ουδετερα κ διχως παθος , [B]ο crimson ειναι το καλυτερο παιδι εδω μεσα[/B] - δεν τη λεει σε κανεναν,δεν πουλαει υφος, δεν τιποτα σου λεω.δε ξερω γιατι τσιτωσες μαζι του,μαλλον παρεξηγησες τα γραφομενα του γιατι ποτε δεν εχει γραψει κατι να την πει σε οποιονδηποτε.
επισης αμα θες να πλακωθεις με καναν ‘ξερολα’ μπες στα χιπστερ θεματα κ πιασε τον the horror θα περασεις φινα
ελα μη μαλωνουμε ρε - οσο για τον λουπιν οκ ειναι φευγατος prog και τον αγαπαμε οτι κ να πει για τον waters κλαιν μαιν 8)
crimson_Idol
ΓΙΑΥΤΟ ?? μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε…θα μπορούσες να το πεις σε ένα ποστ και οχι να περιμένεις απάντηση σε ενα ποστ που λέει πόσο είσαι.!! φυσικό είναι να ξεφύγει απο εκεί και πέρα?? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ) ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ;.
Μιλάς με κάποιον που σου έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμπειρία από Forum. Επειδή δεν έχω την? οικειότητα πες, με τις φαταούλες και τα λοιπά μην αρπάζεσαι. Φυσικά και πλάκα έκανα για το Χούντα και τον Πάγκαλο. Το ότι έχω δηλώσει επίσης ότι δεν μπαίνω σε Forum, αλλά κάθομαι ? μη το πάρεις και αυτό στραβά και πεις ότι εννοώ ότι σας κάνω χάρη- και συνομιλώ μαζί σας δεν σημαίνει ότι έχω ρίξει και τοίχους και ότι σε-σας σέβομαι;
Όλα τα σχολίασες από το προηγούμενο post μου το τελευταίο όμως όχι. Το ξαναγράφω λοιπόν. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ??μπορώ να σου πω ότι εδώ μέσα γίνονται και πολύ ωραίες συζητήσεις κ.λ.π.?? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.
μπλακυ φαινεται ετσι παντως στο γραπτο λογο - ειδικα τα κεφαλαια τονιζουν μια τετοια ταση
anyway επειδη κ εγω μαζι σου ειμαι στα περι κοινωνιας κλπ στο ειπα φιλικα , οτι ο κριμσον ειναι σπαθι παιδι (αμα ειχα δλδ αδελφη , του την εδινα για νυφη ) κ μη τσιτωνετε
ας μιλησουμε για το μεγαλειο του wa(ll)ters και ας αφησουμε τον αμπαλαεο λουπιν να λεει οτι θελει - ψαρι ειναι κ πηζει στο γερμανικο νουμερο 8)
το ακουσες το[B] βινυλ ριπ του wall [/B]? εντυπωσεις ?
@crimson να πας sleepin pillow - trust awake for he knows 8)
Οπα φίλε μου, δώσε πληροφορίες από πού το είδες. Δεν παίζουμε με αυτά ε? :p:p
Δηλ. αν αληθεύουν οι ημέρες, πάμε για μόνιμη εγκατάσταση του The Wall στην Αθήνα?
Φαντάζομαι αυτά τα φορτηγάκια με το μεγάφωνο και αφίσες The Wall να κάνουν βόλτα στην Αθήνα φωνάζοντας “μετά την τρομερή επιτυχία, ο τοίχος μαζί σας για 4η συνεχόμενη βδομάδα!” κλπ.