Χέστηκε ο κόσμος όλος αν θα είμαστε και 5.000.[/QUOTE]
phanispal ο κοσμος χεστηκε αλλα αν σε τετοιο live ειμαστε μονο 5000 μην περιμενεις μεγαλο ονομα στην ελλαδα, βολεψου με τους scoripions και τους james. Για παραδειγμα οι muse δυσκλολα θα μας επισκευτουν ξανα.
Σώπα ρε, και τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να βελάζω για να έρχονται μεγάλα ονόματα;
Πάω και σε άλλες χώρες αν θέλω να δω κάποιον.
[QUOTE=phanispal;1538664]Σώπα ρε, και τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να βελάζω για να έρχονται μεγάλα ονόματα;
Πάω και σε άλλες χώρες αν θέλω να δω κάποιον.
Δεν σου ειπα εγω να βελαζεις, αυτο καταλαβες εσυ. Αυτο που λεω ειναι οτι σαν κοινο μαλλον δεν μπορουμε να υποστηριξουμε μεγαλες συναυλιες
Υπό τις συνθήκες που θέλουν να μας τις πλασάρουν, καλά κάνουμε.
Ο κόσμος μια χαρά δίνει τα λ7 του τόσο καιρό, οι γνωστές εταιρείες δε λένε να σοβαρευτούν.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Ναι, βασικα οταν έχουμε εναν (σχετικο) άδειο Φθινοπωρο και Χειμωνα σε συναυλια και μαζευονται μετα ολα το καλοκαιρι απορουμε γιατι ο κοσμακης δεν μπορει να παει σε ολες τις καλοκαιρινες συναυλιες!
Ειναι και ο Λωρης αστειος είναι και ο Ελληναρας όμως με λογικη τυρέμπορα στην καλυτερη
Διαβασαμε οτι “ο Ροτζερ πηρε το ρισκο να ξαναφερει το Γουολ μετα απο δυο χρονια στο ΟΑΚΑ”. Τρεχαγυρευόπουλος
Διαβάζω σχόλια πολλών φίλων που λένε ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε μεγάλα ονόματα, ότι δεν διαθέτουμε σωστή μουσική και όχι μόνο παιδεία και ότι δεν κάνουμε sold out συναυλίες που θεωρούν ότι έπρεπε να ξεπουλήσουν. Αυτό που διαφεύγει τελείως είναι ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα των δεκα εκατομμυρίων και άρα είναι απόλυτα λογικό συναυλίες που στο εξωτερικό ξεπουλάνε εδώ να μην συμβαίνει αυτό. Είμαστε μια μικρή αγορά και άρα εμπορικά δεν είμαστε στον βασικό πυρήνα των μεγάλων χωρών που έχουν την ευτυχία να βλέπουν συχνα μεγάλα ονόματα. Οι καλλιτέχνες και οι μανατζέρ τους δεν αεροβατούν, το γνωρίζουν αυτό και δεν περιμένουν να ξεπουλήσουν, απλά έχουν θέσει ένα ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων που πρέπει να πουληθούν για να βγεί κέρδος και να θεωρηθεί η εμφάνιση επιτυχημένη. Όλοι αναφέρουν την συναυλία των ACDC αλλά ξεχνάνε ότι και τα εξήντα χιλιάρικα κόσμου που μάζεψαν είναι τεράστια επιτυχία για τα πληθυσμιακά δεδομένα της χώρας μας. Δεν νομίζω η μπάντα να δυσαρεστήθηκε από την προσέλευση, αντίθετα μάλλον ευχάριστη έκπληξη θα ένιωσαν. Αποτυχία θα ήταν αν δεν ξεπούλαγαν πχ στην Βρεταννία των σαράντα εκατομμυρίων, όχι εδώ.
Επίσης σε εποχή κρίσης που ο κόσμος προσέχει που ξοδεύει τα λεφτά του είναι λογικό να μην πηγαίνει να δει ονόματα που έχει δει εκατό φορές και όταν μάλιστα έρχονται μέσα σε μικρό διάστημα από την τελευταία τους εμφάνιση και αν μάλιστα οι συνθήκες δεν είναι σωστές ( βλέπε πχ οργάνωση φετινού Rockwave)
Σε αυτό βέβαια φταίνε οι διοργανωτές που προσκαλούν συνεχώς τα ίδια ονόματα για λόγους ασφαλείας αλλά πλέον φαίνεται να αρχίζει να τους γυρίζει μπούμεραγκ και αυτό.
Σχετικά με τα περί έλλειψης σωστής μουσικής παιδείας, αυτό είναι δεδομένο δυστυχώς και σίγουρα παιζει το ρόλο του στην μειωμένη προσέλευση σε κάποιες συναυλίες που αξίζουν πραγματικά αλλά δεν αποτελεί τον βασικό λόγο.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων τοποθετούνται στην Ζώνη Β’ καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα.
[…]
Ζώνη Β’ - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ Ζώνη Β’ - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ. Τα εισιτήρια της Ζώνης Β’ εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.
Τελικα οσοι ειχαν παρει 40αρια για καθημενους θα πανε παλι σε καθημενους η οχι;Τι αυτιστικο δελτιο τυπου ειναι αυτο.
μμμ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω και νόημα δεν βγαίνει #-o#-o
όπως και το αν θα υπάρχει κάποιο FOS μπροστά από τη ζώνη Α ή όχι …:lol::lol::lol:
Καλησπέρα, ήμουν έτοιμος να πάρω εισιτήριο την επόμενη εβδομάδα (το σκεφτόμουν πολύ καιρό). Έχω σταματήσει να δίνω λεφτά σε αυτή την εταιρία και γενικά σε τέτοιες Ελληνικές διοργανώσεις. Όχι γιατί είναι Ελληνικές αλλά γιατί ακόμα και τώρα σκεφτόμουν ότι ρε πάλι λες να πάει κάτι στραβά? Και ναι πήγε. Φυσικά και δεν θα πάω. Πάλι.
Συμφωνώ με τα παιδιά που είπαν ότι αν θέλετε να πάτε να δείτε κάποια συγκροτήματα και να σας φέρονται σαν ανθρώπους. Τότε η λύση είναι εξωτερικό! Αν αρχίσω να συγκρίνω θα γράψω βιβλίο, απλά. Ακόμα και αν πάρουμε μια τυχαία συναυλία (και όχι φεστιβάλ). Πολλές φορές εκτός Ελλάδας θα δεις το 100% του show ενώ εδώ όχι, για διάφορους λόγους.
Παράδειγμα πολύ πρόσφατο. Και να ερχόντουσαν φέτος οι maiden (δεν συζητάμε το: ‘πάλι αυτοί?’ κτλ κτλ). Ε δεν θα έσκαγε το spitfire πάνω από το κεφάλι σου στη Μαλακάσα (γιατί που αλλού θα παίζανε…). Απλό πάρα πολύ πρόσφατο παράδειγμα.
Τέλος επειδή και εγώ πάω αρκετά χρόνια σε συναυλίες/φεστιβάλ όπως όλοι σας εδώ. Είναι λίγο αστείο κάθε χρόνο να κράζουμε αλλά να τα σκάμε. Καμία εταιρία δεν θα κάτσει να δει το φόρουμ και να πει ‘Ωχ δεν μας πάνε ρε, ας κάνουμε το rockwave download!!!’. Το μόνο που θα κοιτάξει είναι ότι φέρνω metalllica βάζω 80 το εισιτήριο. Σκάνε 35000 κόσμος! Γαμώ! Να και να κράζουν να και να μην κράζουν, θα έρθουν και του χρόνου!
Έτσι πολύ θα χαρώ στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση να μην κράξει κανείς. Αλλά να λένε όλοι πόσο γαμάτα πέρασαν στο wacken, στο download, στο metal days κτλ κτλ…
Πιστεύω ότι μια διοργάνωση (όποια και να είναι) αν δεν γίνει 2-3 χρόνια λόγο χαμηλής προπώλησης ύστερα ο επόμενος διοργανωτής θα σεβαστεί τον συνειδητοποιημένο καταναλωτή.
Κατ’ επέκταση καλό θα ήταν να το κάνουμε σε όλα και όχι μόνο σε live. Αλλά οκ πολλά ζητάω.
Σκεφτόμουν να ανοίξω ένα thread και να δώσω πληροφορίες για το τι παίζει έξω. Από ότι έχω ζήσει τουλάχιστον. Αν ενδιαφέρετε κανείς το ψήνω να βοηθήσουμε όσοι έχουμε πάει να πούμε και σε άλλους πως και τι. Αν κάποιος σου δώσει 2 πληροφορίες γλιτώνεις χρόνο και χρήμα.
Keep rocking
Φιλικά.
ΥΓ. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι δεν προτιμάμε κάτι επειδή μόνο και μόνο δεν είναι Ελληνικό. Απλά προτιμάμε όποιον σέβεται τα λεφτά μας και την αγάπη μας για αυτή την μουσική.
Αν κάποιος αγόρασε το εισιτήριο του, από το rogerwaters.com, λογικά έχει το δικαιωμα επιστροφής.
What happens if I purchased tickets from RogerWaters.com and the show is postponed or the date changed?
Your original tickets will be honoured on the new show date. Should you be unable to attend the new date, we will credit you the cost of your tickets plus the service charge (the ticket transaction fee is non-refundable). We will notify you about the new show details and the refund process via email.
Νομίζω το λέει καθαρά…
Το αυτονόητο δηλαδή, που αγνοούν στη δική μας, υπέροχη χώρα.
Έτσι κι αλλιώς, πόσοι να αγόρασαν από το RogerWaters.com;;
Εγώ!!!
Οπότε μάλλον θα επιστρέψω το ένα από τα 2 εισιτήρια!
Το βλέπω δύσκολο να με ακολουθήσει η 7χρονη κόρη μου στα χωράφια!!!
Βέβαια από το rogerwaters.com έλεγαν ότι τα εισιτήρια που θα αγοραστούν από εκεί, θα είναι εγγυημένα σε πρώτες θέσεις, με τέλεια ορατότητα κλπ κλπ. Αν μου το εξασφαλίσουν (που το βλέπω εξαιρετικά πιθανό, μιας και δεν μιλαμε για την ντιντι), μπορει να το τολμίσω. (με βλέπω να κλαίει και να φεύγω στο διάλλειμα :lol::lol::lol:)
Κανεις τετοιο επικο quote χωρις να τον δωσεις στεγνα, απαραδεκτος.
να έβλεπες κλάμα που έπεφτε το 2011 στο κλειστό ΟΑΚΑ από πολύ μεγαλύτερους της κόρης σου.
εδώ κάτι άλλοι που είναι και ψηλοί κόντεψαν να λιποθυμήσουν :p:p
Εμένα θα έβλεπες μάλλον…καταλαβαίνεις βέβαια τι εννοώ για το κλάμα της μικρής…άλλο κλάμα αυτό, άλλο το δικό μας…
Βασικα εδω εγιναν τρεις μαλακιες, μονο η μια απο τις οποιες δικαιολογειται:
[ol]
[li]Αλλαζει ο χωρος της συναυλιας. Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που θα το κατακρινει αυτο απο τη στιγμη που ηταν αναγκαιο.[/li][li]Αλλαζει ο χρονος της συναυλιας, χωρις να δωθει κανενας λογος στο κοινο. Αυτο ειναι επιεικως απαραδεκτο σε οποιοδηποτε event.[/li][li]Δεν υπαρχει η επιλογη της επιστροφης του εισιτηριου, απαραδεκτο οταν ουσιαστικα προκειται για διαφορετικο event (οχι ποιοτικα, αλλα ως προς χρονο και χωρο). Κακο που διαιωνιζεται οταν στους ορους αγορας του εισιτηριου συνεχιζουν να υπαρχουν οροι που απαλλασσουν τους διοργανωτες απο τετοιες ευθυνες.[/li][/ol]
Και μια που αναφερθηκε, δεν υπαρχει νομος που διεπει τους ορους διεξαγωγης οποιουδηποτε event - παρα μονο ενα πλαισιο το οποιο αφηνει στην (implicit) συμφωνια μεταξυ διοργανωτη - πελατη την αποδοχη ή μη των ορων του πρωτου (με την αγορα του εισιτηριου και την εισοδο στο χωρο).
Φυσικα φανταζομαι οτι αστειευεσαι οταν προτεινεις σε χιλιαδες ατομα να πουλησουν το εισιτηριο τους, 8/10 εσφιξαν οι πλαγιοι κοιλιακοι μου λιγο.
PS. Μεταξυ μας τωρα, οποιος ειχε παει στη πρωτη συναυλια στο ΟΑΚΑ νομιζω θα ειναι καταχαρουμενος που μεταφερεται σε εξωτερικο χωρο.
Αμα τους ερχονται σπιτι καποιοι με μπλουζες Ντορς, λογικο
οριακά ήμουν να τη φορέσω και στη συναυλία έτσι μόνο για σένα.
Θα τρωγες ή το Στουκας ή τον γερανο στο κεφαλι