Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Έξω ρε άπιστοι:!:

Oλοι την Παρασκευη θα 'στε εκει;;; :frowning:

Πίσω και σ’ έφαγα ψηλέ! :lol: :lol: :lol: 8) :stuck_out_tongue:

Χαχαχα, όντως!

:roll:O:)

Πάντως έχοντας δει το σόου, έχω την αίσθηση πως στη συγκεκριμένη συναυλία δεν αξίζει τόσο να είσαι στις πρώτες σειρές. Νομίζω μία θέση προς τη μέση της αρένας είναι καλύτερη για να απολαύσει κανείς όπως πρέπει την όλη παραγωγή.

[SPOILER]… ρε, δεν το λέω για να πάω πιο εύκολα μπροστά, σοβαρά μιλάω :p[/SPOILER]

Οταν μιλαμε για σενα ισχυει αυτο ρε λελεκα. :!:

:stuck_out_tongue:

Χωρίς να έχω δει τη συναυλία, κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Τόσο για να βλέπεις πανοραμικά όλη τη σκηνή, όσο και για να είσαι σχετικά κέντρο στον surround ήχο! :slight_smile:

Με την ώρα τι λέτε παιδιά;
Θα είναι νωρίς να πάω κατά τις 4;

Από τις 4;;; Αφού ξεκινάει 9:30 κ οι πόρτες ανοίγουν στις 6:00

Εν τω μεταξύ οι αγγελίες έχουν τιγκάρει στον waters. :smiley:

Ε ναι, αλλά δεν θα πάμε και ακριβώς στις 6.
Και στη Μαλακάσα το 2006 από νωρίτερα είχαν πάει αρκετοί.

Εγώ έλεγα να πάω κατά τις 7:30 - 8:00. Παίζει να έχει γεμίσει με κόσμο;

υπερβολη το θεωρω, αλλα αν δεν εχεις να κανεις κατι κανενα 5ωρο πριν, τοτε πηγαινε.
(κρατα και καμια θεση για εμας τους γκαντεμηδες που εχουμε ακομα εξεταστικη και θα πρεπει να διαβαζουμε, ενω θα σκεφτομαστε “σε 3 ωρες ,42 λεπτα και 18 δευτερολεπτα θα βλεπω Waters…!!” #-o )

αν πηγαινα με παρεα την παρασκευη θα πηγαινα πριν τις 4 σιγουρα… αλλα αφου θα παω μονος με βλεπω κατα τις 6 να ανεβαινω… το σαββατο που θα ανεβω με παρεα θα κατσω σε κερκιδα οποτε ουτε τοτε θα ανεβω πολυ νωρις…

Θα παει κανενας απο Θεσσαλονικη τη Τριτη με καμια εκδρομη??

Quoted for truth. Ισχυει παιδες αυτα που λεει ο Wall-o-λαγνος. :wink:

All in all it was all just bricks in the wall.
All in all you were all just bricks in the wall.

Όποιος θέλει να είναι το παραπάνω, στον αναμνηστικό τοίχο που κάναμε, να φέρει μαρκαδόρο (ή χοντρό στυλό που να γράφει καλά σε πανί να πείτε στον βιβλιοπώλη) για να γράψει το όνομα του. Φέρτε και κανένα παραπάνω για αυτούς που θα το πρωτοδούνε εκεί.

Κατεβαίνει κανένας αύριο με εκδρομή από το Rock City (Σαλόνικα)

ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Για μένα η μεγάλη μέρα είναι το ΣΑΒΒΑΤΟ :vibrate:
Και μόνο που το σκέφτομαι μου φαίνεται ότι θα δακρύσω από τώρα, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, τι καλοκαίρι είναι αυτό ρε!
Οι Priest με τελείωσαν και τώρα αυτό θα με αποτελειώσει μια και καλή…

φευγω για αθηνα λεμε!!!:smiley:
θα τα πουμε εκει παιδες!! :D:D

[SPOILER][B][SIZE=“5”]So ya, thought ya, might like to go to the show…[/SIZE][/B][/SPOILER]

Φευγω και γω σιγα-σιγα …ΑΥΡΙΟ…!!! Back in Athens Groove