Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

λογικα στην δευτερη θα ειναι μουτσουνιαρης.

καλα ας περιμενουμε μεχρι την ανακοινωση και τα βρισκουμε αυτα :wink:

φχαριστώ για τις συμβουλές. δε σας σκοτίζω άλλο με το θέμα μου. Ραντεβού τον Ιούλιο λοιπόν και τα μυαλά στον τοίχο…

με τις τελευταιες ανακοινωσεις , ξαναβαλα κ ακουω παλι φουλ τον τοιχο αυτη τη βδομαδα

και σκεφτομαι πως εχουν πει για αυτον τον δισκο - κ τι δεν εχουν πει

πως ειναι υπερφιαλος (ΟΥΤΕ ΚΑΝ!)
πως ειναι βαρετος (ΟΥΤΕ ΚΑΝ!)
πως ειναι μεγαλομανης (σορρυ μαγκες που δεν εχει lo-fi παραγωγη!!!)

και χιλια δυο ακομα με τα οποια γελαω . αμα δεν μπορειτε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ κ να ΝΙΩΣΕΤΕ , βαλτε ακουστε κατι αλλο ρε μαγκες.

ο τυπος ειναι ΘΕΟΣ κ εγραψε ΕΠΟΣ. τελος.απλα.

Επισης νομιζω οτι θα παω κ τις 2 μερες τελικα

την πρωτη θα το δω κυριος να τα απορροφησω ολα καθαρα
την δευτερη θα το δω ‘σκατα’ να πιασω τις καμμενιες που εχει χωσει ο γουοτερς (κ ειμαι σιγουρος πως θαναι πολλες)

η αναποδα δε ξερω

αλλα ξερω απο τωρα οτι καποια στιγμη θα με παρουν τα ζουμια και θα κλαιω σαν κοριτσακι.

Γαμώ θαναι λεμε.

ασε που η 2η μερα παιζει ναναι η τελευταια συναυλια του γενικως - αρα δεν λεει να χαθει.

Βασικά σε όποιον δεν αρέσει το Wall πρέπει να είναι μουσικά ανάπηρος (τουλάχιστον).:stuck_out_tongue:

Βασικά μην τρελαίνεστε τόσο με το “αν αρέσει” σε κάποιον ή όχι.Ο μπλακμεταλάς ο ChrisP έχει γράψει ένα σωστό πράγμα,είναι καθαρά προσωπικό το θέμα.Μη μπαίνετε στον κόπο να κάνετε συγκρίσεις στο μυαλό σας,ακόμα και με άλλα άλμπουμ των Pink Floyd.
Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει και να δει τι είναι το The Wall…
Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να το δούμε τώρα,το 2011.Όταν το έβγαζαν οι Pink Floyd σε περιοδεία,το μάτι του Waters γυάλιζε όταν τραγουδούσε το In The Flesh!..
Επίσης δείτε και τις τότε συναυλίες να καταλάβετε τι παίζει.Α και ακόμα και το φοβερό ντοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει για εκείνη την περιοδεία.
Λογικά και εγώ θα πάω στις 2 συναυλίες,αν γίνουν.Την πρώτη απλά θα κλαίω και θα αισθάνομαι και την δεύτερη θα χαζεύω τα πάντα.

εγω παντως πιο πολυ μουσικα αναπηρους θεωρω αυτους που καθονται και κανουν σαν τα σπαστικα απεναντι σε οποιον δεν αρεσει το Wall, για το οποιο προσωπικα τα εχω ξαναπει-γαματο κονσεπτ, μικρη μουσικη αξια,ειδικα συγκρινομενο με αλλα αλμπουμ των φλοηντ-, παρα οσους εχουν μια Α γνωμη και την λενε…εγω παιζει να παω αμα βρω καμια προσκληση ή αμα θελει η δικια μου να παμε παρεα, αλλα και για τη φαση-στρατος,αδεια,συγκεντρωση σε αθηνα με παρεακι απο παλια-…επισης εδω και 3 χρονια που ειμαι στο ροκιν, δεν εχω δει πουθενα να μου εξηγει κανεις τι σημαινει ‘ΝΙΩΣΕΙ και ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ’ για οτιδηποτε, και πως αυτο το ξεχωριζει απο τα υπολοιπα…τα κριτηρια βρε αδερφε δλδ…φλεημαρω τωρα αλλα πρεπει, εχει καταντησει πολυ μονοπλευρο αυτο το τοπικ:p

Πωπωπω, αν μη τι άλλο σε παραδέχομαι, να γράφεις σχόλια όπως “μικρή μουσική αξία” στο ίδιο του θρεντ του Wall, μη φοβούμενος την οργή του κόσμου! :lol: Άσε που μου αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πόσο άμπαλος μπορείς να γίνεις ώρες ώρες (στις καλές σου στιγμές έχεις καλό γούστο πάντως :P).

Όχι οτι σου δίνω και εντελώς άδικο βέβαια. Συγκρινόμενο μουσικά με παλιότερα Floyd albums, θεωρώ και γω οτι βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω το Wall, αλλά και πάλι, μια χαρά χώνουν το σύμπαν οι κιθαρίτσες του Gilmour στον δίσκο (σόλο όπως του Comfortably Numb απλά δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ ανάλογα) και η θεατρικότητα του Waters.

Άσε που οι περισσότεροι φαν του δίσκου ποτέ δεν εστίαζαν μόνο στο μουσικό κομμάτι αλλά σε όλο το πακέτο - όπως και είχε πρόθεση ο ίδιος ο Waters…

(για άλλα live είσαι συ, ψυχεδέλεια, κλειστοί χώροι και Barrett, ε, τι να κάνουμε :P)

Λουπέν εκεί στα στρατά εκτός από αντικούκου φαίνεται σας ταϊζουν και αμπαλοτανίλ. :stuck_out_tongue:

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ρε παίδες, ποιος από εσάς είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ το 1989, σε εκείνη την μ-α-γ-ι-κ-η βραδυά?? :bow2: :bow2: :bow2:

ποσες φορες ονειρευτηκα οτι γνωριζα τον Waters απο κοντα

και ποσες φορες οτι ημουν διπλα στον Gilmour οταν επαιζε κιθαρα:roll:

Εγω ημουνα το 1989

Για πες μας τίποτα από τότε να φτιαχτούμε… έχω ακούσει αστικούς μύθους με κόσμο να μένει απ’ έξω κλπ.

Μου δίνεις πάντως την ευκαιρία να συγχαρώ επιτέλους δημόσια εκείνον που την τράβηξε σε βίντεο από τις πρώτες σειρές (1989… βιντεοκάμερα χειρός… Τσοβόλα δώστα όλα, αλλά όχι κι έτσι…), παρά το γεγονός ότι τον πλησίασε ένας από την παραγωγή και ακούγεται να του λέει “Mr. Gilmour doesn’t like to be filmed” ή κάτι παρόμοιο και ο άρχοντας δεν χάνει ούτε πλάνο καθώς του απαντάει συνεχίζοντας να τραβάει μέχρι να του τελείωσει η μπαταρία.
Και εννοείται ότι στην εποχή του ίντερνετ το έδωσε στο λαό…

Η βραδυα ηταν οντως μαγικη.Τοτε ημουν 20 χρονων και εβλεπα 40αρηδες και βαλε να ειναι στον κοσμο τους απο αυτα που εβλεπαν και ακουγαν.Αργοτερα τους καταλαβα 100%.Το μονο ασχημο ηταν μετα την ληξη της συναυλιας που δεν υπηρχε ηλεκτρικος σιδηροδρομος αλλα δεν γαμιεται PINK FLOYD ηταν αυτοι.

κοιτα,μαζι σου εγω, το ιδιο λεμε, το αγαπημενο μου κομματι απο το wall εχει καταληξει να ειναι το trial λογω αυτης της θεατρικοτητας του ενω τα μερικα σολακια του γκιλμορ ειναι τα σημεια αναφορας του για μενα-αν και οτι επαιζε εποχες pompei.atom heart κτλ ειναι ετη φωτος μπροστα-

μικρη μουσικη αξια λεω εννοωντας καθαρα μουσικα, οχι σαν συνολο-γτ οπως λες και εσυ,κ εγω ακομα περισσοτερο, μουσικα καθαρα ειναι κατωτερο απο τα προηγουμενα τους…

και τελος ναι, εγω ειμαι λιγο πιο σκληροπυρηνικος σε προγκ ροκ θεματα και γιαυτο και με εχασαν και οι φλουντ απο τη στιγμη που καναν το μπαμ με το νταρκ σαιντ…

ομως κολλαω αρκετα και με την ιδια την συναυλια και τις προθεσεις του Γουωτερς, τον οποιο ειδα στο προηγουμενο λαιβ εδω, ενα απο τα καλυτερα λαιβ που εχω παρεβρεθει μεχρι σημερα, θεωροντας τον πλεον παπατζη και την ολη wall περιοδεια μια χαρα αρπαχταρα(βγαινει και σε καλη περιοδο το σοου του, ολος ο κοσμος βραζει)…αυτο βεβαια δικο μου θεμα i guess επισης, ας μην χαλαω την φαντασιωση πολλων πως θα δουν το Φως το Αληθινο κτλ με ενα tribute live μιας μπαντας+ενος εκ των βασικων μελων του συγκροτηματος που… εγω τουλαχιστον απο εναν μουσικο σαν τον Γουτερς(που ειναι μεγαλος μουσικος, αν και σαν ανθρωπο τον θεωρω μαλακα) δεν περιμενα να τον δω να προσδιοριζει ξανα και ξανα αυτο που ειναι με walls και dsotms και δωστου και animals του χρονου και οχι απο την προσωπικη του δουλεια(ca ira οεο-αλλα θες @@ εκει), ή εστω μια σουμα των καλυτερων του στιγμων με τους φλοηντ αφου δεν τοχει πια για τα παραπανω, οπως πολυ ομορφα εκανε πριν μερικα χρονια στη μαλακασα-ασχετο αν οκ, υπηρξε χρονος και εχωσε και ολο το dsotm-…

τωρα οργη του κοσμου και αλλα λογια να αγαπιομαστε, εδω παιζει οι μισοι να μην εχουν ακουσει καν Piper at the gates of dawn και παθαινουν κοκομπλοκο αν τους πεις τπτ για το wall:lol: αλλα οκ,κλαιν, ολοι εκει θα ειμαστε-μαλλον- και θα αναβουμε αναπτηρες στο mother ή θα τσιριζουμε με τα 15χρονα μαζι μολις παιξει το another brick in the wall…

τουλαχιστον ειμαι σιγουρος πως εστω απο αναλογιας χρηματων-εμπειριας δεν θα το μετανιωσω(συγκρινομενη με την προηγουμενη λαιβαρα στη μαλακασα), οσο και να θεωρω την ολη κινηση ενα καλοστημενο μαγαζακι ή τον δισκο καλο και οχι κατι το τρομερο

ασε μας ρε γερο, εδω εχασα electric wizard και pentagram και μαλλον θα παω γουοτερς, βγαζω χολη δικαιολογημενη, γαμω τον Ε.Σ.

Lupin
Πόσων ετών είσαι;

Lupin,πέρα από τις απόψεις σου έθεσες κάποιες προβληματικές,τις οποίες τις σκεφτόμουν και εγώ,και θα προσπαθήσω να απαντήσω,κάποτε…

Lupin, έχεις μερικά δίκια σε αυτά που λες (π.χ. για τη σύγκριση του The Wall σε μουσικό επίπεδο με άλλα έργα των Floyd), αλλά εντάξει, μιλάμε για μια ανεπανάληπτη και once-in-a-lifetime εμπειρία (όπως και η συναυλία με το DSOTM στη Μαλακάσα, εκεί ήμουν!), η οποία είναι ό,τι πιο κοντά στο original The Wall θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε, τουλάχιστον μέχρι να βγει η πρώτη χρονομηχανή. Τότε θα πάμε και την Πομπηία, και στο UFO του Λονδίνου το '67, και Ιαπωνία για τους Purple το '72 (προσωπικό κόλλημα :p) και σε πολλά άλλα μέρη!

Τα περί αρπαχτής κλπ., ok, δεν ξέρω τι κέρδος έχει από την όλη ιστορία, μην ξεχνάμε ότι στην περιοδεία του The Wall με τους Floyd μπήκανε μέσα από οικονομικής απόψεως, αλλά ο Waters έχει αρκετά λεφτά, μόνο και μόνο από τα δικαιώματα των πωλήσεων των CD’s των Floyd, οπότε δε νομίζω να τον νοιάζει πάρα πολύ το οικονομικό.

Θέλω να πιστεύω ότι οι λόγοι του είναι καθαρά αυτό που εξηγεί στο official site του.

[SPOILER]I recently came across this quote of mine from 22 years ago:

? What it comes down to for me is this: Will the technologies of communication in our culture, serve to enlighten us and help us to understand one another better, or will they deceive us and keep us apart??

I believe this is still a supremely relevant question and the jury is out. There is a lot of commercial clutter on the net, and a lot of propaganda, but I have a sense that just beneath the surface understanding is gaining ground. We just have to keep blogging, keep twittering, keep communicating, keep sharing ideas.

30 Years ago when I wrote The Wall I was a frightened young man. Well not that young, I was 36 years old.

It took me a long time to get over my fears. Anyway, in the intervening years it has occurred to me that maybe the story of my fear and loss with it?s concomitant inevitable residue of ridicule, shame and punishment, provides an allegory for broader concerns.: Nationalism, racism, sexism, religion, Whatever! All these issues and ?isms are driven by the same fears that drove my young life.

This new production of The Wall is an attempt to draw some comparisons, to illuminate our current predicament, and is dedicated to all the innocent lost in the intervening years.

In some quarters, among the chattering classes, there exists a cynical view that human beings as a collective are incapable of developing more ?humane? ie, kinder, more generous, more cooperative, more empathetic relationships with one another.

I disagree.

In my view it is too early in our story to leap to such a conclusion, we are after all a very young species.

I believe we have at least a chance to aspire to something better than the dog eat dog ritual slaughter that is our current response to our institutionalized fear of each other.

I feel it is my responsibility as an artist to express my, albeit guarded, optimism, and encourage others to do the same. To quote the great man, ? You may say that I?m a dreamer, but I?m not the only one.?

• Roger Waters, 2010[/SPOILER]

Αν και δεν έχει μεγάλη σχέση με τα λεγόμενά του, για να υπηρετεί στο στρατό, φαντάζομαι κάτω από 28.

σταματησα να τα μετραω αρκετο καιρο πριν γιατι μελαγχολουσα, εσυ?

σχετικα με τα κινητρα ισως?αν και οι βασικοι μου προβληματισμοι ταιριαζουν πιο πολυ με το τοπικ εκεινο των ‘παιζουμε ολο το δισκο περιοδεια’, το βασικοτερο μου κολλημα ειναι το κινητρο εδω μαλλον-γαμα δλδ wall και μουσικα τι λεει για μενα-, ποσο μαλλον οταν αυτο προκαλειτε απο εναν μουσικο ο οποιος εχει γραψει μια Α ιστορια με ενα συγκροτημα οσο λιγοι, ειναι μαλακας-για μενα- πλην ομως πανεξυπνος και -αν κρινω απο το συμπαθητικο αλλα τιμιο και ειλικρινες ca ira- ακομα ικανος να δωσει κατι και οχι να αναμασησει παρελθοντικες του επιτυχιες + επιπλεον απολαμβανει ενα ‘δεν βαριεσαι μωρε, ειναι ο Γουοτερς’ που δεν γνωριζω αλλον για τον οποιο θα συνεβαινε αυτο-προφανως κακως-…

@ραζιελ

εμπειρια ναι, και γω το πιστευω, εκει θα ειμαι μαλλον λογω hype κυριως και αποριας για το τι θα παρουσιασει-το λεω δλδ ξεκαθαρα, ειμαι περιεργος και θελω να ακολουθησω και τη μαζα:p-

αλλα για τους λογους που ο ιδιος δηλωνει παραπανω, τους οποιους ειχα ξαναδιαβασει, εγω γενικα δεν δινω σχεδον ποτε βαρυτητα σε λεγομενα τετοια πριν απο μεγαλες περιοδειες…πιο πολυ με προεκλογικες φανφαρες μου κανουν, αναγκαιες και αναμενομενες…

E βασικά εντάξει γενικώς η μουσική των Floyd δεν ήταν ποτέ τίποτα το “περίπλοκο” μουσικά,απλώς το “The Wall” είναι λίγο πιο “ξερό” από τα υπόλοιπα άλμπουμ.Εννοώ ότι δεν έχει πετάξει ο Γκίλμορ εφέ πάνω σε όλα τα τραγούδια και δεν ντύνει και ο Wright επίσης.Λογικό καθώς ήταν ένα σόλο πρότζεκτ του Waters,και στο οποίο για κάποιους λόγους δεν συμμετείχε τόσο ενεργά και ο Wright(αυτός είναι η μουσική των Floyd) και ο Γκίλμορ έκατσε στην παραγωγή αλλά και γενικότερα πάνω στον δίσκο,αν και αυτό πολλές φορές δεν εκτιμάται(όπως και στην τότε περιοδεία μέγας εγκέφαλος του show ήταν ο Gilmour).Εντάξει εδώ το σόλο του Another Brick In The Wall το παίζει με Gibson,δηλαδή φανταστείτε…:p:p
Πάντως όπως και κάθε δίσκος του Roger,δεν είναι αυτός ο δίσκος που θα με την μουσική του θα “ξεφύγεις”,δεν είναι τόσο καλός μουσικός άλλωστε και οι στόχοι του είναι άλλοι.

Edit:Τώρα είδα το αποπάνω ποστ του Lupin:Ναι,με τα κίνητρα,θα σου γράψω πιο μετά τι σκέφτομαι σχετικά με το τι κίνητρα έχει ο Roger με το The Wall!