηση ήταν να γίνει πρόπερσυ. Όχι πάλι φέτος. Χέστηκε ο κόσμος όλος αν θα είμαστε και 5.000.

Έχω ήδη αγοράσει εισιτήριο αλλά και να μπορούσα να παρευρεθώ δε με βολεύει και η αλλαγή της ημέρας. Όποιος πάντως δεν έχει πάρει ακόμη εισιτήριο και θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα (εννοείται με χαμηλότερη τιμή)…Κρίμα που δίνουμε τα λεφτά μας σε τέτοιους καραγκιόζηδες πάντως…αίσχος και ντροπή…

ρε συ μπον 147 μας δουλευεις και συ;η θες να τα ακουσεις;ολα τα σχολια ειναι αρνητικα και συ μας δικαιολογεις ενα μερος αυτης της αλλαγης που εγινε.αντε με τις χαμουρες

Ο Waters κι οι όποιοι ατζέντηδες του ήξεραν το ρίσκο του να έρθει ακριβώς η ίδια παράσταση/συναυλία με απόσταση 2 μόλις χρόνια, και μετά από τόσο εξαντλητικό οικονομικά για τον κόσμο αντίτιμο. Ας υποστούν τις συνέπειες λοιπόν κι αυτοί με την σειρά τους. Και να βγει το γαμωDVD, ναι.

Η BIG STAR PROMOTIONS είναι του Λώρη; Όπως και να ‘χει, απαράδεκτη ανακοίνωση και στάση. Παρ’ τα πρόβατα από δω, βάλ’τα εκεί, κι όλα καλά, άψογα. Γελοίοι.

Επίσης έχω την αίσθηση ότι η συναυλία στο Terra Vibe θα είναι μια τεράστια αποτυχία.

Δε θα το 'λεγα ακριβώς έτσι, απλά δε θα 'ναι το ίδιο.
Όσοι τον δουν φέτος και τον έχουν δει ήδη, θα μας πουν.

Ευτυχώς μ’ έγραψαν στα παπάρια τους κανά-δυο φίλοι που «πίεσα» να πάρουμε εισιτήρια, γιατί τώρα θα έτρωγα κράξιμο, και θα 'χαν και δίκιο.

Κάποιοι δουλεύουν την ίδια μέρα και την επόμενη, και σίγουρα θα τους δυσκόλευε ιδιαίτερα το να μπουν στη διαδικασία να τρέχουν στη Μαλακάσα και να τραβήξουν τη γνωστή ταλαιπωρία.

Το ΟΑΚΑ καλώς ή κακώς είναι πολύ πιο «εύκολο».

Φυγαμε Βουλγαρια λοιπον!