Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

ερασιτεχνισμός και εκμετάλλευση τριτοκοσμικών χωρών…!

Αρκετά ενδιαφέρον κειμενάκι.

http://e-tetradio.gr/ar9285el_stiggkatanalwtienantiontisdidimusicgiatisynayliatoyrogerwaters.html

Γιατι;;;;;;; Οι συνθηκες ηταν αψογες

Επική αποτυχία η μεταφορά του χώρου και της ημερομηνίας, αλλά το μπέρδεμα με τις θέσεις και τις κερκίδες ειναι ακόμα καλύτερο. Για τη μη επιστροφή χρημάτων δεν υπάρχουν λόγια.

Προσωπικά είχα πάρει εισιτήριο από την προπώληση και θα πάω ακόμα κι έτσι όπως τα κάνανε, μόνο και μόνο επειδή θέλω τρελά να το ξαναδώ και δε με παίρνει ούτε κατα διάνοια η λύση των εξωτερικών.

Κατά τα άλλα…

Το θεμα ειναι να μην πιανομαστε κοροϊδα αλλο παιδια.Αρκετα.θελω κ εγω σαν τρελος να τον δω, αλλα δεν προτιθεμαι σε καμια περιπτωση να παω απο ενα χωρο που εχω πληρωσει για καθισμα κ χωρις εμποδια στην ορατοτητα μου να δω μια παρασταση με εμποδια (δεντρα, κινητα μπροστινου κλπ), κουτσουρεμενο σοου γιατι υπαρχουν τα δεντρα κ σιγουρα θα κοπουν πολλα σκηνικα λογω ενδεχομενης πυρκαγιας κλπ,τρισαθλιο παρκινγκ, εξοδα βενζινης κ διοδιων κ φυσικα χωρις καθισμα ή να πω καλυτερα εαν προλαβω να βρω καθισμα γιατι θα ειμαι μαζι με τους ορθιους ετσι οπως διαμορφωθηκε.αρκετα,βαρεθηκα να με δουλευουν με τα λεφτα μου.ακολουθιηστε τη παρακατω τακτικη την οποια εκανα κ εγω κ πολλοι πολλοι αλλοι.

1. μπαινουμε εδω να συμπληρωσουμε τη φορμα για καταγγελια (ανονυμη ή επονυμη) στο συνηγορο του πολιτη
    http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html

2. παιρονουμε τα στοιχεια της εταιρειας κ τα συμπληρωνουμε στη φορμα, τα οποια θα τα βρειτε εδω
    http://www.didimusic.gr/el/epikoinwnia/plirofories/

3. γραφουμε το κειμενο παραπονων μας, μπορειτε ακομα κ με αντιγραφη-επικολληση απο αυτο εδω οπως εκανα κ εγω με μια-δυο μικροαλλαγες
    http://e-tetradio.gr/ar9285el_stiggkatanalwtienantiontisdidimusicgiatisynayliatoyrogerwaters.html

4. συμπληρωματικα μπορειτε να γραψετε οτιδηποτε θελετε, προσωπικα προσθεσα αυτο: κατα την αγορα εισητηριου απο το ticket house κ ιντερνετικα, δε παρεχονται ο οροι αγορας του εισητηριου χωρις να εχεις καταβαλει το αντιτιμο πριν.Δηλαδη γνωριζουμε εκ των υστερων τους ορους που αναγραφονται, αφου πρωτα το εχουμε ηδη αγορασει χωρις να μας επιτρεπεται δικαιωμα επι τοπου επιστροφης του

Από ένα μισοάδειο ΟΑΚΑ ή από το να μη γίνει καθόλου, προφανώς το να γίνει στο Terra Vibe είναι καλύτερη λύση.

To μεγάλο λάθος της διοργανώτριας είναι ότι δε δέχεται επιστροφές. Και μάλιστα όχι τόσο για την αλλαγή χώρου (αν και καταλαβαίνω τις όποιες ενστάσεις), αλλά κυρίως για την αλλαγή ημερομηνίας. Απαράδεκτο. Δε νοείται αλλαγή ημερομηνίας χωρίς επιστροφή χρημάτων (κάτι βέβαια που δεν έγινε ούτε στην περίπτωση των Clutch). Από τη στιγμή βέβαια που υπάρχει όρος στην πίσω πλευρά του εισιτηρίου, δε βλέπω να είναι εύκολο να αλλάξει κάτι.

Αν υπήρχε η δυνατότητα, τότε κανείς δε θα μπορούσε να πει κάτι. Όποιος δεν ήθελε για τον οποιοδήποτε λόγο, απλά δε θα πήγαινε, επιστρέφοντας το εισιτήριο, και η ιστορία θα τελείωνε εκεί. Τώρα… τρέχα γύρευε.

Όπως και να’χει, πιστεύω πως στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό είναι ότι η συναυλία θα γίνει. Με το να βρίζουμε θεούς και δαίμονες δεν πρόκειται να βγει κάτι.

cozy η αποψη σου ειναι σοβαρη, αντικειμενικη και πανω απ’ολα ψυχραιμη αλλα νομιζω πως αν ειχες κανονισει να φυγεις για τιποτα διακοπες 1η Αυγουστου, ή ερχοσουν απο επαρχία ή ειχες βαλει αδεια στη δουλεια μετα κόπων και βασάνων μαλλον και εσυ δεν θα αποφευγες τα καντηλια .

Ειμαι περιεργος να δω αυτο το ρημαδι το in the flesh στην αρχη πως θα το αποδωσουν στο χωραφι. Το αεροπλανο απο που θα πεσει ? Η θα ειναι απο αυτα τα βενζινοκινητα τα τηλεκατευθυνομενα ? Και τα πυροτεχνηματα και οι εκρηξεις ?

Δεν επιτρέπονται δουλειές και κανονίσματα σε πρόβατα σαν εμάς. Πρέπει η didi να σου κανονίζει το καλοκαίρι και τα πάντα. Απ τη στιγμή που παίρνεις εισιτήριο τους πουλάς την ψυχή σου και δέχεσαι τους όρους τους που γράφει από πίσω

Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν και μετά θα μπορούσαμε να μην είχαμε κανονίσει τίποτα.

(irony mode was on when posted)

Οπου ειναι και καταχρηστικα παρανομος. Το οτι μπορει να γραφουνε 1002 πραγματα απο πισω, δεν τους δινει και νομικη ισχυ για να το κανουν.
Εξου και οι μερικες εκατονταδες καταγεγραμμενες καταγγελειες ως και σημερα.

Ξέρει κανείς κανέναν σύμβουλο διακοπών να μυρίσει λίγο να νύχια του να μου πει να βγάλω εισιτήρια για διακοπές 1 ή 2 του μήνα …

να ξέρω κι εγώ … :lol::lol::lol::lol:

και με μία καταπληκτική κωλοτούμπα του Λώρη επιστρέφουμε στην αρχική ημερομηνία. :slight_smile:

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ρε σας τρόλλαρε ο τύπος τόσες μέρες, διάβαζε κι εδώ πέρα στο thread τι γινόταν και έβγαζε γούστα!!! :lol::lol::lol::lol:

Περιμενω τωρα τον πρωτο που θα κανει παραπονα γιατι ηθελε Terra Vibe και οχι OAKA:p:lol:

ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΠΑΡΙΛΑ

Χαχαχαχαχα…μα ποσο γελοίοι είναι…έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε τα αυτονόητα…ευτυχώς δικαιωθήκαμε γιατί θα ήταν πραγματικά μεγάλη αδικία αυτό που έγινε…βέβαια, δεν ξέρουμε κατα πόσο θα λειτουργήσει “κλλιτεχνικά” ο χώρος τώρα, μιας και η Μαλακάσα ήταν ο σούπερ χώρος για τέτοιο γεγονός…μπράβο σε όλους μας για το δίκαιο κράξιμο…κι εγώ προσωπικά πότέ ξανά τα λεφτά μου στους απατεώνες…

Προτείνω μαζικό κράξιμο με συνθήματα στο τέλος της παράστασης κατά του Λώρη.

Εγώ που ήθελα στο Καλλιμάρμαρο στις 15/08? Τον πούλο?

Γελάει ο κόσμος…Τίποτε άλλο…