πειτε του ροτζερ οτι εχει σοβαρο αντιπαλο για τη συναυλια της χρονιας…8)
Μάλλον αναφέρεσαι στη σημερινή, έτσι; 
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι που μπορεί να ακουστεί τελείως άκυρο?
Τα κινητά θα απαγορεύονται και στις 3 συναυλίες ή μόνο στην πρώτη στις 8?
Γιατί η ανακοίνωση λέει αυτό :
“Tο βράδυ της 8ης Ιουλίου δεν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας κάμερες ή κινητά τηλέφωνα για να απαθανατίσουμε τις στιγμές, αφού ολόκληρη η συναυλία θα αποτελέσει ένα μοναδικό ντοκουμέντο, με πρωταγωνιστές όσους τυχερούς εξασφαλίσουν εγκαίρως τα εισιτήριά τους!”
Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα μαγνητοσκοπηθούν και οι 3 εν Ελλάδι και θα βγει ένα best of των τριών βραδιών, όπως γίνεται με τα περισσότερα live dvd.
Σε όλες αδερφέ,και στις 3!
Μεθαύριο…
Οι πορτες ανοιγουν στις 18:00 και το live αρχιζει στις 21:30
Α μπράβο, αυτό ήξερα και εγώ…
Γιατί ανοίγουν οι πόρτες 3:30 ώρες νωρίτερα?
1-1:30 καλά θα ήταν…
Μετά ελπίζω να προλάβουμε ΗΣΑΠ γιατί αλλιώς μας βλέπω να ξεροσταλιάζουμε στην Ειρήνη 
Πάντως το γεγονός ότι οι συναυλίες είναι τρεις ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να δούμε τον Γκίλμουρ… Αφού το DVD θα είναι ένα best of των τριών βραδιών, αν ο Γκίλμουρ εμφανιστεί σε μία, θα πρέπει να εμφανιστεί και στις άλλες δύο… Αλλά για έναν περίεργο λόγο, ελπίζω ακόμα ότι θα τον δω!
θα γίνει τελικά rocking συνάντηση στη συναυλία;
To dvd θα ειναι mix απο τα ελληνικα show και νομιζω και απο της Αγγλιας.
Δεν νομιζω οτι θα ειναι αμιγως Ελληνικό.
Θα εξαρτηθει ισως και απο την αποδοση μας!
Για Γκίλμορ ας μην μιλήσουμε πάλι.
Δεν ξέρω,και εγώ θέλω να κάνουμε φορουμοσυνάντηση,έτσι να τα πούμε λίγο,αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον.
Εγώ θα είμαι με τον Μιχάλη Purple και λογικά θα πετύχω κάναν Πρόεδρο(ο Raziel ντε!),ε υπολογίζω και καμιά Ράνια,μιας και θα πάμε νωρίς.
Πάλι πράσινο θα φοράω,δεν ξέρω αν θα είναι το κλασσικό πουκάμισο ή απλά μπλούζα,οπότε όποιος με δει να πει κάνα “γεια”,να τα πούμε για το live κτλ κτλ!
Θα φαίνομαι λογικά!
Α το dvd θα είναι μόνο από Ελλάδα,περισσότερα ίνφο από κοντά!
Από πότε έγινα Πρόεδρος ρεεεεε;;; Μην μιλήσουμε για το τι έχεις γράψει εσύ για τους Pink Floyd… 
Όταν λες νωρίς, πόσο νωρίς εννοείς;
Και μη διαννοηθείς να φοράς πουκάμισο με αυτή τη ζέστη, θα πάθεις θερμοπληξία!!!
ψηθειτε και οι υπολοιποι για συναντηση ρε! εγω θα ειμαι το κουκλι διπλα στον Floydized!8)
ωρες μετραμε! ΩΡΕΣ!!!
Σίγουρα πριν ανοίξουν οι πόρτες,δηλαδή πριν τις 6.
Πρόεδρε των Θεατράκηδων(έστω!)
:roll::roll:
thanks!
εγω μεσα ειμαι.αν σας δω θα ρθω να σας φορτωθω γιατι θα μαι μονος:blues:
εννοειται να ερθεις ρε! ε και πιστευω θα μας δεις ευκολα! θα ξεχωρισει ο Floydized… 
χαχα οκ μεσα!!
2 μερουλες ΑΝΤΕ…
πρεπει να ειναι αψηλος ε?:-s
εσενα σε ξερω φατσικα:p
ε και εγω θελω συναντηση (ζηλεια με επιασε :p:p:p:p)
αλλα για την τριτη μερα που θα παω αν ψηνεται κανεις! :)