παιζει.τι θελει 6 μερες για να τα ετοιμασουν δλδ.
Και εγω τωρα θελω να κλεισω εισητηριο για Πραγα η Βιεννη
Πραγα απο οσο βλεπω ειναι sold out και Βιεννη το φθηνοτερο βγαινει 130e!!! #-o#-o#-o
9:10 και η ουρά φτάνει μέχρι την Ιπποκράτους…
Αποχή ??? Sorry δεν άκουσα καλά ?’?!?!?!?!
το πρωί ολο το ΟΑΚΑ ήταν στο πόδι, εργάτες, μηχανήματα, ως και αυτα που μεταφέρουν παλέτες…οπότε το στήσιμο έχει όντως ενα Α’ κόστος
έχουμε και νέα πως πήγε η προπώληση στην Θεσσαλονίκη?
Τα ειπαμε ολα κ ειχαμε αμφιβολιες για το κοστος; Δεκαδες εργατες για μερες αλλα κ κατα την διαρκεια του show,ενοικιο για μερες,ξενοδοχεια για μερες και ενα σωρο αλλα. Οσο πιο μεγαλο το live και το venue, τοσο μεγαλυτερο το ρισκο.
Η Didi ειναι γνωστη για πολλες μαλακιες, αλλα και εμεις ειμαστε πολυ γκρινιαρηδες ρε αδερφακι μου… Προσωπικα λογω εξοδων ειχα αφησει την αγορα εισιτηριου για την τελευταια στιγμη και σταθηκα τυχερος. Πηρα σημερα με 18 ευρω και μια χαρα Νο. 00527.
ΚΑΙ Ο ροτζ θελει grand resort lagonisi…οχι οτι οτι.τουλαχιστον το 2011 εκει την εβγαλε
Τα κυάλια μην ξεχάσεις.
Που σημαίνει οτι το κόστος κ οχι η κακή προιστορία της didi φταίνε για τις χαμηλές πωλήσεις…
που σημαίνει οτι απο δω κ πέρα μόνο με πραγματικά χαμηλές τιμές (και όχι απο 31-26) θα έχουμε πετυχημένα live
Δυστυχώς όμως με πορδές δε βάφονται αυγά… Ήτοι για να βγει οικονομικά μία τέτοιου μεγέθους συναυλία (και να αφήσει και κέρδος γιατί οι διοργανωτές δεν είναι φιλανθρωπικοί οργανισμοί) πρέπει να μαζεύεις 75.000 κόσμο αλλά να παίρνεις αμοιβή σαν να μάζευες 20.000 ή να δέχεσαι να πληρωθείς με ποσοστά από το κέρδος. Και μέχρι τώρα κάτι τέτοιο μόνο οι Πυξ Λαξ το δέχθηκαν…
τα 18 ευρω εφυγαν ολα
Αυτοί με τα 18 ευρω δεν θα βλέπουν τίποτα. Εκτός αν, λόγω του μπάχαλου που επικρατεί στις συναυλίες στην Ελλάδα, κατεβουν κατω και πηδηξουν την ταφρο και μπουν στην αρενα.
πιστευω αν δεν εχει κοσμο, που μαλλον θα εχει, θα εινα πιο χαλάρα και θα πανε οπου θελουν
…σιγά, μην δεν έχει σεκιούριτι:):!:
ρε παιδες,απο σαλονικα, με τρενο αν κατεβω που με αφηνει,πως θα παω οακα και ποση ωρα περιπου θα παρει?
Σε αφηνει σταθμο Λαρισης. Παιρνεις μετρο μεχρι Αττικη (ειναι μια-δυο στασεις) κι απο εκει ηλεκτρικο για Ειρηνη (ειναι καμια δεκαρια στασεις - εικοσι λεπτα). Συνολικα ενα μισαωρο με 35 λεπτα στα τραινα και βαλε και 15’ περπατημα απο Ειρηνη μεχρι ΟΑΚΑ. πενηντα λεπτα. Απο εκει και περα το ποτε θα μπεις εξαρταται απο την DiDi :lol:.
Κι εγώ με τρένο θα κατέβω από σαλόνικα,το πρώτο πρωινό.Αν θες,(αν και είναι εύκολο το να πας στο στάδιο) πάμε μαζί.
παιδια έχει κανένας τη φωτογραφια από τις παραστάσεις του 11 με το πανο που έλεγε “the pinks and the pigs will always find somewhere to fly to… σας ευχαριστούμε για όλα” σε καλή ανάλυση?
αν την έχει κάποιος ας μου τη στήλει…