βάλτο στις αγγελίες καλύτερα, δεν διαβάζουν όλοι το thread…
δεν περνουν οι μερες,δεν περνουν οι μερες:(
Με τιποτα ομως!!
Ασχετο: Εγω παντως ειμαι περιεργος αν θα εχουν σεκιουριταδες μπροστα από κάθε θυρα για να ελεγχουν τα εισητηρια… Οποιος εχει παει να παρακολουθησει τον παναθηναικο στο μπασκετ καταλαβαινει τι λεω. Βγαζεις τα φθηνα εισητηρια (του πανω διαζωματος) και μετα πας και καθεσαι οπου γουσταρεις… Αλλα εκει απλα σε ελεγχουν οταν μπαινεις και μετα μπορεις να κανεις βολτες σε ολο το γηπεδο ανενοχλητος.
δεν πιστεύω ότι μπορουμε να συγκρινουε την συναυλια με ενα αγορα κλωτσοσφαιρας ή αυτων των ΚΑΕ που αναφερες. μην ξεχνας οτι εκει εχεις να κανεις με κανιβαλλους και καφρους. Λογικα ως ενα σημειο θα υπαρχει ελεγχος αλλα δεν πρεπει να χαλαρωσει οχι μονο για την αξια που εχουμε πληρωσει για τα εισητηρια αλλα και για security reasons. αν μπουν ολοι στην αρενα μπορει να γινει ατυχημα. Επισης φανταζομαι θα ελεγχουν συνεχως για κινητα και για καπνιζοντες. ελπιζω να δουμε μια φορα μια σωστη συναυλια διχως καρκινοπαθεις και 15χρονα με το κινητο ολη την ωρα στο χερι
χαίρομαι για την αισιοδοξία σου!
εγώ λέν να πάρω μια αντισφιξιογόνα για καλό και κακό
λες να μου την κρατήσουν στην είσοδο…
θα πώ οτι είναι του σκηνικού!
Σωστος ο παιχτης!!!
Εγω πάλι με τη σειρά μου με αυτα που ειπωθηκαν λεω να μην παω τελικα στη συναυλια
και να περιμενω να πάρω το μπλου ρέι άμα βγει !!! οχι τπτ αλλο για να ειμαι σιγουρος.
Σε 12 μερουλες…
Αντε, εφτασεεε
Ποιες 12 μερούλες; 6 και σήμερα λέμε!!! (ούτε στο στρατό τέτοιο μέτρημα!)
Ax όντως 7 ημέρες μείνανε,δηλαδή μία εβδομάδα,ναι,όλε,επιτέλους φτάσαμε κοντά,χαίρομαι πάρα πολύ,επιτέλους,σούπερ και επιπλέον γουάου
[SPOILER]ΡΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ LIVE ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ,ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ THE WALL,ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
[SIZE=“5”]Are there any queers in the theatre tonight?[/SIZE][/SPOILER]

Πού εξαφανίστηκες εσύ; Θα κανονίσουμε να πάμε παρεάκι στο ΟΑΚΑ; 
εντελως αστοχο το σχολιο :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Παιδιά, έχουν περισσέψει 2 εισιτήρια κερκίδας (κάτω διάζωμα) για το Σάββατο και πωλούνται στην τιμή τους, δηλ. 88 ευρώ. Ισως και με μικρή έκπτωση. Οποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα PM. Ευχαριστώ.
Aμέ,θα κανονίσουμε να συναντηθούμε,εύκολο θα είναι τι στο καλό,είμαστε ψηλοί και οι δύο και θα λειτουργήσει το σύνδρομο των “διδύμων πύργων”!
Εγώ θα είμαι μαζί με τον Μιχάλη τον Purple σίγουρα αφού θα ανέβουμε μαζί προς το γήπεδο,τώρα δεν ξέρω αν θα αντέξω να έχω δύο Περπλάκιδες μαζί μου,θα σας απαγορεύσω ρητά να μην μιλάτε για άλλο συγκρότημα εκτός των Floyd:roll:
Και γενικά να κανονίσουμε να βρεθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται καθώς φαντάζομαι μπορεί να υπάρχουν άτομα που έρχονται μόνα τους ή με λίγα άτομα στην Αθήνα μόνο για την συναυλία και σε συνδυασμό με την απαγόρευση των τηλεφώνων,καλό θα ήταν να υπάρχει μία παρέα.
Όχι τίποτα άλλο αλλά να κάνουμε και λίγο χαβαλέ,τόση ώρα θα περιμένουμε!
Αφήστε που γενικά το σκηνικό δίχως κινητά θα είναι βγαλμένο από παλιά…
“Ε,εσύ με το πράσινο,ο ψηλός,ο Floydized δεν είσαι;”
“Ναι!!!”
“Ε κάνε στην άκρη ρε μ@λάκα να δούμε…”
να το εξηγησω αλλιως, οταν δινεις 100+ ευρω για να δεις ενα live εχεις και απαιτησεις οπως το να ειναι καθαρη η ατμοσφαιρα διχως καπνα, να υπαρχει ασφαλεια και μια σειρα αλλων υπηρεσιών. συμφωνω με τα μετρα και πρεπει να εφαρμοζονται σε ολα τα λαιβ, δεν παυει να ειμαι καταναλωτης και να εχω standards.
αυτο δεν κολλαει με το να χαρακτηρισεις τους πελατες των μπασκετικων αγωνων “κανιβαλλους και καφρους.” οπως εκανες, τσουβαλιαζοντας ολους τους φιλαθλους.
ε κανονιστε εσεις τα νταμαρια να ειστε μπροστα μου εε!! απο πισω θα καθεστε!
[SPOILER][B][SIZE=“5”]μια βδομαδα ρε γατακια!!![/SIZE][/B] [I][SIZE=“4”]is there anybody out there?[/SIZE][/I][/SPOILER]
Πανω διαζωμα για τριτη μερα τελος (τουλαχιστον μεσω ticketpro)
Οποτε για τη συναυλια εχουν μεινει τα 2 ακριβα εισητηρια (κατω διαζωμα, vip) και για τις 3 μερες
Που κ που τα εμφανίζει το ticketpro αλλά πρέπει να είναι μετρημένα στα δάχτυλα όσα έχουν μείνει!
Μία εβδομάδα ακόμα!!!
[SPOILER][SIZE=“6”]SO YA THOUGHT YA MIGHT LIKE TO GO TO THE SHOW[/SIZE][/SPOILER]
ξερεις κανα σοβαρο ανθρωπο που να ασχολειται πλεον με αυτα;
Λοιπόν επείδη πηγαίνω Δευτέρα Θεσσαλονίκη γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις εκδρομές απο εκεί???Νομίζω βάζει ο rockradio και το tickethouse…Παίζει να υπάρχουν θέσεις αν πάω τώρα?Αν έχει κλείσει κανείς ας βοηθήσει…