Φόρα κοθόρνους και εμφανίσου σαν Floydized
ναι άσε τόσο που αφήνει έξω τους εμπόρους και υπογράφει μόνο για φανσ … τι να σου πω τυποποίηση …:lol::lol::lol:
απόψε λοιπόν… εν αναμονη να ξαναζησουμε ότι βιώσαμε το 2011
Ειπα χθες στη γυναίκα μου να βγάλει από το σαλόνι τη φωτογραφία του γάμου μας, για να βάλω τη φωτογραφία που θα βγάλω με τον Waters.Γέλασε, μου έδωσε ένα φιλί και ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο…πήρα σήμερα το πρωι…ήταν ο δικηγόρος της…:lol::lol::lol:
σε μια ωρα ξεκιναω απο καλαματα!!!
εχω βαρεθει να απανταω στην ερωτηση γιατι το ειδα 2 φορες το '11, η απαντηση ειναι οτι την τριτη μερα ειχε κ twisted sister…
Αμα ζήσουμε απο το σημερίνο δεν μασάμε τίποτα
ρε παιδια εχω εισητηριο για την 28, ξερει κανεις αν μπορω να μπω απο καπου φυσιολογικα χωρις να κανω το γυρο του θριαμβου για να μπω απο την 8?
George Osbourne · Cemetary High
δηλαδη εγω για την 28 θα πρεπει να κανω το γυρω του θριαμβου για να μπω?
γέλασα μπορώ να πω
Last minuteinfo θελουμε να αλλαξουμε αρενα με κερκιδα, το ιδιο κοστος ειναι, υπαρχει κανεις; παιρνω στην didi αλλα δεν απανταει κανεις κανα ινφο;
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κανέναν στην didi. Δοκίμασε να πας (όχι να τηλεφωνήσεις όμως) στο Tickethouse ή στα εκδοτήρια που έχουν στήσει στο ΟΑΚΑ.
Ειδάλλως μέσω του forum ή εκεί μπορεί να βρεις κάποιον να ανταλλάξετε εισιτήριο. Καλή τύχη πάντως…
Το 2011 με βρήκε απροετοίμαστο. Δεν είχα εμβαθύνει στο νόημα του άλμπουμ όσο έπρεπε και πήγα πιο πολύ για μια συναυλία παρά για μια παράσταση. Λίγο καιρό αργότερα, όταν με έπιασε πραγματική αρρώστια και άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για το Wall οπουδήποτε, ήθελα όσο τίποτα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Το σημερινό ήρθε σαν δώρο. Καλά δάκρυα να έχουμε.
[B][SIZE=“5”]Ε-Π-Ο-Σ[/SIZE][/B]
[SIZE=“6”][B][U]ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ !!1!!![/U][/B][/SIZE]
[SIZE=“1”]ξανά … :D:D:D[/SIZE]
Αν το χε βάλει και φέτος στο Bring the boys back home θα πέθαινα στο κλάμα. Αρκέστηκα σε μερικούς λυγμούς.
Τα ζουμιά με πήρανε…σ’ ευχαριστώ Roger Waters…
[SIZE=“1”]Cheers σε Don Costantino, Floydized (χάρηκα πολύ και από κοντά παιδιά) και karamourtzouni!!![/SIZE]
Μας βίασε ξανά την ψυχή. Όπως και στην πρώτη φορά που είδα το Wall το 11, έτσι και τώρα γυρνώντας σπίτι, έχω δυστυχώς μετασυναυλιακή κατάθλιψη.
[SPOILER]Μετασυναυλιακή κατάθλιψη: ιατρικός όρος της ψυχολογίας που αναφέρεται στο μετατραυματικό στρες που βιώνουν οι οπαδοί της μεταλικής και ροκ μουσικής μετά από πετυχημένη συναυλία. Το σύνδρομο εκδηλώνεται συνήθως την επόμενη ημέρα της συναυλίας και οι προϋποθέσεις της εμφάνισής του ποικίλουν. Η συγκεκριμένη μορφή κατάθλιψης συνήθως εμφανίζεται μετά από συναυλία συγκροτήματος το οποίο έχει αποδώσει το μέγιστο των ικανοτήτων του, ενώ ο οπαδός που παθαίνει κατάθλιψη είναι ενεργητικός και όχι παθητικός δέκτης των ερεθισμάτων, δηλαδή έχει την ικανότητα λήψης και αφομοίωσης στο ασυνείδητο των μηνυμάτων που μεταδίδει το συγκρότημα, καθώς και του παλμού που εκπέμπει στη σκηνή. Συνεπώς, η μετασυναυλιακή κατάθλιψη εντοπίζεται κυρίως στους ένθερμους μεσογειακούς λαούς, και ειδικά στους Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν στην πλειοψηφία τους ενεργητικούς και ιδιαίτερα ένθερμους δέκτες των εκπεμπόμενων μηνυμάτων, ενώ σπανίζει σε βορειότερες χώρες (π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία κλπ), όπου οι οπαδοί είναι απαθείς. Επίσης, ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι στη Λατινική Αμερική, όπου το κοινό είναι εξαιρετικά φανατισμένο. Ιατρική αντιμετώπιση της μετασυναυλιακής κατάθλιψης δεν υπάρχει. Οι ψυχολόγοι συνιστούν πάντως την παρακολούθηση και άλλης συναυλίας μετά την έλευση σχετικά σύντομου χρονικού διαστήματος, η οποία έτσι θα εξουδετερώσει μερικώς ή ολικώς τις επιπτώσεις της κατάθλιψης (η φράση αυτή βεβαίως δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Waters).[/SPOILER]
άντε και του χρόνου παιδιά, ελπιζω να ξανάρθει
φυσικα το ειχε,
Δάκρυα μπορεί να μην είχα φέτος, όμως η ανατριχίλα και οι εναγκαλισμοί με τον floydized ήταν πάλι εκεί. Σε ευχαριστούμε θείε Ρότζερ, κάτι παραπάνω από συναυλία.