Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Ουτε σεις εχετε καταλαβει δηλαδη ε;;; :stuck_out_tongue:

λοιπόν παιδιά για πείτε εγώ που θα πάω με μετρό/προαστιακό θα κατεβώ στη Νερατζιώτισσα; Και πώς πάω στο ΟΑΚΑ;

Είναι εκεί ακριβώς :slight_smile:

Ειρήνη καλύτερα νομίζω.

ώπα ώπα ειρήνη ή νερατζιώτισσα; Περιγράψτε μία τη διαδρομή

απο ειρηνη ειναι πιο κοντα, 5 λεπτα περπατημα…:wink:

οκ ειρήνη κατάλαβα
Στάση ειρήνη δεν έχει και το μετρό;
Αν ναί με βολεύει απίστευτα γιατί παρασκευή είναι μέχρι τις 2 οπότε θα προλάβω να το πάρω και μετά

edit: Άκυρο δεν υπάρχει στάση του μετρό,μάλλον με βλέπω για ταξί μετά

λιγο off-topic αλλα για ενημερωση σας:)

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ την Παρασκευή 8 Ιουλίου

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Πειραιάς ? Ομόνοια της γραμμής 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 από τις 22:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ (π.χ. την γραμμή 040 Πειραιάς ? Σύνταγμα).

Τα τελευταία δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Από Πειραιά προς Ομόνοια 21:23
Από Ομόνοια προς Πειραιά 21:45

οχ μας γάμησε τη ψυχή τώρα:(

thanks για την ενημέρωση gore
εναλλακτική λύση υπάρχει τελικά;

τέλεια :frowning: πώς θα γυρίσουμε δηλαδή απο το οακα μετά;πφφφ!γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!
thanks για την ενημέρωση πάντως!καλά που μας το είπες :slight_smile:

Έτοιμος για επιβίβαση στο αεροπλάνο. Τοιχε σου έρχομαι…

Τοιχε, βαστα γερα, θα σπρωξω…!

Αν ειναι δυνατον, τι γκαντεμια ειναι αυτη :stuck_out_tongue:
Γενικα αν καποιος πηγαινει Πειραια οπως εγω, η λυση ειναι x14 απο ΟΑΚΑ και μετα 040 απο Συνταγμα που ειναι ο τερματικος του. Το x14 βεβαια εχει ανα μια ωρα δρομολογια ομως λειτουργει μεχρι τις 5 το πρωι και το 040 ειναι 24ωρο.

Ωπ υπαρχει και το 500 που περναει απο Ειρηνη και παει Πειραια :!: Yesh

Πάσο, αντελήφθην.

ζμπρόξω είναι το σωστό! Αμάν ποια, μάθετε την ιστορία του τοπου σας σωστά!!! :lol:

θα σας γελασω μεσιε, με x14 δεν εχουμε προηγουμενα.
Απο [U]εδω [/U] λεει περναει απο Ολυμπιακο Σταδιο, αρα :-s
Μετα εχει τερματικο σταθμο το Συνταγμα απ’οπου ξεκιναει το 040 προς Πειραια(απο τη Φιλελληνων συγκεκριμενα).
Αυτα!:slight_smile:

Αι ακυρο μανιτσες, καταλαβα λαθος επειδη το διαβασα βιαστικα
Μονο το Πειραιας-Ομονοια ειναι κλειστο επομενως μεχρι Αττικη με ηλεκτρικο, μετα μετρο για Συνταγμα και μετα 040 για τους Πειραιωτες. :stuck_out_tongue:
Φιουχ

Οπόταν όσοι μετά το τέλος του πενιχρού αυτού live θέλουν να γυρίσουν προς Άγιο Δημήτριο π.χ. δεν τρέχει τίποτα, αρκεί αυτή η αθλιότητα να έχει τελειώσει μέχρι τις 00:39 που δίνει το site του ΗΣΑΠ.

:Ρ:Ρ:Ρ

http://www.isap.gr/route_p.asp?s1=20&s2=11&imageField.x=87&imageField.y=12

σε ποια περιοχη θα πας μετα το λαιβ? σιγουρα κατι θα σε βολευει…

Δεν θα ζει κανείς…

[B][SIZE=“3”]ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΡΙΟ… ΑΥΡΙΟ…[/SIZE][/B] Δεν μπορω να το συλλαβω ακριβως ακομα ολο αυτο που προκειται να ζησουμε και ειναι και 3 μερες μετα το ολοκαυτωμα των Priest… Τι βδομαδα ειναι αυτη? Θα ζησουμε να τα θυμομαστε ή θα πεθανουμε απο την εκσταση?

[B][SIZE=“4”]ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ…[/SIZE][/B]:wacko: