Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Εγώ που είχα παει πριν απο 15μερες στο rockradio για να κλείσω για την συναυλία του Σαββάτου ήμουν το νούμερο 12 τώρα δεν ξέρω πως παν τα πράγματα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνει λογικά αλλιώς τι στα κομμάτια δν θα είχαν ειδοποιήσει ?

Περνανε οι μερες σιγα, σιγα και φτανει στο τελος η αναμονη… Την Παρασκευη θα ζησουμε ολοι μια μοναδικη εμπειρια, την live αποδοση αυτου του εξαιρετικου δισκου. Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει τι θα δουμε και εδω και καιρο, δεν βλεπω video και φωτο απο το internet για να μην ξερω τι να περιμενω.

[B][SIZE=“2”]Mother should I trust the government?[/SIZE][/B]

Ποσο επικαιρο…

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ…ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ
Το καλοκαίρι 2011 είναι επίκαιρο για 2 πράγματα για την ΧΟΥΝΤΑ του Παπανδρέου και για την συναυλία του Roger Waters

Πρόσεξτε τι γράφει το ιπτάμενο γουρούνι…
Πιστέυω θα είναι μια μεγάλη ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ συναυλία

Παίδες πουλάω εισητ.για Σάββατο κερκίδα πάνω!Αν ενδιαφέρεται κανείς εδώ είμαι!!!Είμαι απο Σαλόνικα!

6 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΩΤΕΡΣ.Ω ΘΕΟΙ!

Δε τα λές καλά φίλε…Υπάρχει κόσμος που πάει στο γήπεδο για να χαρεί τους αγώνες και να τους απολαύσει…
Το οτι κάποιος επιλέγει να είναι καπνιστής, δε σημαίνει ότι είναι και καρκινοπάθής, χοντρό αυτό που είπες…
Δεν συνεχίζω να το αναλύω διότι θα είμαστε εκτός topic, δε γουστάρω να τσακώνομαι και άσε που μπορεί να κάτσουμε δίπλα δίπλα στη συναυλία, μη τσακωθούμε…:slight_smile:

Σωστός…

Δεν είσαι ο μόνος με standards, κι εγώ (κανίβαλλος, κάφρος, καρκινοπαθής) συμφωνω με αυτά και θα τα τηρήσω στο έπακρο (και δε θα είμαι ο μόνος), αλλά μάλλον πιστεύεις ότι για να έχεις απαιτήσεις ως καταναλωτής, πρέπει να μην καπνίζεις και να μην ασχολείσαι με μπάλα και μπάσκετ

Σωστός…

ΕΜΕΝΑ

Καγκελο η τριχα.:bounce:

Γιατι βλεπετε βιντεακια βρεεε :stuck_out_tongue:

[B][SIZE=“5”]4+1 σημερα γαμωω!!![/SIZE][/B]

Ενδιαφέρεται κανένας άλλος να πάρει αυτόγραφο?

Τι εννοεις?

… Πρώτη φορά σε συναυλία και θα είναι στο The Wall του Roger Waters… ανυπομονώ…

Στα περισσότερα μέρη που έκανε συναυλίες, κόσμος μαζευόταν εξω από το ξενοδοχείο του και έδινε αυτόγραφα. Ε, δεν ξέρω αν έχει κανένας τίποτα τέτοιο υπόψη.

Ααα…Ξερεις ξενοδοχειο? Ή καποιος αλλος?

Όχι αλλά νομίζω δεν είναι δύσκολο να μάθει κανείς… Πώς μάθαιναν δηλαδή σε όλα τα άλλα τα μέρη? Πολλές φορές δουλεύει και το να παίρνεις στα πιο γνωστά ξενοδοχεία και να ρωτάς αν είναι εκεί, συνήθως λένε (έτσι έχω μάθει τουλάχιστον). Απλά σε άλλα μέρη λίγες μέρες πριν τη συναυλία γινόταν μια τέτοια συζήτηση, απορώ πως δε γίνεται εδώ…

Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που πιθανόν έχει συζητηθεί και απαντηθεί ήδη…

Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί και ο David Gilmour μαζί με τον Roger Waters…???

Απ’ όσο ξέρω όχι, είχαν συμφωνήσει μόνο για ένα show, το οποίο και έγινε, οπότε ναι, σχετικά απίθανο.

Ποιός ξέρει… ίσως επειδή θα βιντεοσκοπηθεί επίσημα, μπορεί να γίνει το απίθανο…

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Κανονικά οι πληροφορίες αυτές είναι απόρρητες.

Ειναι αναλογα με το τι εχει ζητησει η μπαντα και με την πολιτικη του καθε ξενοδοχειου βασικα, αλλα συνηθως δεν λενε ευκολα.

Οσο για το αν θα εμφανιστει ο Gilmour, αν και πολυ δυσκολο, θελω να ελπιζω λογω του dvd… Του πουστη dvd θα βγαλει απο την περιοδεια, θα μετραει πολυ να εμφανιζεται ο Gilmour. Εγω ελπιζω παντως…