Για τον ranick το είπα χαριτολογώντας, επειδή ήταν κωλοφαρδούλης. Πάντα τέτοια τυχερά man.
Thanx φίλε! Όχι κωλοφαρδούλης απλά! Έναν κώλο σαν το THE WALL είχα…το καινούριο των ανοιχτών σταδίων, όχι το προπέρσινο το μικρούλη!
χαχαχαχα… ήταν και το δικο σου λίγο μπερδεμένο τα μπέρδεψα και εγω λίγο… μπερδευτήκαμε γενικοτερα
πάντως δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο τώρα… έχουν απο το σ/κ που κάνουν εργασίες στο στάδιο…
άντε καλα να περάσουμε!!!
στο διαολο.
[SPOILER]σορρυ παραφερθηκα :-#[/SPOILER]
Προετοιμασίες στο ΟΑΚΑ:
O Λώρης το χει μάθει το ποιηματάκι. Όλο τα ίδια λέει.
Φοβερή ατάκα. Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της συναυλίας.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες πάντως. Get ready.
tτο τραγικο της υποθεσης ειναι οτι πιστευε οτι χωρουσε αυτη η υπερπαραγωγη στη τρυπα του terra vibe…φανταστειτε τι περικοπες θα γινοντουσαν αν επαιζε τελικα εκει…
τραγικοι αλλοι μια φορα…
Εγω το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι απαγορευονται παλι οι φωτογραφικες μηχανες αφου δεν παιζει θεμα με dvd αυτη τη φορα. Για να μην χαλαει το σοου απο γυαλαδες πανω στο τοιχος ισως. Χωρις φλας δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα βεβαια αλλα πως να το ελεγξεις αυτο με τοσο κοσμο? Θελω να δω αν θα μου προκαλεσει αυριο παλι την ανατριχιλα της πρωτης φορας.
Τα περί φωτογραφικών κλπ είναι τυπικός κανόνας που ισχύει σχεδόν σε οποιουδήποτε είδους event για προφανείς σχετικούς με copyrights κλπ λόγους. Πλέον με τα κινητά να τραβάνε και φωτογραφίες και βίντεο ο όρος αυτός έχει καθαρά ακαδημαική σημασία διαφορετικά θα έπρεπε να απαγορέψουν να έχουμε μαζί μας κινητό!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Τυποποιημενος μεχρι αηδιας ο “επαναστατης” και προοδευτικος…
ας παρει μαθηματα απο πραγματικους καλλιτεχνες και ανθρωπους…http://www.youtube.com/watch?v=Zg5x2hpPyUk
Παρεούλα θα μαστε
Κι επειδή είσαι απο τους ωραίους εδω μέσα, χαρηκα πολύ.
Ξέρεις λεπτομέρειες; Εγώ έχω ψιλομπερδευτεί. Από τη Didi μου ειπαν να είμαι στο backstage στο ημιχρονο. Από εκεί που κέρδισα, μου είπαν να είμαι κατά τις 5 εκεί για να πάρω το πάσο.
ΠΜ αν θέλεις…(εγώ δεν ξερω πως γινεται το ΠΜ κι ας ειμαι κομπιουτερας!!!)
Με τα κινητά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, σωστά;
Εμείς που κατεβαίνουμε από Θεσσαλονίκη πρέπει να έχουμε κινητό στο δρόμο.
απλώς σου λεει μην το γαμησετε με τα κινητα, οκ δεν ειναι η αννα βίση να ειναι 100 15χρονα με ενα κινητό στο χέρι το καθένα. πας για να δεις το θεαμα και οχι να δεις την οθονη του κινητου του μπροστινου.
Εννοείται φίλε μου!
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτούς που πηγαίνουν σε μια συναυλία τέτοιου επιπέδου και τη βλέπουν από την οθόνη του κινητού! Είναι κρίμα να χάσεις όλη την ένταση της συναυλίας γα να γράψεις μερικά λεπτά…
Το κινητό απλώς θα το έχω μαζί μου και στη διάρκεια της μυσταγωγίας θα είναι κλειστό.
στο meet n greet τις φωτος τις βγαζει ο φωτογραφος της didi.θα κανετε κανα χρονο να τις παρετε.οπως εμεις απο το rockwave το 12.
Λογικό αυτό που λες
Για μια μέρα στην άκρη όλες οι γκρίνιες για ντιντήδες, για μεταφορές χώρου για το ‘να, για τ’ άλλο. Σε λίγες ώρες θα ζήσω αυτό που δεν έζησα το '11. Together we stand, divided we fall και αλοιφή για κάλους ο Πανούλης…
Οι του pitch b εκτός απο καραμουρτζούνη που τον ξέρω και floydized που ξέρω τη φάτσα του, αν δείτε έναν όμορφο μελαχρινό με ωραίο αραιό μούσι και ακόμα πιο ωραία κοτσίδα, με μαύρη μπλούζα [SIZE=“1”]Savatage με το εξώφυλλο του Gutter Ballet[/SIZE], μιλήστε
ΥΓ για τα παιδιά που έρχονται απο επαρχία, λογικά θα προλάβετε το τελευταίο δρομολόγιο του ηλεκτρικού, ειδικά αν προσθέσουν άλλο ένα, αλλιώς με το νυχτερινό λεωφορείο (νομίζω το Χ14 περνάει από εκεί) θα κάνετε τη δουλειά σας.
ΥΓ2 όποιος ξέρει το ξενοδοχείο του Waters, να μιλήσει ευθύς αμέσως
θα πω μετα το live
Καλά, αύριο έτσι κι αλλιώς δεν θα πάρω τους δρόμους γιατί θα 'μαι από νωρίς στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω να κάτσει 1-2 μέρες παραπάνω πριν πάει στην επόμενη πόλη.
αχχχχ backstage pass…
και τι ζηταω…:"(