Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

@Lupin
Εγώ είμαι 43. Εσένα σύμφωνα με αυτά που γράφεις (παπατζη,αρπαχτή , μαλάκας) σε πέρασα για 13. Και με αυτό ?? βγαινει και σε καλή περίοδο το σόου του, όλος ο κόσμος βράζει?? σε πέρασα για 12. Φαντάζεσαι αν δεν?? έβραζε ο κόσμος?? και όλη ήταν στην φάση τους (καπιταλιστικά γουρούνια, που λέει και ο Τζημάκος) που θα τον γράφανε τον θείο Roger; Το πιθανότερο ήταν να του έλεγαν άσε μας με τις παπαριές και τις θεωρίες σου για ??Λεπτούς πάγους?? για ??κενά διαστήματα?? για ??άδεια σπίτια (nobody home)?? κ.λ.π. Το ξέρω γιατί κάτι ??ξανθιές?? και κάτι ??καμένοι?? όταν ήταν ??καλά?? πριν από χρόνια και τους μιλούσα για το θείο Roger και την παρέα του άσε μας με τις παπαριές και τις θεωρίες του μου απαντούσαν!! Σε αυτό το βίντεο και ιδίως το 08:13 που ξεκινάει και λέει ότι ??ήμαστε η πρώτη γενιά? ?? αφήνει να εννοηθεί ότι ο κόσμος τώρα που δεν είναι στην αφασία του μπορεί να κάνει κάτι ώστε η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη για την ανθρωπότητα και-προσωπική μου άποψη αυτό - αυτός ίσως βοηθήσει με την περιοδεία να ξεστραβωθούν κάποιοι και ας μην έχουν ακούσει καν το Piper at the gates of dawn.
Τώρα για το ??παπατζής, αρπαχτή , μαλάκας?? κ.λ.π επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να γερνάω διδασκόμενος και θα ήθελα να μάθω αν έχεις προσωπική γνώμη και παραδείγματα που να αποδεικνύουν ότι είναι ??παπατζής, αρπάχτρα , μαλάκας?? (ο Raziel666 και κάποιοι άλλοι εδώ το γνωρίζουν γιατί σε άλλο τοπικ έμαθα για τα προηχογραφημένα φωνητικά).

Η ερώτηση για την ηλικία σου αφορά αυτό που είπες?? ας μην χαλάσω την φαντασίωση πολλών πως θα δουν το Φως το Αληθινό κτλ με ένα tribute live μιας μπάντας +ενός εκ των βασικών μελών του συγκροτήματος που…?? Επειδή τυγχάνει να ήμουν και το 89 στο ΟΑΚΑ σε πληροφορώ ότι το Φως το Αληθινό πάλι θα το δω. Παραπάνω δεν μπορώ να σου πω γιατί αυτά τα πράγματα ή τα βλέπει ή δεν τα βλέπεις.
Πάντως για τον θείο roger δες το λίγο καλύτερα. ΟΙ PINK FLOYD EINAI O Beethoven του 20ου Αιώνα (Paulo Coelho σε εκπομπή του Νίκου Αλιάγα) και ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ παρότι δεν φωνάζουν και δεν βρίζουν σαν τους SEX PISTOLS τους RAMONES κ.λ.π. Για αυτό θα τους κρίνει η ιστορία. Όλα τα άλλα είναι για να συντηρείτε κάποιος μύθος.

Ρε σεις, τα πράγματα είναι απλά.

Αν ο Waters διέπεται απο αγνά και ιδεαλιστικά κίνητρα για να κάνει την περιοδεία του Wall, μεγάλη μας χαρά που θα τον δούμε.

Αν ο Waters διέπεται απο όχι αγνά και πέρα για πέρα εγωιστικά κίνητρα για να κάνει την περιοδεία του Wall, μεγάλη μας χαρά που θα τον δούμε - πάλι!

Πραγματικά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για μένα… Πάλι καλά που έχει [B]κάποια[/B] κίνητρα, τα οποία τον ώθησαν να πραγματοποιήσει τις συγκεκριμένες συναυλίες, και ας είναι αυτά και η θέληση για την κυριαρχία του σύμπαντος ξέρω γω και μετατροπή όλης της ανθρωπότητας σε σκλάβους. Μου αρκεί που θα τον δούμε, και θα εκπληρώσω έτσι ένα απο τα μεγαλύτερα συναυλιακά μου απωθημένα. 8)

παραδειγματα που να [B]αποδεικνυουν[/B] οτι ειναι τα παραπανω(μαλακας,αρπαχτη κτλ κτλ), πρεπει να εισαι το λιγοτερο αφελης για να τα ζητας σοβαρα τωρα…προσωπικη αποψη ειναι παρακολουθοντας την καριερα του και κρινοντας τον απο τη σκοπια μου…

για τα παραπανω, ελεγα να απαντησω σοβαρα(προσωπικες αποψεις/δεν ειπα κατι και δεν το αιτιολογησα ή τεκμηριωσα απο τη πλευρα μου/κτλ κτλ) ,but εσυ μπορει να λες 43 αλλα κρινοντας τελικα απο το bold μαλλον εισαι 8-10, οπωτε το αφηνω και παραμενω με ενα χαζοχαμογελο πισω απο το πισι μου διαβαζοντας την τελευταια αστεια παραγραφο…:slight_smile:

καληνυχτες και thanxs for all the fish

ellanor
Αν σου πω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα συναυλιακά σου απωθημένα θα στενοχωρηθείς; Θα το θέσω απλά. ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ??DOES ANYBODY ELSE HERE FEEL THE WAY I DO? ?? μπορέσει να πει νε ρε φίλε σε νιώθω θα αγωνιστώ τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σωστά, θα παλέψω οι μαλάκες να σταματήσουν να κυβερνάνε αυτό τον κόσμο, οι φαντάροι μας να γυρίσουν από τα μέρη που τους έχουν στείλει για να κονομήσουν, και πάντα θα νοιάζομαι για τον διπλανό μου όσο ψηλός και να είναι ο τοίχος που έχει χτίσει γύρω του.
Όλοι οι άλλοι καθίστε στο Forum για αμπελοφιλοσοφίες.

Εεε, θα στεναχωρηθώ, ναι, μεγάλη πίκρα όμως. Φίλε μου, μαζί σου και γω στον αγώνα, αλλά με τον τρόπο που γράφεις ομολογώ κάπου σε χάνω. :stuck_out_tongue:

Lupin, τα θελες και τα πάθες, αυτό έχω να πω μόνο. :PPP

Lupin
Καληνύχτα. Και τα [B]BOLD[/B] προσωπική άποψη είναι γιατί στραβώνεις; Καληνύχτα και πάλι.

ellanor
Διευκρίνισε που με χάνεις. Σου είπα γερνάω διδασκόμενος.

Δύσκολο πράγμα ο γραπτός λόγος στο ίντερνετ. Δε καταλαβαίνεις με τι ύφος λέει ο άλλος αυτό που λέει. Πρέπει να γκρεμιστούν και αυτά τα τείχη κάποια στιγμή. Blacky, δε χρειάζεται πάντως να προχωρήσουμε σε διαλόγους που ξεφεύγουν απο το θέμα και λίγο ενδιαφέρουν τους χρήστες του φόρουμ.

Καληνύχτα και απο μένα και καλά να περάσουμε στον Waters. Άντε, να περιμένουμε και επίσημη ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα…

Καληνύχτα

Καλημερα

[B]Blacky23002[/B] για άνθρωπο που θέλει να ρίξει τοίχους, κατι τουβλάκια τα σηκώνεις και εσύ εδώ μέσα…
το πόσο ετών είναι δεν λέει τίποτα(εκτός του οτι είναι και αστείο)… ξέρω 17χρονους που κατανοούν μια χαρά τα έργα των Pink floyd
την άποψη του λέει(ο lupin) για τον waters Και εσύ την άποψη σου για… αυτόν που τόλμησε να πει κάτι…

*και αυτό με τον γραπτό λόγο στο ίντερνετ είναι όντως πολύ δύσκολο…αλλιώς είναι μια συζήτηση , και δεν θα μάλωναν τα δυο αγόρια…(άντε ο ένας είναι μεγαλύτερος)

**ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ(τότε) ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ PRIEST ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ FLOYD ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑ(λαρισα), ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕΙ(μόνιμα)

εγω πιστευω και αυτοι που δεν νιωθουν τους στιχους ειναι καλο να πανε ,γιατι που ξερεις,μπορει να δωθει ενα καλο ερεθισμα απο ολο αυτο το σοου,το οποιο μπορει να μη τους δωθει ποτε αλλιως.

παντως κριμα ειναι να μαλωνετε ρε παιδια.Σε μια συναυλια πηγαινει καποιος για να ταυτιστει,να ακουσει την ωραια μουσικη,να νιωσει την εμπειρια,ΑΠΟ περιεργεια ισως, γιατι δηλαδη πρεπει να αντιμετωπιζουμε αυτο το πραμα φανατικα λες και ειναι θρησκεια?

και αλλο ειναι tribute band και αλλο το συγκεκριμενο συγκροτημα.Αν ηταν ετσι θα επρεπε να σνομπαρουμε συναυλιες 100 κ βαλε καταξιωμενων μουσικων.

@crimson_Idol
Αν θέλετε να συζητήσουμε να συζητήσουμε. Αν θέλετε να δακρύζετε, να τελειώνετε, να ουρλιάζετε και δεν ξέρω τι άλλο που θα έρθει ο Waters μπορείτε να το κάνετε. Αυτό που με πειράζει και γενικά δεν ασχολούμαι με Forum είναι τα λόγια τα μεγάλα και η παραπληροφόρηση. Αν ανατρέξεις σε προηγούμενη συζήτηση που είχα με κάποια από τα παιδιά θα καταλάβεις ότι με ενδιαφέρει να μαθαίνω και από μικρότερους.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ. Το ίδιο έκανε και ο Lupin όσο αναφορά την ερώτηση για την ηλικία του. Ακριβώς στο προηγούμενο post #194 ο motorpsycho είπε ??Τότε ήμουν 20 χρονών και έβλεπα 40αρηδες και βαλε να είναι στον κόσμο τους από αυτά που έβλεπαν και άκουγαν. Αργότερα τους κατάλαβα 100%.?? Όπως διευκρίνισα στο post μου #201 την ερώτηση για την ηλικία του την έθεσα για αυτό που είπε ?? ας μην χαλάσω την φαντασίωση πολλών πως θα δουν το Φως το Αληθινό κτλ με ένα tribute live μιας μπάντας +ενός εκ των βασικών μελών του συγκροτήματος που…?? Το οποίο όχι απλός είναι ειρωνικό αλλά να μη πω τη σηκώνει? Εγώ για να μην του πω τίποτα κακό και τον αδικήσω των ρώτησα πόσο είναι και αν μου έλεγε 20-30 ας πούμε θα του έλεγα χαριτολογώντας ??μην κατακρίνεις και μην χλευάζεις αυτούς που θα δουν το φως το αληθινό?? γιατί όπως και ο motorpsycho το είδε αργότερα που μεγάλωσε μπορεί και εσύ να το δεις κάποια στιγμή. Αυτός αντί να μου απαντήσει μου είπε ?? σταμάτησα να τα μετραω αρκετό καιρό πριν γιατί μελαγχολούσα, εσύ? ??. Οπότε αυτόματα μου έδωσε το δικαίωμα να συμπεράνω ότι θέλω.
Φυσικά το ίδιο κάνεις και εσύ μ αυτό που λες ΄΄Blacky23002 για άνθρωπο που θέλει να ρίξει τοίχους, κάτι τουβλάκια τα σηκώνεις και εσύ εδώ μέσα…?? Αυτό που αναφέρεις φυσικά για τους 17χρονους που κατανοούν το έργο των PINK FLOYD δεν το σχολιάζω ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΠΡΟΤΥΠΑ Κ.Λ.Π.) Ένας αν υπάρχει από αυτούς που ξέρεις και αυτός για να είναι η εξαίρεση στον κανόνα θα υπάρχει.

@DonConstantino
Είπα να μην πάνε αυτοί που δεν έχουν ως στάση ζωής αυτά που έγραψαν οι FLOYD. Δεν είπα να μην πάνε αυτοί που δεν νιώθουν τους στίχους. Παράδειγμα. Μόλις τελείωσε το live στην Μαλακάσα και ανεβήκαμε στο λεωφορείο για τον γυρισμό ξέρετε τη συζητούσαν 4 πιτσιρίκια δίπλα μας; Τη μάρκα ήταν το παντελόνι του Kilminster και χίλιες άλλες αηδίες!!! Παρόλα αυτά ούτε πέρασε από το μυαλό μου-μας να τα σνομπάρουμε. Ξεκινήσαμε μια συζήτηση για τους FLOYD και ακόμη επικοινωνούμε.

Για αυτό ?? μπορεί να δοθεί ένα καλό ερέθισμα από όλο αυτό το σόου, το οποίο μπορεί να μη τους δοθεί ποτέ αλλιώς.?? θα θέσω έναν προβληματισμό. Πες ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με του FLOYD πάει στη συναυλία και βλέπει αυτό ??BIG MOTHER IS WATCHING YOU?? στον τοίχο. Θα καταλάβει λες ότι ο Waters αναφέρεται στις φοβίες και τα λοιπά που μας μεγαλώνουν; Στο “Another Brick in the Wall Part 3” θα καταλάβει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι και να σπάσει την τηλεόρασή του; Στο “Nobody Home” θα καταλάβει ότι του σερβίρουν μαλακίες και τον κρατάνε ημιμαθή και ανιστόρητο ή θα πει τι ωραίο πορτατίφ είχε στη σκηνή; (να μη συνεχίσω).

Για αυτό ??πάντως κρίμα είναι να μαλώνετε ρε παιδιά.?? ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Για αυτό ?? να νιώσει την εμπειρία, ΑΠΟ περιέργεια ίσως?? Φυσικά αν είσαι βλαμμένο ??αμερικανάκι?? για αυτό θα πας σε μια συναυλία.
Για αυτό ??γιατί δηλαδή πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτό το πράγμα φανατικά λες και είναι θρησκεία??? όπως διευκρίνισα παραπάνω δεν μάλωσα με κανένα και δεν φανατίστηκα με κάτι.

Να κλείσω λέγοντας ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Υ.Γ. Θέλω να μου πείτε αν συμφωνείτε με αυτό είπα ?? Φαντάζεσαι αν δεν?? έβραζε ο κόσμος?? και όλη ήταν στην φάση τους (καπιταλιστικά γουρούνια, που λέει και ο Τζημάκος) που θα τον γράφανε τον θείο Roger; Το πιθανότερο ήταν να του έλεγαν άσε μας με τις παπαριές και τις θεωρίες σου για ??Λεπτούς πάγους?? για ??κενά διαστήματα?? για ??άδεια σπίτια (nobody home)?? κ.λ.π.??

Πολλή σοβαρότητα έπεσε δω πέρα :-s και τί posts σεντόνια!
Χρόνια πολλά σε όλους!Πριν λίγη ώρα γύρισα από το χωριό και ήθελα να μοιραστώ ένα όνειρο που είδα το περασμένο βράδυ με τους Floyd.Θες ήταν τα κοψίδια…θες ήταν ότι στο πήγαινε-στο έλα και κατα τη διάρκεια άκουγα συνέχεια Floyd και μόνο Floyd…Eίδα ότι ήμουν στη συναυλία με άλλα 2 φορουμομέλη και ήταν μαγευτικά (σαν σε όνειρο:p) και στο τέλος ζητούσαμε encore και βγήκε και ο Gilmour και ο Mason και έπαιξαν το wish you were here όλοι μαζί και από πίσω στο video wall είχε μια φωτογραφία του Rick… :frowning:

:sleep: :sleep: :sleep:

ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ !!!

[B]Blacky23002[/B]
για αρχή δεν λέω ότι δεν σε καταλαβαίνω…

όταν είπες τι ηλικία είσαι στον lupin θα μπορούσες(απο το πρώτο ποστ) απλά να δώσεις το παράδειγμα οτι “αυτά έλεγε και ο προηγούμενος και είδες πως άλλαξε γνώμη” και δεν θα γεμίζαμε ειρωνείες και παρεξηγήσεις…γιατί λίγο να αρχίσει, ξεφεύγει το πράγμα…

όσο για αυτό που είπα για 17χρονους…στο οτι όλοι οι 17χρονοι(ή ενα μεγάλο ποσοστό αυτών) δεν ασχολούνται και δεν κατανοούν το (όποιο)έργο των floyd , λες πολύ σωστά για τρόπο ζωής, τηλεοράσεις, πρότυπα και λοιπά…
εκτός οτι διαφωνώ κάθετα οριζόντια και προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν υπάρχουν, απο ποιο σημείο και μετά ηλικιακά νομίζεις οτι θα έχουν αποκοπεί απο τα παραπάνω(tv, ζωή, και κέρατα τράγια) και θα αρχίσουν αντιλαμβάνονται την αξια ενος έργου ή μιας μουσικής ή οτιδήποτε.? γιατί και ο lupin δεν είναι και 45 χρονών…αν υπάρχει αυτό “της εποχής σου δεν κατανοείται το οτιδήποτε γιατί έχετε μεγαλώσει έτσι”, τότε τζάμπα ρωτάς και αναρωτιέσαι…το ένα ακυρώνει το άλλο…
κατι που βρίσκω απο μόνο του άκυρο καθώς τότε τι τοίχους να γκρεμίσουμε άμα έχουμε στο μυαλό μας περασμένο οτι , αυτοί είναι άλλης εποχής… δεν μπορούμε απο την μια να προεξοφλούμε οτι κάποιοι είναι έτσι γιατί τους έχει επιβληθεί ένας τρόπος ζωής και από την άλλη να του λες φταις ή δεν ξέρεις,ή κατανοείς…μα εκεί είναι η ουσία .!! να προσπαθήσεις να κάνεις τον άλλον να δει…

[B][I]
Για αυτό ?? να νιώσει την εμπειρία, ΑΠΟ περιέργεια ίσως?? Φυσικά αν είσαι βλαμμένο ??αμερικανάκι?? για αυτό θα πας σε μια συναυλία.[/I][/B]
αυτό επίσης μου φάνηκε καπως…(εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά,οπότε συγγνώμη)
παγκοσμίως η πραγματοποίηση μεγάλων συναυλιών ή γεγονότων είναι γεμάτες απο ανθρώπους που ειναι άσχετοι με το αντικείμενο, και έχουν την περιέργεια να δουν τι είναι το κάθε τι…ασε που κρίνεται η πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων κιολας απο τον αριθμό αυτών των ανθρώπων…
πιστεύεις οτι στα 2 Live δεν θα εχει έναν ΜΕΓΑΛΟ αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν επαφή, ή που απλά έχουν ακούσει μισό κομμάτι, ή που ακόμη θα πάνε το cool της υπόθεσης?
και ένας να “νιώσει” μετά απο αυτό το Live δεν θα είναι κρίμα να χαθεί? το οτι δεν θα πιάσει με την μια στην ολοτητα του το the wall είναι σίγουρο…αλλά δεν είναι μια καλή αρχή , έστω απο σπόντα(με αφορμή αυτό που θα δει) να το προσπαθήσει?

*είναι λίγο άσχημο να λες κάτι για τα φόρουμ σε ένα … φόρουμ :smiley:
μπορώ να σου πω οτι εδώ μέσα γίνονται και πολύ ωραίες συζητήσεις …απλά υπάρχουν και “φωτοβολίδες” και οι ανακριβειες και χαζομάρες ξέρω γω…όπως στην πραγματική ζωη…άρα δεν είναι τόσο θέμα των φόρουμ…
**συγγνώμη αν φαίνονται καπως περίεργα ή ανάκατα αυτά που λέω…,με πείραξαν οι 4 διαφορετικές σαλάτες που έφαγα :stuck_out_tongue:
***είμαι 28 και εδω μέσα βλέπω 17ρηδες μεχρι 22ρηδες να έχουν γνώσεις(περισσότερες απο εμένα) και να συζητάνε μια χαρά(καλύτερα απο εμένα)…

crimson_Idol

Κόφτο αυτό να μου βάζεις λόγια ότι θέτω ηλικιακό θέμα. Το λέω για πολλοστή φορά. Ο Raziel666 και κάποιοι άλλοι [B]ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ[/B] μου έμαθαν για τα προηχογραφημένα φωνητικά στην περιοδεία του 2006 εδώ μέσα. Το ότι παρεξήγησες κάτι και βιάστηκες να με κρίνεις στο post #211 δεν θα το τραβάμε κάνα χρόνο με αναλήθειες. Εκτός και αν κάνεις σαν τον Πάγκαλο πες πες κάτι θα μείνει.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ??όταν είπες τι ηλικία είσαι στον lupin θα μπορούσες(απο το πρώτο ποστ) απλά να δώσεις το παράδειγμα οτι “αυτά έλεγε και ο προηγούμενος και είδες πως άλλαξε γνώμη” και δεν θα γεμίζαμε ειρωνείες και παρεξηγήσεις…γιατί λίγο να αρχίσει, ξεφεύγει το πράγμα…?? ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΜΑΙ 15 ή 40 ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ.

Για τα βλαμμένα ??αμερικανακια?? που όπου βλέπουν φως μπαίνουν δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να κατηγορήσω το Waters που δεν το προέβλεψε ότι θα γίνει έτσι και στο “Nobody Home” δεν πρόσθεσε ένα στίχο και να πηγαίνει κάπως έτσι το τραγούδι
’‘I’ve got the obligatory Hendrix perm and the inevitable pinhole burns
Now all down the front of my favorite satin shirt
I see light and I go to concerts
I’ve got nicotine stains on my fingers,’’

ΓΙΑ ΑΥΤΟ *είναι λίγο άσχημο να λες κάτι για τα φόρουμ σε ένα … φόρουμ?? ΣΕ ΚΟΒΩ ΛΙΓΟ ΧΟΥΝΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ??μπορώ να σου πω οτι εδώ μέσα γίνονται και πολύ ωραίες συζητήσεις κ.λ.π.?? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.

ευτυχώς που δεν μαλώνεις :lol:/:stuck_out_tongue:

μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε…θα μπορούσες να το πεις σε ένα ποστ και οχι να περιμένεις απάντηση σε ενα ποστ που λέει πόσο είσαι.!! φυσικό είναι να ξεφύγει απο εκεί και πέρα

όσο για το χούντα δεν σχολιάζω καν…
…άλλα θα σκάσω…:smiley:
σου είπα πως ότι γινεται και στη ζωή γινεται και εδώ μέσα.,δεν ειπα ούτε γιατί το λες, ούτε να μην το κάνεις…απλά είπα δεν είναι θέμα φόρουμ…απο αυτό έφτασες οτι είμαι χούντα>?!:-k (εσύ λες “λέω την άποψη μου” και μολις την πω εγώ γίνομαι χούντα?)

[B]το ηλικιακό το βαζω στο θέμα πότε μπορεί να καταλάβει ενα σημαντικό έργο κάποιος και οχι αν συμπεριφέρεσαι εσυ καπως σε κάποιον μικρότερο…[/B]

για τους 17χρονους επιμένω…αν θέλεις να ρίξεις τοίχους το κάνεις ακριβώς για αυτούς που λες…για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, για αυτούς που δεν ξέρουν, για αυτούς που έχουν επηρεαστεί…και ας είναι και στο μυαλό 17χρονοι (ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

*παγκαλο ε? ε άμα είναι να σε πω και εγώ κουγια να το χέσουμε το φόρουμ :lol:

[B]*edit [/B]για τον απο κατω…τουλάχιστον για εμένα δείχνει το πόσο πολυ μπορώ να γράψω σωστά δυο σερί σκέψεις…και μου ελεγαν μικρο να διαβάζω αλλά δεεεεν…(και δεν κάνω πλάκα.!)

με συγχωρειτε, απλα να δηλωσω πως ο χορος των αποστρόφων με εχει συνεπάρει, αληθεια.

ναο, κοντινιου

Παρακαλείτε ο κύριος μπλάκη να προσγειωθεί. Ευχαριστώ.

Οντόπικ: Μας το έχει βγάλει το λάδι ο κύριος waters. Μακάρι όμως να αξίσει η αναμονή και τα τσαλίμια. Κάπου το διάβασα πιο πίσω δεν θυμάμαι που, αλλά και εμένα το dvd μου σκάει πολύ εγωιστικό.

Βλέπουμε…