Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Έλα ντε :lol:!

για να μπουμε τζαμπε τι ωρα λετε να σκασουμε;
καποιος που εχει εμπειρια

όποτε θες.

nai ayto anaferei ---->http://simonwimpenny.blogspot.com.au/

καταλαβα καλα tickets 18e ?

ναι.το λεει στο βιντεο.ε τωρα μπορει να παω.χαχα.δεν εδινα 40αρια και 50αρια παλι.

οκ απλα οτι νανε. αντε να περασει αυτη η συναυλια να τελειωνουμε πια. Μεγαλυτερη ξενερα δεν θυμαμαι να εχω φαει με κατι που να προσμενω τοσο πολυ. Στην υγεια του μαλακα που εσκασα 59. Εαν ξαναδωσω λεφτα στη didi να μου σπασει το χερι σε 3 σημεια !

Η didi μολις απεδειξε πως ειναι εφικτο να πεσει κανεις πιο κατω και απο τον βουρκο.
Και εις κατωτερα!

ποσο πιο χαμηλα??ΠΟΣΟ???
πρωτη φορα νιωθω τοσο σιχαμαρα για μια συναυλια που περιμενα με λαχταρα…
να τελειωνει τουλαχιστον να δουμε το show οπως αξιζει κ απο εκει κ περα στο διαολο η γαμημενη η didi.να το κλεισει να τελειωνουμε

ps κ κανονικα εφοσον το ειστηριο γινεται 18ευρω, θα πρεπει κ εμεις πουεχουμε πληρωσει ακριβοτερα να εισπραξουμε τη διαφορα χρηματων

H πιο λογικη λυση ειναι μεσω κουπονιων(Groupon κτλ) οπως εγινε με Aerosmith-Lynyrd Skynyrd
.Ουτε για ανεργους, φοιτητες, πολυτεκνους κτλ. Οποιος θελει τα αγοραζει με αυτον τον τροπο.
Αλλα υπαρχει λογικη πια; Εαν τα κανουν ετσι , ας πουμε οτι θα εχουν καποια λογικη (αυτο γινεται σε πολλες χωρες στο εξωτερικο μερικες μερες πριν την συναυλια), αλλα εαν ξαφνικα βγαλουν tickets με 18ευρω απο μονοι τους θα εχουνε γκρινιες παλι

ο Roger ομως σε αυτο το βιντεο δε λεει 18ευρω το εισητηριο;ή καταλαβα λαθος;

προφανώς παίρνει την ευθύνη της απόφασης, το λογικό είναι όσοι έχουμε εισητήρια να γίνουν upgrade πχ στην μπροστά αρένα.

πάντως από τα διεθνή φόρα κάτι μου λέει ότι δεν πάει γενικά καλά η τουρνέ, μόνο Βουλγαρία και σε νέες χώρες έχει πουλήσει που κανονικά έπρεπε να ήταν τώρα όλη η τουρνέ sold out

ε 3 σερί χρονιά περιοδεία, το ξαναείδαν/με. και σιγά το album το The Wall. ας ξανακάνει περιοδεία με DSOTM ή Animals και τα λέμε για το πότε γεμίζει τα στάδια :wink:

Ωραία εγώ που πλήρωσα 40 ευρώ θέλω αυτομάτως να μετατραπεί το εισητήριο μου σε vip.

το σετ του 2006 ήταν μια χαρά αλλά λόγω ηλικίας ή προσωπικών φιλοδοξιών έχει κολήσει με το wall;

YΓ στο σαιτ της ντιντι οι τιμές είναι όπως πριν πάντως.

ε όσο να ναι είναι πολύ πιο “δικό του” το The Wall και επίσης σαν show προσφέρει άλλες δυνατότητες.

με τα εισιτήρια εντωμεταξύ δεν κατάλαβα τι γίνεται. η Didi δεν έβγαλε δικιά της ανακοίνωση να συνοδεύσει το βίντεο του Ροτζερούκου. παίζει να περιμένουν από Δευτέρα να αλλάξουν τις τιμές να προλάβουν να πουλήσουν και άλλα 40άρια :stuck_out_tongue:

18 λογικά θα πάνε αυτά στην Αρένα Β?

οπότε αναμονή για δευτέρα…
το θέμα ειναι…[I]τόσο χάλια πάει η προπώληση?[/I] προφανώς για να θέλουν να αλλάξουν χώρο, σίγουρα ΔΕΝ πήγαινε καλά…αλλά το να το βάλεις 18 ευρώ(κάτω από την μισή τιμή του αρχικού εισιτηρίου) ειναι σαν να λες “πάρε κόσμε, να βγάλω να σπασμένα”

άντε να δουμε…

Άμα είναι να το γαμήσεις το θέμα κάντο μέχρι το τέλος.

Τουλάχιστον το φτάνει στα άκρα.
Εύγε Λώρη.

Το γιατί γίνεται είναι προφανές και δε χρειάζεται ανάλυση. Το ότι παρόλα αυτά υπάρχει ΓΚΡΙΝΙΑ για το ότι - έστω και έτσι, έστω και τώρα - θα βγουν πολύ φτηνά εισιτήρια, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ενημερωτικά, είναι μια τακτική που έχω δει και στο εξωτερικό, από τις κορυφαίες εταιρίες διοργανώσεων. Ναι οκ, κι εγώ 59 έδωσα και θα προτιμούσα να είχα δώσει 18. Αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Το ότι περισσότεροι μου φίλοι και γνωστοί αλλά και γενικά περισσότερος κόσμος θα καταφέρει εν τέλει να έρθει, είναι για μένα ΜΟΝΟ θετικό.

φτάνει να τα δούμε τυπωμένα τα 18άρια τα εισιτήρια :stuck_out_tongue: