Γιατί ξέρει ότι είτε το κάνει είτε όχι, θα δει κόσμο έξω απ’το ξενοδοχείο του κάθε φορά.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Άμα ήταν θα έγραφε και στο εισιτήριο “θα μένουμε στο τάδε ξενοδοχείο για αυτόγραφα κτλ”.Το ότι κάποιοι το μαθαίνουν είναι άλλο πράγμα.
Και το θέμα είναι ότι πρέπει να σεβαστείς το ότι θέλουν να ξεκουραστoύν.
Και ειδικά ο Waters όπου δεν είναι 30,αλλά πλησιάζει τα 70
Δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζεστε με όσους θέλουν να την ψάξουν για αυτόγραφα. Ούτε εσάς να κυνηγούσαν! Ας δοκιμάσουν και αν τα καταφέρουν τα κατάφεραν.
Στο facebook ο Roger διαμαρτυρήθηκε για αυτούς που πάνε και παίρνουν αυτόγραφα για να τα πουλήσουν και εμποδίζουν τους πραγματικούς fans. Αν δε γούσταρε, θα είχε διαμαρτυρηθεί για όλους. Δεν πάνε και με το ζόρι κατά πάνω του εξάλλου. Έχουν έναν τύπο να βγαίνει όταν βλέπει κόσμο, να τους βάζει σε σειρά και να παίρνουν όλοι το αυτόγραφό τους. Είναι συνηθισμένο.
Με τα 88 ευρώ που έδωσα σήμερα παίζει και να θυσίασα τους Bon Jovi είμαι σίγουρος όμως ότι αξίζει. Απλά εκνευρίζομαι γιατί υπό άλλες οικονομικές συγκυρίες θα τα χα και τα δύο…Ας είναι. We don’t need no education…we don’t need no thought control!!!
Βρε δεν λέω για τα αυτόγραφα,καλά πάνε όσοι πάνε και έχουν την αγάπη μου,απλώς θέλω να πω ότι δεν μπορούν να βγουν και να πουν το ξενοδοχείο έτσι απλά,επειδή οι άνθρωποι είναι εκεί για να ξεκουραστούν,να έχουν τις ιδιωτικές τους στιγμές.
Φυσικά όσοι πάμε εκεί,δεν πρόκειται να μας πει ο Roger να φύγουμε,αλλά άλλο το να πάνε κάποια άτομα και άλλο 10.000
μετα την αντιπαραθεση για κινητα/φωτογραφικες/καπνισμα τωρα μπηκαν και τα αυτογραφα στη μεση! #-o
Ε και να πουν όμως ότι είναι εκεί ο Roger, τι θα κάνει ο κόσμος, θα μπει μέσα να τον παρενοχλήσει? xDD
Και αμφιβάλλω αν θα είναι χιλιάδες, λίγοι είναι αυτοί που είναι διατεθημένοι (και έχουν και την άνεση βέβαια) να στηθούν για ώρες και να τον περιμένουν να βγει. Αν τύχει και είναι περισσότεροι, υπάρχει περίπτωση να τους πουν να πάνε άλλη μέρα, εξάλλου λογικά θα είναι από τις 5-6, τουλάχιστον μέχρι τις 12 του μήνα εδώ.
τρεις μερεεεεες 8O δεν περνάνε οι άτιμες…
να κανω και μια ακυρη ερωτηση… επειδη δεν εχω παει ποτε στο οακα, ποιο πιστευετε πως ειναι το καλυτερο μερος στο κατω διαζωμα για οπτική ηχο κλπ;
εδω ειναι η κατοψη του γηπεδου:
καπου στη μεση της κερκιδας φανταζομαι…
Παντού μωρέ θα ακούς στο κάτω διάζωμα,μην σκας:wink:
ρε μαλακα Floydized, με την πεφτεις???
και δεν περνάνε οι μέρες ρε γαμώτο…
[SPOILER]…ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ[/SPOILER]
Στη συγκεκριμενη συναυλια δε με νοιαζει μονο να ακουω αλλα και να βλεπω:p
(ετσι κι’ αλλιως με surround ηχο, οπου και να κατσεις θα 'ναι γαμαουα)
Εγώ θα είμαι στο άνω διάζωμα και απ’ ό,τι μου είπαν άτομα που ξέρουν το χώρο όπου και να είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. 
Oποιος θέλει εισιτηριο αρενας το Σαββατο 9 Ιουλίου ας μου στείλει ενα πμ…
Μαλλον δεν θα μπορέσω να πάω οποτε αν εξυπηρετεί καποιον μπορεί να το αγορασει στην αξια του (65ε)
ακομα και στο “event” της συναυλιας στο fb γινεται της πουτανας απο αγγελιες για πωληση/ζητηση/ανταλλαγη εισιτηριων!
για δώσε ένα λίνκ ρε συ…
τι ωρα αρχιζει το λαιβ?
και τι ωρα ανοιγουν οι πορτες?