Και εγώ… όσο ζω ελπίζω…!!!
Δηλαδή αν μάθω που θα είναι, μόνη μου θα περιμένω απ’ έξω? 
σιγουρα θα εχεις εμενα παρεα!:p:wink:
παντως για τον Gilmour ειχαμε ησυχασει οταν εκανε την εμφανιση του στο Λονδινο…θυμαστε τι φανταζομασταν οταν ειχαμε μαθει για μαγνητοσκοπηση!!! προσωπικα εκτιμω οτι δεν θα τον δουμε…δυστυχως…
πλησιαζειιιιιιιιιιι! ! !φερτε μου ενα πακετο χατρομαντηλα.
[SPOILER]πρωτη φορα μπαινω για να σπαμμαρω σε τοπικ συναυλιας αλλα ειμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΑΜΩΤΟΟΟ[/SPOILER]
νομιζω οτι ειναι πιο χαλαρα τα ορια του σπαμμινγκ σε αυτο το θρεντ…:p:p
Θα υπάρχουν ασθενοφόρα που θα παραλαμβάνουν τους λιπόθυμους; 
Αν δεν υπάρχουν, το πουλάω το εισητήριο

Καλά στάκα λίγο με τα ξενοδοχεία,πρώτον δεν μαθαίνονται αυτά και στην συνέχεια και να ξέρει κάποιος(λέμε τώρα…)μην τολμήσει και ποστάρει τίποτα
Καλά δεν είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας… Σε άλλες χώρες έγινε άνετα. Τι μπορεί να γίνει δηλαδή?
Σ΄αυτό το σημείο πρέπει να γίνει της πουτάνας :!:
ρε σε τέσσερεις μερούλες 8)8)
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει,ξέρω όμως ότι συνήθως αυτές οι πληροφορίες δεν βγαίνουν “φόρα-παρτίδα” για προφανείς λόγους.
Τώρα να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης οκ
Κατά τα άλλα,ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΚΛΑΙΩ κτλ.
Πωωω εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πρόκειται να δούμε,λίγο το ότι μέσω του ίντερνετ ερχόμαστε συχνά σε επαφή με το αντικείμενο(την συναυλία εν προκειμένω)λίγο το ότι κάποια άλλα πράγματα όπως ο ήχος,η εικόνα,η σκηνή κτλ δεν μπορείς να τα φανταστείς και άλλα τέτοια.
Είμαι σίγουρος όμως ότι όταν μπω μέσα και δω αυτό που θα έχει στηθεί,εν μέρει,ε θα πεθάνω λογικά 3 ώρες πριν την έναρξη του live:)
Αχ μακάρι να μην πάθω καρδιά,μακάρι!
γενικα απο τις μερες της ανακοινωσης που ειχα δει αρκετα βιντεο, σταματησα να βλεπω για να παω εκει και να μην ξερω και την καθε στιγμη! αλλα σκεφτομαι τωρα να εχω παει πιο προετοιμασμενος για να μην χασω καμια στιγμη…
Εγώ που επέλεξα να μη δω ούτε δευτερόλεπτο από την περιοδεία, θα ήταν καλύτερο να το κάνω;
Mπα,δεις,δεν δεις,πάλι το ίδιο σοκ θα πάθεις την Παρασκευή,όπως όλοι μας!
Θα ψάχνουμε το αεροπλάνο πίσω από τα κεφάλια μας:lol::lol:
καλησπερες και απο μενα στο φορουμ. εχω τρελαθει δεν παλευεται η αναμονη… και η ξενερα για μενα ειναι οτι θα παω 9 ιουλιου δλδ + μια μερα, ελπιζω το κοινο να ειναι το ιδιο ενθουσιωδες!
για το αλλο που συζηταγατε αν θα μπορει να κατεβαινει ο κοσμος απο το πανω διαζωμα στο κατω το θεωρω πολυ πιθανο,μιας και για να πας πχ τουαλετα αποτο πανω πρεπει αναγκαστικα να κατεβεις στους διαδρομους του κατω και μετα υπαρχουν 50 εισοδοι για να περασεις στα καθισματα… τελοσπαντων, εγω ετσι κιαλλιως αρενα θα ειμαι!
Και εγω αποφευγω να δω βιντεακια παντως:p
Τυχεροι εσεις της 1ης μεραςςςς Αχχχχ
Επειδή είχαμε στην παρέα μια προσθήκη τελευταίας στιγμής,αν πουλάει κανείς εισιτήριο 55αρι για Παρασκευή,στείλτε ενα pm!Στις αγγελίες βρήκα 2 που τα έχουν δώσει γι’ αυτό το γράφω εδώ!
Εγω ειχα δει πολλα στην αρχη της περιοδειας, αλλα εδω και καιρο δεν βλεπω ουτε φωτο για να μην τα πολυθυμαμαι και να τα ζησω live. Πλησιαζει, πλησιαζει…
Όπως είπα, σε άλλες χώρες έγινε. Ο φίλος μου στη Βαρκελώνη πήγε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και ρώτησε τους τύπους στην πόρτα αν ήταν εκεί και αυτοί του είπαν σε ποιο ξενοδοχείο είναι, επίσης έμαθε από τους “πορτιέρηδες” και ένα μέλος της μπάντας που βγήκε για λίγο και έπιασε λίγο κουβέντα μαζί του διάφορα, δηλαδή τι κάνει ο Roger, που θα πάει, πότε θα βγει, αν θα δώσει αυτόγραφα και λοιπά.
Εγώ μια φορά θα το ψάξω. Αφού πήραν εκατοντάδες άλλοι σε άλλες χώρες, γιατί όχι κι εμείς? Και αν ήταν τέτοιο μυστικό πια, γιατί ο τύπος από τη μπάντα βγήκε άνετος και έπιασε κουβεντούλα?
Αν είναι να δώσει αυτόγραφα η τπτ σχετικό γιατί δε βγάζει μια ανακοίνωση να τελειώνει το θέμα;