Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Βγαινει ο σταματουκος και λεει για playback στους manowar και συνεχιζουν να κραζουνε μετα απο 20 χρονια.
Το κανει ο waters και μιλαμε για υπερθεαμα.
Αυτοι ειστε κυριοι:!:

Ε μην συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα. Ο Waters είναι 70 και έχει γράψει ότι έχει γράψει έτσι

K OI MANOWAR EINAI 50 K FORANE AKOMH PROVIES K PETSINA RE

Και στο The trial αποκλείεται να τραγούδησε ζωντανά, μην πω και στο Hey you, που δεν τον βλέπει και κανείς. Πάντως όλα αυτά δεν αναιρούν την μαγεία του show

Manowaράδες επίθεσηηηηηηη!!!

Φημες λενε πως υπαρχει τοπικ στο φορουμ του rocking.gr στο οποιο δεν εχει γινει αναφορα στους Μanowar…

[SPOILER][/SPOILER]

στο Hey you ηταν ζωντανα διοτι στο τελευταιο κουπλε που τραγουδαει δεν το ειπε στις ιδιες νοτες με στουντιο αλλα το προσαρμοσε σε πιο χαμηλες.

επισης σε πολλα κομματια εχω την εντυπωση οτι κατεβασαν την τονικοτητα

therefore,μαλλον τραγουδησε στα περισσοτερα.

καλα αν κατι ειναι προηχογραφημενο δε σημαινει πως παιζει το στουντιο σιντι απο γουωκμαν στα παρασκηνια

Και εγώ κάνω εμετό με αυτό. Πραγματικά ήμαρτον όμως

Zantac, γαμαει!

ε τοτε δε μπορεις να ξερεις…

Νυχτοπερπατήματα στην Ρώμη

Mια χαρα μπορείς να ξερεις, ακουγεται με το αυτι. Καποια ειναι προηχογραφημενα καθως και η φωνη του Ροτζερ δεν μπορεί να βγαζει αποδόσεις (ειδικα για 3 χρονια σερι) και ο ίδιος εχει να κανει πολλα πανω στην σκηνη ωστε να μπορεί να τα βολεψει ολα, βασει του οτι εχει πολυ “αδυναμη” φωνή ηδη απο τα μεσα του '80

Απλως εχουν ηχογραφηθεί πριν την εναρξη του τουρ και προφανως ειναι χαμηλα

Θυμάμαι η ίδια συζήτηση για τα προηχογραφημένα έχει γίνει πολλάκις, τόσο για την προηγούμενη φορά που μας επισκέφτηκε με το Wall, όσο και όταν είχε έρθει για το Dark Side of the Moon.

Χρησιμοποιεί προηχογραφημένα; Ναι. Κακώς. Εκείνη την ώρα δε σε πολυαπασχολεί, αλλά όταν εκ των υστέρων το σκέφτεσαι, σε χαλάει. Λίγο.

Πάντως, με όσα διάβασα, καλύτερα που δεν έκανα το ταξίδι να το δω ξανά, και έμεινα με τη μαγεία της 1ης φοράς.

[SPOILER]Πείτε ρε για τους Manowar.

[SPOILER]Πώς να σκοτώσεις ένα topic: αναφέρεις Σταματούκο/Manowar.

[SPOILER][SIZE=“7”][B]ΕΛΕΟΣ[/B][/SIZE][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Δεν εχει κι αδικο ομως.

Πιστεύω αν κ δεν είχα πάει ότι στο κλειστό θα ήταν πολύ καλύτερο. Αυτό με τον συγχρονισμό που είπατε ήταν θέμα γενικώς καθ’όλη τη διάρκεια του σόου. Δεν ξέρω αν έφταιγε που ήμουν σχετικά μακριά από τη σκηνή, (θύρα 30), δεν ξέρω αν έφταιγε ο ανοιχτός χώρος ή ο αέρας, αλλά ήταν μεγάλο fail ο συγχρονισμός ήχου κ εικόνας.
παρολ’αυτά, ανατριχιλες με τις πρώτες νότες του in the flesh?, βουρκωμα σε διάσπαρτα σημεία κ αποκορύφωμα για μενα η τριάδα Vera, bring the boys back home κ comfortably numb όπου η συγκίνηση εκδηλώθηκε.

Όμορφη βραδιά για να έχεις να θυμάσαι.

[SPOILER]υπήρξαν κ κάποια πράγματα που με χαλασανε στα βίντεο αλλά δεν τα σχολιάζω γιατί δεν έχω όρεξη για πολιτική συζήτηση μέσο πληκτρολογίου.[/SPOILER]

Απλά αν γράψεις στο YouTube “Run Like Hell @ OAKA 2011” θα δεις τεράστια διαφορά στη συμμετοχή του κόσμου.

Προχθές ήταν λες κι ήμασταν ψόφια κρέατα.

Άστα να πάνε. Εγώ ας πούμε περίμενα στο the trial στο σημείο που λέει tear down the wall να πέσει εκτός από το τείχος κ ο Καλατράβας από τις φωνές αλλά…

χάθηκε ο κόσμος μέσα στο τεράστιο γήπεδο
καμία σχέση η ατμόσφαιρα στο κλειστό προ 2ετίας με το φετινό

:twisted: