Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Όχι μόνο άντρες ρε,και καμιά κοπέλα:blues:

ρεε να δώ πως θα συναντιθούμε όλοι απο το φόρουμ χωρίς κινητά!!
Τι ώρα θα φτάσετε; (εγώ παίζει να είμαι εκεί κατα τις 5 και μισή)

Φανταζομαι λογω κινητων και καμερων για να εχουν το χρονο να τα ελέγξουν!

Πολυ σωστη παρατηρηση.:stuck_out_tongue:
Θα τα πουμε απο εδω συνθηματικα και οποιος καταλαβει!:lol:

2 μερες και δεν περνανε με τιποτα…αργα και βασανιστικα…φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ [-X[-X[-X[-X[-X

βλέπω να τρελένουμε κόσμο με ερωτήσεις τύπου είσαι ο τάδε; :lol:

Χαλαρα ομως:p

Να κρατάτε από ένα γαρύφαλο, ή μια ομπρέλα όπως κάνουν οι tour leaders!

ή rocking με μαρκαδορο στο κουτελο…:stuck_out_tongue:

Εαν πειτε απο τωρα συγκεκριμενο σημειο και ωρα δεν υπαρχει θεμα! Γιατι ολοι εδω μεσα εχουμε ανταλλαξει κινητα? :stuck_out_tongue:

Ειδικα η πρωτη συναντηση απο καθε φορουμ γινεται χωρις κινητο σιγα μην τα διναν τα νουμερα να τα βλεπουν ολοι :lol::lol::lol::lol:

η ακομη να κανουμε καποια νοηματα με το χερι η να λεμε ενα συνθημα για να καταλαβουμε αν ειναι καποιος απο το rocking

Φανταζεστε που θα αντιδρουσανε οι υπολοιποι? :lol::lol::lol::lol::lol:

σιγά
Οκ ότι συμφωνήσετε για μέρος και για ώρα εγώ δεν έχω πρόβλημα

2 μερες ακομα… Μετα το ολοκαυτωμα των Priest θα μας σηκωσει και ο Roger την τριχα και αυτη η βδομαδα θα μας γεμιζει αναμνησεις για μια ζωη…

Θα δοκιμάσει κανείς να φέρει κινητό απ αυτά τα μπακατελιάρικα;

Εάν πάω στο ΟΑΚΑ από τις 4 η ώρα θα είναιι πολύ νωρίς;
Τι λέτε;
Μ’ ενδιαφέρει να πιάσω καλή θέση στο άνω διάζωμα, γι΄αυτό ρωτάω.

Φανταζομαι οτι το προβλημα τους ειναι η καμερα του κινητου, και οχι το κινητο… Επομενως δοκιμασε το, και στη χειροτερη το πετας στα σκουπιδια πριν μπεις… :smiley:

Άντε, φτάνει η μεγάλη στιγμή. Μπορεί να τον είδα το Μάιο, αλλά νιώθω σα να είναι η πρώτη φορά. (like a virgin που θα έλεγε και η Madonna :lol:)
Αύριο αεροπλάνο, βραδάκι Αθηνούλα, Παρασκευή και Σάββατο μέσα, για Τρίτη το σκέφτομαι ακόμα, αλλά επειδή με ξέρω, σιγά μην αντισταθώ :stuck_out_tongue:
Νομίζω επίσης πως θα είναι από τις λίγες συναυλίες που θα έχει τόσους φίλους και γνωστούς μου μέσα (μετά από U2 & Manu Chao ίσως).

Επίσης, ξέρει κανείς τι σετλιστ παίζει περίπου;

Άκουσα ότι υπάρχει πολύ καλό rotation στο setlist και κάθε μέρα είναι μοναδική!

:cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :cold:

Α ωραία, τουλάχιστον αυτός δεν κάνει το ίδιο με τους ξενέρωτους τους Dream Theater :p:lol:

Με κάποιο μοναδικό τρόπο, καταφέραμε να μιλήσουμε για τους Theater στο thread του Waters! Αίσχος και ντροπή!!! :stuck_out_tongue: :lol: