Ουτε σεις εχετε καταλαβει δηλαδη ε;;; 
λοιπόν παιδιά για πείτε εγώ που θα πάω με μετρό/προαστιακό θα κατεβώ στη Νερατζιώτισσα; Και πώς πάω στο ΟΑΚΑ;
Είναι εκεί ακριβώς 
Ειρήνη καλύτερα νομίζω.
ώπα ώπα ειρήνη ή νερατζιώτισσα; Περιγράψτε μία τη διαδρομή
απο ειρηνη ειναι πιο κοντα, 5 λεπτα περπατημα…
οκ ειρήνη κατάλαβα
Στάση ειρήνη δεν έχει και το μετρό;
Αν ναί με βολεύει απίστευτα γιατί παρασκευή είναι μέχρι τις 2 οπότε θα προλάβω να το πάρω και μετά
edit: Άκυρο δεν υπάρχει στάση του μετρό,μάλλον με βλέπω για ταξί μετά
λιγο off-topic αλλα για ενημερωση σας:)
Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ την Παρασκευή 8 Ιουλίου
Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Πειραιάς ? Ομόνοια της γραμμής 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 από τις 22:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ (π.χ. την γραμμή 040 Πειραιάς ? Σύνταγμα).
Τα τελευταία δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Από Πειραιά προς Ομόνοια 21:23 Από Ομόνοια προς Πειραιά 21:45
οχ μας γάμησε τη ψυχή τώρα:(
thanks για την ενημέρωση gore
εναλλακτική λύση υπάρχει τελικά;
τέλεια
πώς θα γυρίσουμε δηλαδή απο το οακα μετά;πφφφ!γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!
thanks για την ενημέρωση πάντως!καλά που μας το είπες 
Έτοιμος για επιβίβαση στο αεροπλάνο. Τοιχε σου έρχομαι…
Τοιχε, βαστα γερα, θα σπρωξω…!
Αν ειναι δυνατον, τι γκαντεμια ειναι αυτη 
Γενικα αν καποιος πηγαινει Πειραια οπως εγω, η λυση ειναι x14 απο ΟΑΚΑ και μετα 040 απο Συνταγμα που ειναι ο τερματικος του. Το x14 βεβαια εχει ανα μια ωρα δρομολογια ομως λειτουργει μεχρι τις 5 το πρωι και το 040 ειναι 24ωρο.
Ωπ υπαρχει και το 500 που περναει απο Ειρηνη και παει Πειραια :!: Yesh
Πάσο, αντελήφθην.
ζμπρόξω είναι το σωστό! Αμάν ποια, μάθετε την ιστορία του τοπου σας σωστά!!! :lol:
θα σας γελασω μεσιε, με x14 δεν εχουμε προηγουμενα.
Απο [U]εδω [/U] λεει περναει απο Ολυμπιακο Σταδιο, αρα :-s
Μετα εχει τερματικο σταθμο το Συνταγμα απ’οπου ξεκιναει το 040 προς Πειραια(απο τη Φιλελληνων συγκεκριμενα).
Αυτα!
Αι ακυρο μανιτσες, καταλαβα λαθος επειδη το διαβασα βιαστικα
Μονο το Πειραιας-Ομονοια ειναι κλειστο επομενως μεχρι Αττικη με ηλεκτρικο, μετα μετρο για Συνταγμα και μετα 040 για τους Πειραιωτες. 
Φιουχ
Οπόταν όσοι μετά το τέλος του πενιχρού αυτού live θέλουν να γυρίσουν προς Άγιο Δημήτριο π.χ. δεν τρέχει τίποτα, αρκεί αυτή η αθλιότητα να έχει τελειώσει μέχρι τις 00:39 που δίνει το site του ΗΣΑΠ.
:Ρ:Ρ:Ρ
http://www.isap.gr/route_p.asp?s1=20&s2=11&imageField.x=87&imageField.y=12
σε ποια περιοχη θα πας μετα το λαιβ? σιγουρα κατι θα σε βολευει…
Δεν θα ζει κανείς…
[B][SIZE=“3”]ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΡΙΟ… ΑΥΡΙΟ…[/SIZE][/B] Δεν μπορω να το συλλαβω ακριβως ακομα ολο αυτο που προκειται να ζησουμε και ειναι και 3 μερες μετα το ολοκαυτωμα των Priest… Τι βδομαδα ειναι αυτη? Θα ζησουμε να τα θυμομαστε ή θα πεθανουμε απο την εκσταση?
[B][SIZE=“4”]ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ…[/SIZE][/B]:wacko: