Όχι μόνο άντρες ρε,και καμιά κοπέλα:blues:
ρεε να δώ πως θα συναντιθούμε όλοι απο το φόρουμ χωρίς κινητά!!
Τι ώρα θα φτάσετε; (εγώ παίζει να είμαι εκεί κατα τις 5 και μισή)
Φανταζομαι λογω κινητων και καμερων για να εχουν το χρονο να τα ελέγξουν!
Πολυ σωστη παρατηρηση.
Θα τα πουμε απο εδω συνθηματικα και οποιος καταλαβει!:lol:
2 μερες και δεν περνανε με τιποτα…αργα και βασανιστικα…φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ [-X[-X[-X[-X[-X
βλέπω να τρελένουμε κόσμο με ερωτήσεις τύπου είσαι ο τάδε; :lol:
Χαλαρα ομως:p
Να κρατάτε από ένα γαρύφαλο, ή μια ομπρέλα όπως κάνουν οι tour leaders!
ή rocking με μαρκαδορο στο κουτελο…
Εαν πειτε απο τωρα συγκεκριμενο σημειο και ωρα δεν υπαρχει θεμα! Γιατι ολοι εδω μεσα εχουμε ανταλλαξει κινητα? 
Ειδικα η πρωτη συναντηση απο καθε φορουμ γινεται χωρις κινητο σιγα μην τα διναν τα νουμερα να τα βλεπουν ολοι :lol::lol::lol::lol:
η ακομη να κανουμε καποια νοηματα με το χερι η να λεμε ενα συνθημα για να καταλαβουμε αν ειναι καποιος απο το rocking
Φανταζεστε που θα αντιδρουσανε οι υπολοιποι? :lol::lol::lol::lol::lol:
σιγά
Οκ ότι συμφωνήσετε για μέρος και για ώρα εγώ δεν έχω πρόβλημα
2 μερες ακομα… Μετα το ολοκαυτωμα των Priest θα μας σηκωσει και ο Roger την τριχα και αυτη η βδομαδα θα μας γεμιζει αναμνησεις για μια ζωη…
Θα δοκιμάσει κανείς να φέρει κινητό απ αυτά τα μπακατελιάρικα;
Εάν πάω στο ΟΑΚΑ από τις 4 η ώρα θα είναιι πολύ νωρίς;
Τι λέτε;
Μ’ ενδιαφέρει να πιάσω καλή θέση στο άνω διάζωμα, γι΄αυτό ρωτάω.
Φανταζομαι οτι το προβλημα τους ειναι η καμερα του κινητου, και οχι το κινητο… Επομενως δοκιμασε το, και στη χειροτερη το πετας στα σκουπιδια πριν μπεις… 
Άντε, φτάνει η μεγάλη στιγμή. Μπορεί να τον είδα το Μάιο, αλλά νιώθω σα να είναι η πρώτη φορά. (like a virgin που θα έλεγε και η Madonna :lol:)
Αύριο αεροπλάνο, βραδάκι Αθηνούλα, Παρασκευή και Σάββατο μέσα, για Τρίτη το σκέφτομαι ακόμα, αλλά επειδή με ξέρω, σιγά μην αντισταθώ 
Νομίζω επίσης πως θα είναι από τις λίγες συναυλίες που θα έχει τόσους φίλους και γνωστούς μου μέσα (μετά από U2 & Manu Chao ίσως).
Επίσης, ξέρει κανείς τι σετλιστ παίζει περίπου;
Άκουσα ότι υπάρχει πολύ καλό rotation στο setlist και κάθε μέρα είναι μοναδική!
:cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :cold:
Α ωραία, τουλάχιστον αυτός δεν κάνει το ίδιο με τους ξενέρωτους τους Dream Theater :p:lol:
Με κάποιο μοναδικό τρόπο, καταφέραμε να μιλήσουμε για τους Theater στο thread του Waters! Αίσχος και ντροπή!!!
:lol: