Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

έχεις δίκιο.

[SPOILER]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΕ ΛΩΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ. 300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ 18? 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ, 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ. ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

τρέξε τώρα να περιμένεις στην ουρά από το πρωί στο ticket house για να πεις και εσύ ευχαριστώ[/SPOILER]

Απο αυτες τις θυρες το τοιχος θα ειναι τοσο ορατο οσο το Σεινικο απο το διαστημα.
Τρεχτε παιδια, να σαι καλα Λωρη μπερμπαντη και ψυχοπονιαρη, μας εφτιαξες παλι εμας τους γυφτους εδω στην ψωροκωσταινα με τις πακεταρες σου!

[SPOILER]Μα εισαι με τα καλα σου ρε Guardian? Αχαριστια προς το Λωρη? Αληθεια???[/SPOILER]

Συγγνώμη, ξέχασα να το αναφέρω, τιμή πώλησης 45 ευρώ.

Sorry, αλλά δε θα κρατηθώ. Πείτε ότι με πληρώνει ο Λώρης, μου κολλάει βαρέα κ ανθυγιεινά, ότι με έχει σπιτώσει και μου έδωσε και την κόρη του δια πάσα χρήση και παραφύση, αλλά:

Ανακοινώνουν μεταφορά της συναυλίας στο Terra Vibe:

[I]- Τους αλήτες, να τους καταγγείλουμε στο ΙΝΚΑ και δε ξέρω που αλλού[/I].

Κατόπιν της φασαρίας το γυρίζουν στο ΟΑΚΑ (αυτό που ζήταγε ο κόσμος δλδ):

[I]- Τι κωλοτούμπας ο Λώρης![/I]

Ανακοινώνει ότι θα βγάλει εισιτήρια των 18?:

[I]- Εμείς που πήραμε των 40?, μαλάκες είμαστε? Τα λεφτά μας πίσω.[/I]

Διευκρινίζεται ότι των 18? είναι λίγα και στις θύρες 2 και 34:

[I]- Αλήτες, που θα σας δώσουμε 18? για να μας βάλετε στου διαόλου τη μάνα.[/I]

Δε τον πιάνεις πουθενά τον Έλληνα τελικά… #-o

βασικά όλες οι διαμαρτυρίες έχουν την ίδια λογική. ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί! προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι μπας και πάει κανένας μετά τις απανωτές ξενέρες με τη Didi. ας είχαν από την αρχή πιο φθηνά εισιτήρια, να μην έπαιζαν με χώρους/ημερομηνιες και δε θα “γκρίνιαζε” κανένας.

άκουσες τίποτα για το Heavy By The Sea ας πούμε?

Βασικά ίσως περιμένω πολλά αλλά θα ήθελα μερικοί να είναι λίγο πιο υποψιασμένοι ή λιγότερο βιαστικοί…

Όταν ανακοινώθηκε η αλλαγή για το Terra Vibe έγινε χαμός. Μετά με την επιστροφή στο ΟΑΚΑ διάβασα διαμαρτυρίες του στυλ “Κι αν ο άλλος άλλαξε τα σχέδια του για να πάει στη Μαλακάσα τη 1η Αυγούστου, ποιος θα του πληρώσει τα σπασμένα”. Δεκτό, αλλά όταν ρε συ βλέπεις ότι γίνεται ολόκληρη κίνηση να ανατραπεί μία, ομολογουμένως εσφαλμένη απόφαση, περίμενε λίγο. Που ξέρεις, μπορεί να πιάσει…

Το ίδιο με τα εισιτήρια των 18?. Υπήρξαν χρήστες που λέγανε “Περιμένετε λίγο να δούμε που θα είναι αυτά πριν κράξετε”. Αλλά βλέπω ότι και πριν και μετά πάλι κράξιμο πέφτει…

Δε δικαιολογώ τίποτα στη DiDi, μαντάρα τα έκανε και πάλι. Απλά ρε γαμώτο δεν είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Τους ξέρουμε τι είναι χρόνια τώρα. Οπότε γιατί να μην είμαστε εμείς οι ψύχραιμοι και αυτοί οι πανικόβλητοι? Γιατί πρέπει και οι δύο να πηγαίνουμε σαν ακέφαλα κοτόπουλα… :frowning:

Γεια σας παιδιά. Επειδή μια φίλη μου τελικά δεν θα μπορέσει να έρθει στην συναυλία πουλάει το εισιτήριο της. Είναι Pitch B (αυτά των 40Ε) και το πουλάει 30Ε. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει ένα πμ.
Ευχαριστώ.

Καλυτερα βαλτο εδω, γιατι σε αυτο το thread μπορει να χαθει η αγγελια σου
http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=35

βασικά αυτό θα κάνω, αλλά όχι για μένα αλλά για τον μικρό bro που για 40 δεν ψηνόταν (μιας και δεν έχει επαφή με floyd, ενώ τώρα θα πάει αλυσοδεμένος να το δει μπας και ξεστραβωθεί … :lol::lol: ) αλλά για 18 είναι μια χαρά και μετά τραινάκι για μπουγατσούπολη και πούλμαν για maiden (μου τα έσκασε ο λωρης για την διαφήμιση που του κάνω και έχω να πάω … 8) )

από κάποιο σημείο και μετά περνάει την αχαριστία και φτάνει να είναι γρίνια για την γρίνια … α και μερικοί που νομίζουν ότι με αυτά που γράφουν τρολάρουν ενώ δεν ξέρουν καν τι είναι τρόλινγκ …
ακόμα ψάχνω που ειπώθηκε ότι θα είναι σε καλό σημείο κλπ τα εισιτήρια … μάλλον θα θέλανε να είναι και μπροστά από το pitch A (ώστε μετά να κράζουν ότι οι άλλοι από πίσω πλήρωσαν 60 και δεν είναι μπροστά …)

1ον στάνταρ για κάποιο λόγο θα γκρίνιαζε πολύς κόσμος, και λογικά μάλλον για χαζομάρα θα ήταν …

2ον για το Heavy By The Sea άκουσα ότι πήγε λίγος κόσμος, παρόλα τα όλα καλά που είχε… :(:frowning:

Προσοχή πάντως σε όσους πάρουν εισητήρια για τέρμα πίσω θύρες: Στους Bon Jovi, που έτυχε να κάθομαι στο πάνω διαζωμα, δίπλα από την οθόνη τέρμα πίσω, ο ήχος (προφανώς λόγω της απόστασης να φτάσει σε εμάς) δεν συχρονιζόταν με την είκονα, με αποτέλεσμα πρώτα να βλέπουμε και μετά να ακούμε. Σαν μεξικάνικο σήριαλ ένα πράγμα.

Ο γάτος λώρης κατάφερε να φέρει τούμπα το σκηνικό.εδώ και 2 μέρες όλοι μιλάνε για τις δηλώσεις του waters,έβαλε και τα φθηνά tickets,το mega είναι χορηγός επικοινωνίας και θα έχει τα κλασικά ρεπορταζ πριν την συναυλία,κανά 40ari το έχει στο τσεπάκι.
Αυτό που είπε ο φίλος πριν για τον ήχο είναι σωστό και εγώ εκεί ήμουν στους bon jovi,δεν πιστέυω όμως ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στον waters.Από ότι είπε ο δικτάτορας των συναυλιών στην ελλάδα,ο διορισμένος εφ ορου ζωής φιντελ κάστρο των εγχώριων θεαμάτων,το τοίχος θα "πιάνει και τις 2 κερκίδες του κάτω διαζώματος,70 μέτρα μήκος.
Όταν άκουσα περι 18 ευρώ θυμήθηκα κατι θέσεις πίσω από τη σκηνή…αλλά δεν θυμάμαι σε ποια συναυλία ήταν ,u2?Aν το έκανε αυτό στην συγκεκριμένη συναυλία,στην τελέυταία μεγάλη συναυλία που έχει έγινε ποτέ στην ελλάδα ,θα έβαζε το κέρασακι στην τούρτα στο μνημόσυνο της 31 ιουλίου.

ναι στους U2. αλλά εκεί όλοι έφερναν γύρα συνέχεια οπότε και ο κόσμος που καθόταν πίσω έπαιρνε χρόνο επαφής με τη μπάντα εξίσου με όποιον άλλον θεατή. ακόμα και ο ντράμμερ σε κάποια κομμάτια γύρναγε προς τα πίσω

Προφανώς και θέλουν αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά φθηνότερο από το ενοίκιο του ΟΑΚΑ. Υπό αυτό το σκεπτικό αναφέρθηκα σε εναλλακτικούς χώρους. Βέβαια δεν ξέρω αν και πάλι τους συμφέρει οικονομικά, όταν τα πράγματα είναι τόσο χάλια τότε όλα τα ενοίκια ακριβά φαίνονται!

Το βλέπω ήδη σε ανακοίνωση της επόμενης χρονίας…

‘‘Σε πείσμα των καιρών και αντίθετα από το ρεύμα, η DidiMusic είναι και πάλι δίπλα στον φίλο της μουσικής, φέρνοντας κάτι που φέτος θεωρείτο αδιανόητο…Για μία μόνο εμφάνιση, στο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ Terra Vibe οι ‘‘ταδε’’ (μεγάλο όνομα που θα περιοδεύει του χρόνου και θα βρέθηκε κανά κενό μεταξύ των πολλών ημερομηνιών που θα έχει ήδη κλείσει) για να αποδείξουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στο συναυλιακό χάρτη…Τα πρώτα εισιτήρια των 40 ευρώ για τη γενική είσοδο θα κυκλοφορήσουν σύντομα…Fan pit tickets: 60 euro, VIP Tickets: 80 euro’’

Κλασικά κολπάκια δημιουργίας εντυπώσεων ώστε άμα σκάσει κάτι να το παρουσιάσουμε σαν επιτυχία…

Εεεε ο Λώρης πάντα ήταν μαστερ στα επικοινωνιακά τρικ. :slight_smile:

από πωλήσεις πως πάμε; γνωρίζουμε;

στην ανακοίνωση της εταιρείας γράφει πως τα πάρκινγκ θα είναι κλειστά και λένε ο κόσμος να προτιμήσει τα μμμ…ξέρει κανείς αν ισχύει?

εδω ειναι οι τιμες του ποσο κοστιζει.ετσι οπως τα εχει κανει δε νομιζω οτι θα υπαρχει παρκινγκ παντως…μας κοβω με μμμ κ ιστοριες…

http://www.oaka.com.gr/article_detail.asp?e_l=1&e_lang_id=0&e_cat_serial=001019001&e_cat_id=369&e_article_id=1257

Ε ναι. Μάλλον τρενάκι θα παίξει.

Στο fcb της didi, πόσταραν εικόνα ότι ήδη ξεκίνησαν εργασίες για να στήσουν το show στο OAKA, οπότε υποθέτω όταν “υπολογίζαμε” τα κόστη δεν μετρήσαμε το ότι έχουν κλείσει το ΟΑΚΑ μια βδομάδα πριν …:-s:-s:-s