Κι εγώ στις 17 στο γήπεδο της Μπάρτσας στην Αγίου Δημητρίου!!!
Στα τηλεοπτικά spotάκια μέχρι χθες έλεγαν για 31/7.
Σήμερα λένε για 1/8.
:Ρ
αυτο ακριβως
με τον ένα ή τον [U]άλλο[/U] τρόπο 31 ιουλίου το OAKA θα γεμίσει…
Αντε να εχουν πουληθει 20000, αντε μεχρι την συναυλια ας πουμε αλλες 10000 (με τιποτα αλλα λεμε)… Εαν μαζευτει λοιπον 40000 εξω απο το ΟΑΚΑ για να μπει , εγω θα γυρισω ΟΑΚΑ-Νικαια με τα ποδια:)
Ώπα ρε Τράκη…
του τζαμπα το καρακαγκελο!!!
εισιτηριο ανεργων μπορω να παρω τη μερα της συναυλιας ή δεν το γλυτωνω το 40αρι?
Έτσι ρε Λώρη, γάμησέ τα όλα.
ειδατε βρε μαλακες ελληναραδες που το βριζατε το παλλικαρι
εγώ θέλω Επίδαυρο και αναβίωση του live στην Πομπηία
Λογω χαμηλης προσέλευσης κοσμου θα το πανε αλλου. Οι Φλουντ και οι καμερες θα ναι μεσα
Εγώ το θέλω στο Νίκος Γκάλης αλλα τελικα μαζεύτηκε λίγο περισσότερος κόσμος! :lol::lol::lol:
Το μεγάλο πακέτο το έφαγαν αυτοί που αναγκάστηκαν να αλλάξουν εισητήρια διακοπών, μεταφορικά κλπ ήδη μια φορά και τώρα είναι αναγκασμένοι να τα αλλάξουν δεύτερη φορά!! Ήδη ακούω τις χριστοπαναγίες του αδελφού μου!
όλα καλά φαντάζομαι, φαντάζομαι θα αναζοωγόνησε και το ενδιαφέρον για εισητήρια
το παλεύω μέσα μου να παω ή όχι… από την μια με βολεύει κουτί πλέον και θέλω να το δω ξανά… από την άλλη νιώθω ότι βοηθαω τον μαλάκα και θα λουστουμε ξανά στο μέλλον…
Αφού το χεις δει ρε άνθρωπε ποιός ο λόγος να βοηθήσεις όντως το μαλάκα; Και ναι θα λουστούμε ξανά στο μέλλον… Όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία
Ενας σοβαρος επιχειρηματιας υπαρχει και εσεις θελετε να τον φατε!! Για αυτο παμε κατα διαολου8O
Αν και ξενέρωσα που δεν θα γίνει Μαλακάσα γιατί είναι πανέμορφο μέρος, καλό είναι να πάμε γιατί πρέπει να δείξουμε στον διοργανωτή ότι το εκτιμούμε που αφουγκράστηκε τον παλμό του κόσμου και πρέπει να επιβραβεύονται τέτοιες ενέργειες. =)
Ειρωνικα το λές, έτσι; 8O
καλά καλά, υπάρχουν και μερικοί “πολέμιοι” που μετά από μεγάλη συναυλία δήλωναν.
“πάρε μου πάλι τα λεφτά Λώρη θα πω και ευχαριστώ”. οπότε θα περιμένω αντίστοιχες δηλώσεις…