ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html
Εστω για το γαμωτο και ας μην βγει τιποτα ουσιαστικο…
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html
Εστω για το γαμωτο και ας μην βγει τιποτα ουσιαστικο…
φοβούμενος ότι θα τα ακούσω από μερικούς αγανακτισμένους εκνευρισμένους τραμπούκους άντρακλες συνφωρουμίτες (όπως είπαν και σε άλλον ποιο πάνω που [U]τόλμησε [/U]να δικαιολογήσει κάποια πράματα και να μην συνεχίσει το “δίκαιο” τσουβάλιασμα - κράξιμο)
:arrow: καταλαβαίνετε παιδάκια ότι [U]ΑΝ [/U]δεν άλλαζε ο χώρος η συναυλία θα ακυρωνόταν [U]ΑΚΥΡΩΝΟΤΑΝ [/U], έτσι για να είμαστε και ρεαλιστές λίγο …
οπότε ακόμα και έτσι, αυτό που θα γινόταν θα ήταν να βρεθείτε πάλι με 59 ή 40 ? στο χέρι κάτι που μπορεί να γίνει και τώρα πουλώντας το εισιτήριο (και πριν προλάβει να πει κανείς ότι για να το πουλήσει θα πρέπει να τρέχει κάπου, και σε ακύρωση θα τρέχατε κέντρο ενώ τώρα κανονίζετε εσείς που θέτε …)
Ρε φίλε, μας δουλευεις? Που ακούστηκε να ακυρωθεί η συναυλία έτσι χωρίς λόγο και να μην επιστραφούν τα χρήματα? Αν και με αυτούς τους ελεεινούς καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει όλα να τα περιμένει κανείς…μήπως να ζητήσουμε και συγγνώμη από τους καραγύφτουλες που τελικά θα γίνει η συναυλία?..Έλεος…
ρε λώρη πως θα μπούμε τσάμπα τώρα; πάλι σύρματα θα σκαρφαλώνουμε;;;
Μέσα σε ώρες συνήθως.
Καθόλου παράξενο που έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας.
Σαφέστατα… είναι πολύ πιο εύκολο να ψάχνεις άτομο μέσω ίντερνετ ή μέσω γνωστών να αγοράσει το εισιτήριο, να βολεύει να το πάρει χωρίς νε τρέχεις, και ίσως να ρίξεις την τιμή του (γιατί εγώ πχ αν είναι να το πάρω 40 από το τικετχαουζ και 40 από σένα που δεν σε ξέρω και μπορεί να μην είναι γνήσιο, σόρρυ αλλά θα πάω τικετχαουζ), από το να ξέρεις ότι αν το πας πίσω μέσα σε μια χρονική διορία θα εχεις τα λεφτά σου πίσω όμορφα κι ωραία…
Αν ντρέπομαι μια φορά για όσα έγιναν με την ακύρωση…ντρέπομαι 100 φορές όταν κάθομαι και διαβάζω τέτοια posts…που πάει ο κάθενας να δικαιολογήσει τα ρεζιλίκια της κάθε κωλοεταιρείας…ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…δεν έχω τίποτα άλλο να πώ…
το ότι άλλαξε χώρο η συναυλία δεν λέει σε κανέναν τπτ ???
ότι τι ?
όλα πήγαιναν καλά και άλλαξαν χώρο απλά για να τσεπώσουν παραπάνω και γιατί είναι σαδιστές και θένε να μας βασανίζουν έτσι ?
δηλ. θα προτιμούσατε να πουν ακυρώνεται η συναυλία και να μην τη δει κανείς (παρά μόνο όσοι προλαβαίνουν να το κανονίσουν για τπτ Τουρκία κλπ) ? αντί αυτό ?
νταξ ξέρω γω αν είναι να κάνουμε μια κουβέντα οκ …
αν είναι να θέμε όλα τα ποστ να είναι κράξιμο και τσουβάλιασμα και ειρωνείες σε όποιον (τολμά) να πει κάτι λίγο διαφορετικό και να νομίζουμε ότι είμαστε και κάνα υπερ-τρολ (#-o) με αυτά που γράφουμε, ok να τ αφήσω να γίνει το θρεντ λαχαναγορά … :?
εδιτ: slyκάτινούμερα, ναι ok κι εγώ σε αγαπάω σε έχω στην καρδιά μου … λιώνω που ντρέπεσαι για πάρτι μου … :lol::lol:
Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να ασχοληθώ με τέτοια posts…πραγματικά…κι αν θές τη γνώμη μου που είναι γνώμη και εκατοντάδων…(αν πήρες χαμπάρι τι κράξιμο έχει πέσει και στo fb…)…ναι, οι περισσότεροι θα περίμεναν να ακυρωθεί η συναυλία…
κοίτα εγώ δεν θα είχα θέμα με την αλλαγή χώρου και μέρας (και ίσως μπροστά στο φάσμα της ακύρωσης, καλά κάνουν) αρκεί να έδιναν την δυνατότητα επιστροφής… Θα σκάσω και πάλι που δεν θα το δω αλλά τουλάχιστον η εταιρία με σέβεται… τώρα είναι φάση ελάτε τεραβαιμπ όσοι θέλετε και όσοι δεν θέλετε αφήστε μου απλά τα λεφτά σας…
Γιατί στην τελική υπάρχει πολύς κόσμος που τραβιέται από αρκετά μακριά και έχει κλείσει εισιτήρια για τρένα κτελ κλπ, και τώρα παίρνει τα αρχίδια του, είτε είχε εισιτήριο για κερκίδα για διάφορους προσωπικούς λόγους και τώρα πρέπει να το δει όρθιος στο χωράφι…
και το ίδιο εκνευριστική ήταν η στάση της detox στο live των clutch που επίσης άλλαξε μέρα και δεν μπορούσε κάποιος να πάρει τα λεφτά του πίσω…
Η συναυλία αλλάζει πόλη ουσιαστικά. Επίσης πως γίνεται οι θέσεις να είναι ίδιες με αυτές που ήταν στο στάδιο, αφού είναι τελείως διαφορετικοί χώροι; Η απατεωνιά συμπληρώνεται με τη μη εξαργύρωση του εισιτήριου παρόλο αυτές τις αλλαγές. Αν συνεχίζετε να λέτε ευτυχώς που τουλάχιστον δεν ακυρώθηκε μη περιμένετε να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα.
2 thumbs up φίλε Lordoftheflies…μήπως πρέπει να έρθουμε να τους πούμε και ευχαριστώ και πόσο ευγνώμωνες είμαστε που δεν ακυρώθηκε? Έτσι κι αλλιώς πολύς κόσμος (ανάμεσά τους κι εγώ) θα έχουν δει ήδη το show από το 2011…και ο λόγος που επέλεξαν να ξαναπάνε είναι ένας αξιοπρεπής χώρος όπως το ΟΑΚΑ…από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν έτσι τον κόσμο, δεν υπάρχει δικαιολογία…και να μη μπορείς να επιστρέψεις τα χρήματά σου πίσω…και το εισιτήριο λέει για δικαίωμα αλλαγής χώρου και ημερομηνίας της συναυλίας αλλά δε νομίζω ότι έλεγε για εντελώς άλλη πόλη…τι να λέμε τώρα, θα πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?
@radical, καλά προφανώς και έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής κλπ …
βασικά δεν έχεις, κάθεσαι εδώ και μου απαντάς, οπότε όχι …
και ναι ok θα ήθελες να ακυρωθεί η συναυλία για ιδιοτελείς σκοπούς και για δικιά σου ικανοποίηση κι ας υπήρχε (και υπάρχει κόσμος) που θέλει να το δει ακόμα κι έτσι …
ξέρω τράβα και πες σε όσους θένε να το δουν ότι εγώ δεν γουστάρω να γίνει αλλού η συναυλία οπότε μην τη δείτε ούτε εσείς … ακούγεται λίγο χαζό γτ είναι … #-o
Εγώ προτιμώ την ακύρωση από το Terra Vibe και ας μην ήμουν το '11 στο ΟΑΚΑ.Το αν η πλειοψηφία προτιμάει τη ΜΗ ακύρωση θα φανεί στην πορεία.
το κύριο θέμα που πρέπει να συζητάτε είναι η ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ σε συναυλία που αλλάζει χώρο(αλλαγή απο θύρες και διαζώματα σε χωράφι) ΚΑΙ μέρα!
Αυτό το νταβατζιλίκι του Λώρη είναι απαράδεκτο και πρέπει επιτέλους στο ελλαδιστάν ο καταναλωτής να ξυπνήσει και να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν.
Αλλά όσο υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν εμέσως πλην σαφώς αυτές τις πρακτικές των εταιριών,θα μας συμπεριφέρονται μια ζωή σαν ζώα.[-X
Έχεις απόλυτο δίκιο Than…συμφωνώ σε όλα…
Φιλε καλα τα λες, αλλα ολα αυτα ειναι στη συγχρονη νοοτροπια μας και δυσκολα αλλαζουν. Λιγο να ψαξεις για παραπονα των ιδιων εταιριων σε προηγουμενες συναυλιες/εκδηλωσεις θα βρεις 666 προβληματα και παραπονα, απο κακη διοργανωση μεχρι [U][B]παρανομο[/B][/U] σωματικο ελεγχο.
Τι αλλαξε;
Τιποτα. Απλα βγαζει ο κοσμος τον πονο του σε καμια κοινοτητα η σε καμια συζητηση μεταξυ μπυροφιλων και ολα καλα, τους τα ξανακουμπανε στην επομενη συναυλια που διοργανωνουν.
Βαρατε με και ας κλαιω σκηνικα με λιγα λογια. Οπως ειπα και σε προηγουμενη σελιδα, καλο θα ητανε να υπαρξει καποια συντονισμενη προσπαθεια πχ στη γενικη γραμματεια του καναλωτη για την νομιμη επιστροφη των χρηματων οσων πηραν εισητηριο.
Με νοοτροπίες σαν του Guardian_of_the_blind μην απορείτε που δεν αλλάζει τίποτα (προς το καλύτερο) σε αυτή τη χώρα.
Τουλάχιστον, όπως κι εκείνος εμμέσως πλην σαφώς επιρρίπτει ευθύνες προς όσους δεν αγόρασαν εισιτήριο απ’ την πρώτη μέρα, ξέρετε ποιοι είναι συνυπεύθυνοι για τη σαπίλα.
Το μη χείρον βέλτιστον λοιπόν. Βρε λες;
Σε 'φχαριστώ ρε μάγκα το ξέρω ότι είμαι ένα φωτεινό παράδειγμα για την χώρα 8)8)8)
τώρα αν ανοίξεις τα στραβά σου που ονομάζεις μάτια και δεις τι λέω ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα …
αλλά δεν πειράζει πλάκα έχει, βλάκας είναι αυτός που προσπαθεί να βάλει 2 πράματα στη θέσης τους, και σωστός αυτό ο οποίος εύχεται για το χειρότερο κάποιων άλλων που δεν επηρεάζει καν τον ίδιο …
(είμαι περίεργος πραγματικά ποια είναι η νοοτροπία μου που τελικά κράζετε εσείς οι “σωστοί και υπεύθυνοι” … :lol::lol::lol: )