Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

μασκες εχει φετος στο σοου ή να παρουμε τις παλιες μαζι?

θα είχε πολύ γέλιο πάντως να ακυρώνονταν τελευταία στιγμή για αυτόν τον λόγο

τσίμπησα στην 33 μπιλιετακι

Αυτη ξερω οτι υπάρχει σιγουρα απο την πρωτη μερα, την εβαλαν και τα παιδια σε ενα κειμενακι που εφτιαξαν για το Wall φετος εδω στο σάητ

Λοιπόν, όσοι γκρίνιαξαν, γκρίναξαν, όσοι έβρισαν, έβρισαν, όσοι δε θα ξαναπάνε σε συναυλία της didi, δε θα ξαναπάνε. Τέλος.
Το θέμα είναι πως οι μέρες έφτασαν και το κορυφαίο show που έχουμε δει ποτέ θα είναι και πάλι εδώ. Δυστυχώς πολλοί λένε το κλασσικό “Ε αφού το είδα, τι να ξαναπάω”, προσωπικά αν και έχω δει το Wall ήδη 4 φορές, απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΝΕ. Θέλω να πιστεύω πως εν τέλει μάλιστα θα μαζέψει αρκετό κόσμο.
Τρέλανέ μας πάλι ρε Roger.

ευχαριστω μαν

γυρω στις 5και θα φτασω εγω…

Φιλε αυτο δεν εχει καθολου γελιο…καθολου αστειο δεν ειναι και δεν παιζουν με τι ζωες ανθρωπων. Για φαντασου να γινει κατι εαν αυτο αληθευει!! Χτυπα ξυλο…Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι. Γιατι εδω στην Ελλαδα επειδη ειμαστε λαμογια ολα τα κρυβουν για να μην ξεφτυλιστουμε…Αυτο ειναι πολυ σοβαρο θεμα!! Παρα πολυ και δεν ξερω γιατιι δεν εγινε γνωστο νωριτερα…Ξαναλεω εαν αληθευει!!

το βραδυ τι ΜΜΜ λειτουργουν?

Ποδια και ταξι :lol:.

νταξ ακουσα μετα τις συναυλιες τις μεγαλες βαζουν ενα τελευταιο ηλεκτρικο.

ετσι εγινε και ac/dc θυμαμαι

…έτσι είναι, μακάρι να ισχύσει και για την Τετάρτη, για όσους πάνε:):!:

σωστος… κ εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να το εχεις δει κ να μην ξαναπας, επισης πιστευα οτι δεν θα ειναι σαν την πρωτη φορα τα συναισθηματα αλλα οσο πλησιαζει δεν βλεπω διαφορες…
μακαρι να πανε ολα καλα κ να το απολαυσουμε στο 100% κ να μην εχουμε τη γνωστη βαβουρα των συναυλιων του οακα

αυτη την έχω βρει και εγω, αλλα η αναλυση δεν είναι καλή…
τέσπα, ευχαριστω όπως και να χει…

O Simon ακολουθει το ροτζ σε πολλες συναυλιες, ειχε ερθει και στην Ελλαδα,

Πριν κάποια χρόνια είχε γίνει μια μανούρα με το θέατρο στον Λυκαβηττό ότι και καλά οι κερκίδες είναι επικίνδυνες και ακυρώθηκαν αρκετά live της ίδιας εταιρίας … και μύριζε δάχτυλος άλλης ανταγωνιστικής που μόλις είχε κάνει τα live της εκεί …
λες να το δούμε ανάποδα φέτος ???

ή κατεβαίνεις Σ.Κ.Α. παίρνεις προαστιακό για νερατζιότησα και μετά περπατάς …

Απλα προαστιακο μπορει να περιμενεις εως και μιση ωρα.

Να κάνω μια ερώτηση και εγώ: την ημέρα της συναυλίας θα κάπου διάβαζα θα πουληθούν εισιτήρια και στο ΟΑΚΑ…Αυτά τα τικέτια θα ειναι πιο ακριβά?(δεδομένου και του ότι δεν θα ειναι πρακτικά πλέον προπώληση…). Και αν ναι, πόσο πιο ακριβά?

δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα για αλλες τιμες τη μερα της συναυλιας… πιστευω (κ θελω να πιστευω γιατι θα παρω την τεταρτη) οτι δεν θα αλλαξουν

δεν αναφερθηκε αλλαγη στις τιμες.

θα 'πρεπε να το αναφέρουν. είτε παραμείνουν οι ίδιες, είτε όχι. αλλά πουστιά να μην το αναφέρουν και να την ανεβάσουν την τιμή, κι ας θεωρειται δεδομενο οτι γινεται αυτο.