Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Ελα ρε παιδια, πως κανετε ετσι, σιγα το πραμα, τσαμπα τα λεφτα, πουληστε το καλυτερα το εισητηριο :!:

ξερουμε αν θα παρουσιασει το cd ή την ταινια??

8O8O8O

Παραφράζοντας κάτι που διάβασα προχθές, θα είναι η μεταφορά (κάτι σαν remake) του original show στον 21ο αιώνα - περίπου 30 χρόνια μετά την πρώτη φορά.

Όσο περνάνε οι ώρες η αναπνοή βγαίνει με μεγαλύτερη δυσκολία. Η καρδιά πάλλεται με πόνο. Πολύ φοβάμαι πως έχω εισέλθει πια στο τελευταίο μου εικοσιτετράωρο.

Χάρηκα πολύ για όλες τις στιγμές παιδιά. Μη καλέσετε ασθενοφόρο αύριο για μένα, δε πειράζει. Έζησα τη ζωή μου. Φυλάξτε το για κάποιον απο τους άλλους που θα το έχουν ανάγκη. Ώρα να ανακαλύψω το Μεγάλο Άγνωστο.

Έχετε γειά.

[SPOILER]ΜΙΑ ΜΕΡΑ. 8O[/SPOILER]

Ψύχραιμα όμως!!! 8)

Ρε μαλακοκαυληδες θα δουμε την ιστορια προσωποποιημενη…8O

ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!! :yahoo::yahoo::yahoo:

Εγώ ακόμα να πιστέψω ότι θα δω έναν άνθρωπο που ήταν μέλος στο αγαπημένο μου συγκρότημα,όπως όλων μας.
Μου έρχεται η εικόνα που βαράει το γκονγκ στην Πομπηία,που φωνάζει με το μάτι να γυαλίζει στο Wall το '81 και όσο σκέφτομαι ότι θα τον έχω απέναντί μου αύριο…θέλω να πεθάνω!!!

Στο Mother εν τω μεταξύ παίζει στην οθόνη από πίσω βίντεο από τις συναυλίες των Pink Floyd το '80-81;;;
Ένας λόγος παραπάνω να κλάψω!!

Αχχχχχχχχχχχχχχ

Οσοι πατε 1η μερα, μετα απο την συναυλια να μπειτε να μας πειτε και εμας που θα παμε 2η και 3η μερα.
Καλαααααα να περααααασετεεεεεεεεε!!!:smiley:

Εγω παντως δεν θα δω κριτικες απο την παρασκευη…:smiley:

Εγώ επίτηδες δεν έχω δει τίποτα από την περιοδεία (είδα το Wall στο Chicago) πριν κάτι μήνες και έτσι θα πάω χωρίς να θυμάμαι τίποτα.

Ω ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!

Καλα δεν ειναι αστειο το πως κανουμε; Εννοω ναι, ειναι κατι απιστευτο αυτο που θα δουμε αλλα φαντασου να μπει στο φορουμ ο ροτζερ και να τα δει ολα αυτα. Πως θα νιωσει… Ποση μεγαλη ευθυνη εχει να γινουν ολα οπως πρεπει. ή πως θα νιωσει σαν καλλιτεχνης

Ναι γαμιστε ολα τα παραπανω αλλα πλησιαζει και σκεφτομαι τα παντα:p

Εεεεε είναι κάτι το πραγματικά μοναδικό!!! Νομίζω δικαιολογούμαστε για την γραφικότητά μας!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πιστεύω πολύ ανώτερα επίπεδα γραφικότητας και σπαμαρίσματος είχαν πιάσει τα threads των ACDC και των BIG4. Μιλάμε για ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αλλά όνειρα ζωής ήταν αυτά. :stuck_out_tongue:

Παιδια μην παρεξηγηθω:p
Δεν σχολιασα αρνητικα την κατασταση, το αντιθετο:D

Nαι αλλά ούτε και τα 2 μαζί κατάφεραν να πιάσουν τα επίπεδα Manowar!!!

Nαι ναι No problem!!! Ούτε εγώ το πήρα αρνητικά :D:D

Ρε τι μάνογουορ, τι μπιγκ φορ, ΤΙ ΛΕΤΕ. Εκεί μιλούσαμε για γραφικότητα. Εδώ μιλάμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠ’ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ.

[SPOILER]οκ, γίνομαι λίγο γραφικός. :PPPP[/SPOILER]

Έχω βάλει και παίζει συνέχεια το Wall εν τω μεταξύ και ως το βράδυ θα βάλω να ξαναδώ την ταινία!

Kι απ’ την ταινια τι θα καταλαβεις;;; :stuck_out_tongue:

Θα σου απαντήσω μετά τη δέκατη φορά που θα την (ξανα)δω!

Mια χαρά το θέτει το θέμα ο Σοφός.

[SPOILER]Daddy’s flown across the ocean,leaving just a memory…:cry::cry:
[/SPOILER]