Σίγουρα ευχάριστη εξέλιξη πχ προσωπικά έχοντας δει και τις 3 της Αθήνας συν μια στο εξωτερικό είχα αποφασίσει να μην πάω φέτος, όμως με 18 ευρώ οκ. Αλλά αυτή η εξελιξη μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται καλή. Γιατί αν το εξετάσουμε υπό διαφορετικό πρίσμα είναι μια κίνηση που θα μεγαλώσει τη δυσπιστία στο θέμα της προπώλησης στις όποιες μελλοντικές συναυλίες. Κι έχω την εντύπωση ότι θα σωθεί σε κάποιο βαθμό αυτή η συναυλία, αλλά θα καούν οι λιγοστές μεγάλες στο κοντινό μέλλον
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε. (Δε πάει στον Giannis παρεμπτιπτόντως).
Καθήστε να δούμε για ποια θύρα ισχύουν τα περιβόητα εισιτήρια των 18?..
Ειναι Θεουλης! :p:p
Δεν ξερω αν μπηκε πριν αλλα ειναι το μηνυμα που στελνει στους φιλους των floyd στην Ελλαδα
αν ειναι αποφαση του waters για πιο φτηνα εισητηρια.ειναι προς τιμην του.και μπραβο.χρεοκοπημενη χωρα ειμαστε.να το βλεπουν και αλλες μπαντες αυτο.
Aν οντως ειναι, μπραβο του!Συμφωνω κ εγω με αυτο, πολυ καλη κινηση!!!
Θα πρεπει ομως να σκεφτει κ τους υπολοιπους αν θελει να ειναι δικαιος κ σωστος, γιατι κ εμεις που πληρωσαμε 59,40,45,55 ευρω δεν τα βγαζουμε ευκολα κ πολλοι οπως κ εγω, στερουμαστε κατι αλλο ή αλλα για να τον δουμε live… οποτε κ σε εμας θα πρεπει να ειναι σωστος κ να βρει μαι λυση ειτε επιστρεφωντας μας χρηματα ή δε ξερω κ εγω τι αλλο. Διοφορετικα, μονο κοροϊδο μπορω να θεωρηθω κ εγω κ οι υπολοιποι (οχι οτι τωρα δεν ειμαστε,αλλα τη πατησαμε ηδη…) κ εννοειται - ετσι κ αλλιως- πως δε θα αξαναπτησω σε διοργανωση των ντιντιφιογκων
ετσι δεν ειναι;
Ειναι λιγο ακραιο αυτο το παραδειγμα αλλα θα το πω, πας cinema με την κοπελα σου και πληρωνεις κανονικα 2 tickets. και ξαφνικα για την ιδια ταινια βγαζει το cinema προσφορα 2 for1 . Εσυ “εχασες” καποιος αλλος κερδισε. Το εχω γραψει και παλιοτερα, πηγα Aerosmith με κουπονι (μιση τιμη) που το πηρα μια μερα πριν. Θα μπορουσε να ειχε γινει το αναποδο, να ειχα κανονικο ticket και ο διπλανος μου να ειχε ερθει με μιση τιμη, αλλα ετυχε και ημουν εγω ο κερδισμενος.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου , αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι παραπανω τωρα.
δε μιλαμε ομως για σινεμα με 7 ευρω διαφορα, που αυτο ετσι κ αλλιως το ξερεις οτι εχει προσφορα καθε τεταρτη με τη κοσμοτε…μιλαμε για ποσα ταξης των 41,37,22 ευρω…δεν ειναι κ λιγα (59-18=41,55-18=37,40-18=22)…
σαν να λεμε 3 φορες σινεμα τουλαχιστον αφου πιασμαε κ το παραδειγμα :p:lol:
επειδή αναφέρατε για τους Aerosmith και τα κουπόνια σε 3-4 πόστ… πείτε λίγο τι φάση ήταν αυτό? επειδή δεν με ενδιέφερε τότε η συναυλία και δεν το είχα τσεκάρει καθόλου
Δεν ξέρω για τους Aerosmith συγκεκριμένα, ΑΛΛΑ στους lynyrd skynyrd που πήγα εγώ, 3-4 μέρες νωρίτερα μερικά σάιτ είχαν ανεβάσει κουπόνια τα οποία αγόραζες(στην μισή τιμή - από 40 που έκανε το εισιτήριο, έδωσα 20) και όταν πήγαινες στην συναυλία “αντάλλασσες” ένα αριθμό κουπονιού με το εισιτήριο σε ένα ειδικό στάντ που είχαν εκεί.
Μαντεύω ότι και στους Aerosmith κάτι παρόμοιο θα είχε παίξει…
Πάντως τότε θυμάμαι αυτά τα “κουπόνια” ήταν σε φάση για 2-3 μέρες και εξαντληθηκαν σε χρόνο ρεκόρ…
α ναι το θυμήθηκα, το είχα τσεκάρει στους Skynyrd.
σκέψου οτι αγόρασες το cd με 15-20 ευρώ και το βλέπεις σε μια εβδομάδα στο Πρώτο Ψέμα για 2-3 ευρώ μαζί με τον Νότης, τον Πλούταρχο και τα άλλα μπάζα
http://www.perfectradio.gr/?p=2422
οσοι κωλοφαρδοι μενετε πηλιο,βολο κ εκει γυρω,καλα να περασετε…αν το ηξερα απο εχθες, θα πηγαινα κ εγω @$^&#$%@##%&^#%^&*#^&&@%^@#%^!#%^!
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/1081/roger-waters-the-wall
βασει αυτου η προπωληση δε πρεπει να εχει παει χαλια…οι πιο πολλες θυρες δεν ειναι διαθεσιμες, αρα εχου νπουληθει παρα πολλα εισητηρια…οποτε δε καταλαβαινω το λογο που το κανανε αυτο.απο την αλλη το μετεφεραν στη μαλακασα που σημαινει οτι βαρια να ειχαν πουλησει 25000 εισητηρια…δε καταλαβαινω…αμα υπηρχαν διααθεσιμες οι θυρες δε θα επρεπε να τα ειχαν για πωληση κ εκεινα?? κατι αλλο μου βρωμαει εδω…:-k:-k:-k
ρε όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας πει κάτι. πείτε και εσείς ρε Βολιώτες!!
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΘΑΙΝΩ
Χτες επαιζε Βελγιο και μεθαυριο Κροατια, μου φαινεται λιγο καπως να πεταχτει Βολο μονο και μονο γι’αυτο:-k Ασε που θα εχει πολλες μερες κενο πριν και μετα την Αθηνα και θα μπορουσε τοτε να το κανει, δε χρειαζεται να πεταχτει 10 μερες νωριτερα…
αυτό.
ξενέρα. [-X
και με τον ενθουσιασμό, δε μου έκοψε να τσεκάρω κατευθείαν το πρόγραμμα της περιοδείας #-o
μια απο τα ιδια…μαλλον μουφια θα ειναι…ποιος ξερει…
Περιμένουμε απάντηση από Καιάδα, Notis και Πλούταρχό…
Το 2006 κράταγε ένα πολύ ωραίο λογκ ο τύπος που έπαιζε πνευστά, την επομένη της συναυλίας πήγαν με ελικόπτερα στο Πήλιο και τους έβγαλε βόλτα με 2 βάρκες και μετά είχε φώτο να τρώνε σαλάτες στο σπίτι του, αν το ξαναβρώ θα το ποστάρω.
ε γενικά κάθε χρόνο πάει στο Πήλιο ο Waters έστω και για κάποιες μέρες. και αυτό είναι πιθανό να έγινε και το 2011 αλλά να γίνει και τώρα αμέσως μετά την Αθήνα και πριν την Τουρκία.
αλλά το σημερινό ήταν αδύνατο να συμβεί