Οι τρου χεβι μεταλ φοραμε πραντα και πολις
για να φτιαχτεις με το the wall πρεπει να κανεις 5-6 τσιγαρα.χαχαχα
Ξέχασες και Madonna, η θέα του live και κάνει δυναμικά live no kidding και κρίμα να έχει έρθει μόνο μια φορά στην Ελλάδα.
Ανεπανάληπτο! Απλά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε ! Το όλο show ήταν για σεμινάριο!
Σχετικά με την προσέλευση, κάποιες εφημερίδες σήμερα γράφανε για σαράντα χιλιάδες αν και εγώ νομίζω ότι ήταν γύρω στις εικοσιπέντε χιλιάδες, άντε τριάντα που λαμβάνοντας υπόψη όλους τους γνωστούς παράγοντες, θεωρώ ότι ήταν πολύ ικανοποιητικό νούμερο. Αρκετές κερκίδες ήταν σχεδόν φουλ. Εξάλλου το Ολυμπιακό στάδιο είναι τεράστιο και δεν γέμιζε τις καλές εποχές, όχι τώρα με την κρίση κιόλας!
Η τιμή των εισιτηρίων, αν και όταν κάποιος δεν έχει λογικό όλα να του φαίνονται ακριβά, για την ποιότητα του όλου show ήταν όντως πολύ καλή για να μην πω bargain!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
πάλι καλά που μας κάνουν την τιμή και έρχοντε και τους βλέπουμε. γιατί είναι τιμή να βλέπουν επιχειρηματικό κέρδος σε μια χώρα. μεγάλη τιμή.
μεγαλε ροτζερ ευχαριστουμε για την υπεροχη βραδια!!!
εκπληκτικο το σοου (και) σε ανοιχτα σταδια…
δεν ηταν οπως την πρωτη φορα αλλα ανατριχιλες ειχαμε στα αγαπημενα σημεια,
κοσμος γυρω στις 30000 κ πολυ ψοφιος καμια σχεση με τις συναυλιες του '11, ουτε καν tear down the wall δεν φωναζαν στο τελος…
πιστευω οτι μετα απο 3 φορες ειμαι καλυμενος απο το the wall,ελπιζω να συνεχισει τις περιοδειες με τα υπολοιπα αλμπουμ γιατι ελειπα απο τη συναυλια το '06 στη μαλακασα…
Συμφωνών ακριβώς με αυτό…το ΟΑΚΑ θα γέμιζε μόνο αν ήταν 1η(άντε 2η φορά) που έπαιζε το the wall…εμένα μου φάνηκε αρκετά γεμάτο δεδομένου οτι ειναι και 4η φορά που παίζει η ίδια ακριβώς συναυλία σε διάστημα 2 ετών…
Και όντως το 40αρι ας πουμε για την συναυλία, δεν το θεώρησα ακριβό…έγω δώσει 35άρια για τριτοτεταρτες μπάντες σε κωλοχώρους που δεν μπορείς να διακρίνεις ποιο τραγούδι παίζει…το 40αρια για αυτό το μαγευτικό 2ωρο περίπου, με τον τόσο άψογο ήχο και το φοβερό σόου, όντως ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
Μην μιλατε για τις τιμες γιατι θα σας κοψω τη γλωσσα!! Σε σχεση με το υπερθεαμα και σε συγκριση με αλλες χωρες ηταν αρκετα φθηνα (ασχετα με την κριση) στο εξωτερικο ξεκινανε τα εισητηρια απο 70-80ε
Τρομερό το χθεσινό. Όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο. Προφανώς συγκρίσεις με πρόπερσι δεν παίζουν, αλλά και πάλι ο ήχος ήταν άψογος, το σόου υπέροχο, ενώ για το τεράστιο ιπτάμενο γουρουνι δεν υπάρχουν λόγια. \m/
Μόνο ο κόσμος με απογοήτευσε, που παραήταν μαζεμένος, αλλά τι να κάνεις.
Υγ: αυτό με τη φούντα ισχύει και για τις κερκίδες… ωραίες στιγμές :b
τι λες οταν σου τελειωσει η φουντα σε μια συναυλια?
-Τι αηδια ειναι αυτη που ακουμε?
περα απο αυτο,αφου γινεται ολο το νταβαντουρι με την ακυρη αλλαγη χωρου τωρα ερχονται και κανουν ενα Pitch Α που ουτε καν αντικατοπτριζει αυτο που φαινεται πισω απο το εισιτηριο.Αν ηξερα οτι θα το εκαναν ετσι,θα αγοραζα 28ρι…Ολος ο κοσμος στην ουρα για να μπουμε εκραζε και εβριζε.
Για το λαιβ τι να πω…Ζησαμε κατι το θρυλικο χτες…
εγώ από το pitch b πάντως, που έβλεπα και άκουγα καλύτερα από πολλούς του pitc a εκεί που ήμουν, τους έλεγα ακόμα και ότι μπορούν να κινηθούν νομικά για τη διαμόρφωση του χώρου, κάτι που μου επιβεβαίωσε και φίλη νομικός…
Το πιστεύω ότι έβλεπες και άκουγες καλύτερα…απλά πήγα γιατί ήθελα να δώ τον θείο Ρότζερ από όσο πι κοντά μπορούσα ,αλλά και επειδή έμενε το γαμώτο για το 60αρι που έδωσα.
Αξεχαστη συναυλια, ανατριχιασα οπως και την πρωτη φορα. Ημουν στην εξεδρα με τα εισιτηρια των 18 ευρω και η οπτικη ηταν πολυ καλη, δεν εβλεπα τον Waters τοσο καλα οσο στο κλειστο που ημουν σε μια πλαγια εξεδρα πιο κοντα, αλλα το τοιχος φαινοταν οπως επρεπε. Παρα το οτι δεν υπηρχε η εκπληξη της πρωτης φορας που δεν ειχα δει απο πριν βιντεακια και δεν ηξερα τι να περιμενω το ολο show ηταν και παλι συγκλονιστικο. Εμπειρια ζωης και νιωθω τυχερος που το εζησα και 2η φορα. Το τοιχος ηταν φανερα μεγαλυτερο και η ολη φαση πιο grande, τα συναισθηματα παλι ηταν τα ιδια, δεος, ανατριχιλα, συγκινηση. Ο Waters μορφη και γουσταρα που ηταν κεφατος και μας μιλησε και στα ελληνικα.
Απο την συναυλιες-show-εμπειριες ζωης που σου μενουν για παντα.
να δω ποτε θα συνελθουμε…
προσωπικα δεν μπορω να βγαλω τη μελωδια του in the flesh? απο το μυαλο μου καμια ωρα της ημερας… θα τρελαθω…
Ερώτηση γι’ αυτούς με τα 18αρια: Ο ήχος ήταν συγχρονισμένος με την εικόνα ή πρώτα βλέπατε και μετά ακούγατε (όπως πχ έγινε με Bon Jovi);
εσύ γιατί δεν έφυγες μαζί με τους άλλους όταν άδειασαν τα 18άρια μετά την αρχή της συναυλίας και πήγαν σε καλύτερες κερκίδες;
αυτό που αναφέρεις είχε να κάνει με τα μαγνητοσκοπημένα κοντινά πλάνα του waters και την ροή της συναυλίας. Με άλλα λόγια, ότι κοντινό έβλεπες είχε ήδη γραφτεί και ο roger έτρεχε να το προλάβει! Νομίζω στη φάση της ντουντούκας φάνηκε ποιο καθαρά από κάθε άλλη φορά
Δεν αναφέρομαι στα ήδη μαγνητοσκοπημένα μέρη του Waters και της μπάντας, που προβάλλονταν στις οθόνες, αλλά στον συγχρονισμό των όσων ακούγαμε με τα projections (πχ τα λουλούδια του Empty spaces όταν ενώθηκαν στην οθόνη, ακούστηκε ταυτόχρονα το σχετικό κρεσέντο στις κιθάρες; πχ τα σφυριά στο Another brick pt III ήταν ηχητικά συγχρονισμένα με τα ραγίσματα, που βλέπαμε στην οθόνη;) Όσοι ήταν στα 18?, ας απαντήσουν
Βασικα τραγουδησε ποτε live o Waters?
άουτς…
Στα σημεία με τη ντουντούκα σίγουρα όχι (βασικά όλο το Run like hell).
Στα άλλα δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ήταν όλα live.