Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Τεραστιος καλλιτέχνης, πολύ καλή συναυλία, τι να λέμε τώρα… Μακάρι και άλλοι “μεγάλοι καλλιτέχνες” να μπορούσαν να μας κάνουν να βιώσουμε το 1/100 απο αυτό που βιώσαμε χτες…

ήταν και καλό το χορτάρι κουρεμένο σωστά κλπ :wink::wink::wink:

Εντάξει η φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγα λεπτά μετά την αρχή της συναυλίας. από την άλλη πλευρά την ίδια στιγμή γινόταν χαμός. όπως και να 'χει από κει και πισω ήταν το απόλυτο κενό. αφού οι didiδες είχαν κλείσει τα 3/4 του χορταριου για να μαζευτεί ο κόσμος μπροστά. οι κερκίδες με το ζόρι στο 20%. μιλάμε για 25-30.000 με πολύ ζόρι.

βασικά έχει κανείς φωτογραφία από το θεικο ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

το jungle report ανέβασε στο fb κάτι παρεμφερές με αυτό που ζητάς…

επίσης, όλα καλά και ωραία, αλλά μόνο εγώ ξενέρωσα με την πιπούλα του θείου στο τέλος “εφκαριστώ τα δεκαοκτάεμπρα…”;;;;

οχι δεν ήσουν ο μονος

Τι εννοουσε ο ποιητης;;

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δημιουργήθηκε το τετράγωνο στη μέση του γηπέδου από σεκιουριτάδες;

το pitch A λες;

Δημιουργήθηκε ένα κενό τετράγωνο στο πιτς Β. Από την κονσόλα μέχρι και τους προτζέκτορες. Πιέζαν τον κόσμο να φύγει.

Χρυσαυγήτες

γιατι να ξενερωσεις ?? ισως ηταν ο τροπος του να πει ευχαριστει αυτους που δεν εχουν χρημα και πηγαν να τον δουν . δεν νομιζω να το ειπε ειρωνικα

Ηρθε στην αθηνα με τα γκουτσι και τα μπερμπερι πολεμωντας το κεφαλαιο.

ήταν που ήταν όλο το σκηνικό γελοίο με τα 18άρια, το αποτελείωσε…
όχι, ειρωνικά δεν το είπε, απλά παραέγινε γραφικός…

τα βλέπεις με άλλο μάτι μέσα από τα rayban

Ειχε ανοίξει τριτο ματι ο Ροτζερ απο το 68 και βλεπει απο τσακρα

Ώχου μωρέ γκρίνια συνέχεια. Τον άλλο τον ενοχλεί που δεν πήγε πολύς κόσμος λες και μπήκε ο ίδιος μέσα…ρε φίλε εσύ πέρασες καλά? Αυτό έχει σημασία.

Κράξιμο στον Waters για τα εισιτήρια των 18? επειδή είναι στου διαόλου τη μάνα.

Άντε σε λίγο να πείτε και για ένα ταμπούρο στο “The Thin Ice” που έσκασε 5 nanosecond εκτός χρόνου, για μια πράσινη που έφυγε από τον Kilminster σε ένα bend στο “Comfortably Numb” και για τον Waters που δε συγχρονίστηκε σωστά στα παράλληλα φιλμαρισμένα βιντεάκια σε ένα σημείο.

Σκατά στο κοινό που εκεί που ήμουν εγώ (λίγα μέτρα πίσω απ’ το κάγκελο του pitch A χοντρικά) οι μισοί δεν ήξεραν ούτε μισό στίχο. Ούτε καν στα πιο γνωστά κομμάτια. Ήταν βέβαια και κλασμένοι γιατί μια παρέα είχε κάνει τουλάχιστον μισό καράβι φούντα μέχρι να αρχίσει το λάιβ οπότε μάλλον φταίει και αυτό.

έτσι εξηγείται που στο διάδρομο ανάμεσα στα δυο pitches δίπλα μου πέφτανε όλοι σαν τα κοτόπουλα, δεν τους προλάβαιναν οι σεκιουριτάδες και οι ερυθροσταυρίτες… :stuck_out_tongue:

Επί μία-μίαμιση ώρα δε σταμάτησε να ντουμανιάζει εκεί που ήμουν…τι να λέμε τώρα. Βέβαια μιλάω για παρέα 7-8 ατόμων και μερικούς μεμονωμένους εδώ κι εκεί. Δεν είδα τι παιζόταν στην υπόλοιπη αρένα.

edit: Συν ότι από ένα σημείο και μετά σπάγανε αρχίδια με τις μαλακίες που έλεγαν: “τι χειροκροτάς ρε, σ’ άρεσε αυτή η μαλακία?” (για το κλείσιμο του πρώτου μέρους) κλπ κλπ

Εκει που ημουν, pitch B αριστερα ηταν οκ παντως αυτοι οι καγκουρες πρεπει να τρωνε απαγορευτικο και δωρεαν για going through, βασιλης και μαζωνάκης, να μας αδειαζουν λιγο την γωνια

Αφού δεν τους άρεσε αυτή η μαλακία.