Roger Waters Live 31 Ιουλιου-Αθηνα

Ο Richard Wright έγραψε το Castellorizon τρώγοντας καλαμαράκια στην Ζέα; Μήπως ήτνα και γαύρος; Να βρίσω επιτρέπεται;

Το μόνο σίγουρο…όλοι γαυροι ήταν.
Όλοι γαύροι είμαστε!

Με εναν ελιγμο βρεθηκα στις πολυθρονες του ΟΑΚΑ. Μαλιστα εκει που καθησα ειχε ταμπελακι απο τον τελικο του κυπελου και ελεγε ΓΓ Γραμματεας:p. Στο 3ο τραγουδι πρεπει να ανοιξαν την αρενα γιατι ειδα να μπαινει κοσμος… Και στο break ειδα κοσμο να μπαινει στην απεναντι εξεδρα… Για πρωτη φορα ουτε ΜΙΑ θυρα ΔΕΝ ηταν γεματη. Ακομα και στα επισημα που τυχαια βρεθηκα υπηρχαν πολλες αδειες θεσεις… Με εναν φιλο “μαλωνω” στο FB . του ειπα για 30000 και μου λεει για 20000… Ε καπου εκει ημασταν… Οσο για το show , τα ειπαν καλα τα παιδια απο πανω

φίλε δεν μετράμε τα νούμερα, ξέρω και εγώ κόσμο από μπουρνάζι που πήγαν peppers “για περασουν ωραία” όπως και ότι σε πολλά lives η Cosmote και άλλοι χορηγοί “αγόρασαν” 5-6000 εισητήρια που τα έδωσαν τυχαία. Εδώ δεν είχες χορηγούς να γίνουν τσάμπα εισητήρια, ούτε πάμε να τον δούμε για τον χαβαλέ…το κοινό είναι σοβαρό και έρχεται για το waters και το έργο του και όχι για τον χαβαλέ.

Ίσως αν τον έβλεπα πρώτα στο ανοιχτό και μετά στο κλειστό η άποψή μου να ήταν διαφορετική, αλλά τώρα θα συμφωνήσω με τον Jim_Floyd: θεωρώ κι εγώ πως στο κλειστό είναι πιο άμεσο.

Σαφώς στη διαμόρφωση αυτής της άποψης έπαιξε ρόλο και ότι κόσμος χθες ήταν πολύ πιο χλιαρός σε σχέση με το 2011.

Η οργάνωση γελοία όπως αναμενόταν. Εμάς του Pitch B μας τα έπρηξαν, μία να μπούμε στο χόρτο, μία να πάμε πίσω, μετά πάλι μπροστά. Έπαιζε το Hey You και έδινες βάση στο τι έλεγε το προσωπικό ασφαλείας και τον κόσμο να πηγαινοέρχεται. Τι να πει κανείς.

Καλα υπηρχε και ενα 30% που ηξερε μονο 2-3 τραγουδια …

εγώ κάτω από 20Κ πιστεύω …:(:(:frowning:

Όσοι έκαναν λόγο για sold out από τις πρώτες μέρες μάλιστα, μάλλον ακόμα κοιμούνται.

Τι περιμένατε ωρέ; Καλά ήταν.

Αναμφίβολα μαζί με Bridges To Babylon (Rolling Stones) και 360 Tour των U2, τα καλύτερα stadium show κονσέρτα των τελευταίων 20 ετών στην Ελλάδα.

Τρομερός επαγγελματίας είναι ο Waters. Σέβεται τόσο πολύ το κοινό του.

Μη λέτε βλακείες για τον κόσμο. Για τα δεδομένα της εποχής ήταν πολύ καλά (μιλάω και εγώ για θεατες όχι για κομμένα tickets).

Και εγώ respect στον Λώρη. Μεγάλο respect. Τουλάχιστον έχουμε δει από κοντά καλλιτεχνες που αλλιώς ούτε στον ύπνο μας δε θα περναγαν από εδώ. Δε μπορώ να πιστέψω τα περί “τελευταίας μεγάλης συναυλίας στην Ελλάδα”…

Σαχλαμάρες.

Τουλάχιστον για τους huge super-top καλλιτέχνες. Οι U2 εαν ξαναβγουν σε τουρνε δε θα φουλιάσουν πάλι το ΟΑΚΑ, όπως την προηγούμενη φορά;

Αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο μουσικό στερεώμα υπάρχουν 5 όλοι και όλοι που εχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν μεγαλιθικά σταδιακά events και να φουλιάσουν στάδια στο εξωτερικό: Rolling Stones, U2, Roger Waters, Muse και Coldplay, άντε και ΑC/DC στο πιο hard μουσικό στυλ. Αυτοί έχουν μείνει. Εχετε δει τι σόου κάνουν οι Muse τώρα; Ολόκληρο ξενοδοχείο έχουν φτιάξει μέσα στο στάδιο. Είναι πολύ ασχημο που δυστυχώς δε μπορούμε να τους δούμε και εμείς στη χώρα μας.

Τουλάχιστον σε αυτούς που μας κανουν την τιμη να μας επισκεφθουν ας τους δειξουμε απεριοριστο σεβασμο.

Στο εξωτερικο υπαρχουν και αλλα συγκροτηματα… Στο ΕΛΛΑΝΤΑ πια κανενα

Παιδες για τις τιμες μουρμουρα δεν πρεπει να υπαρχει, οι AC/DC εκαναν ως και 90 ευρω, σωστα; Αλλοι πανε στο γυφταριο και δινουν 150 ευρω φιαλη για αυτους τους απιθανους…αν ξαναρθει το κοσμο σε μικρο γηπεδο ή μαλακάσα με τιμή 50 ευρώ μίνιμουμ, αν θες να τον δεις κανεις θυσιες και πας, το τσάμπα πέθανε.

Αντε…και τωρα που τελειωνει και η τουρνε του The Wall τον Σεπτεμβριο ας βγαλει και το περιφημο DVD της Αθηνας να κλεισουμε…Επιτελους δηλαδη…

Ειχε μητ ν γκρητ;ποσο το μαλλι;

Από διαγωνισμούς…αλλά ψιλοφόλα

ΟΑΚΑ 28/5/2009. Δεν ήσουν ε;

βάλτε κ άλλες ξεφτιλισμένες τέτοιες φωτό

Γαμησε μανες και χθες, οι μυριωδες να την κανουν με ελαφρά

Πολύ πιο κινηματογραφικό, κανονικά ηθελε θεσουλα και τετοια. Προφανώς η ενταση εκεινης της μερας του Ιουλίου πριν 2 χρονια δεν υπήρχε καν.

Τον ακουμπήσαμε, του ψελίσαμε ενα ευχαριστώ, τον ειδαμε διπλα μας. Ανατριχίλα

καμία από τις πίσω κερκίδες θέλω εγώ …
να δούμε την αρένα …
και έλεγα να φέρω μπάλα να παίξουμε για πλάκα, αλλά τελικά … :p:p

Όντως έπαιζες μπάλα πίσω. Και με γιόμες, όχι πασούλες.

να’στε καλά όλοι, μες στον καύσωνα!!! :lol: