Kατά της 1:30 αριβάρω για Ρoζάριο Νερόπουλο !
Καλή απόλαυση σε όλους οσους θα πάνε σήμερα, αύριο και την Τρίτη !
Kατά της 1:30 αριβάρω για Ρoζάριο Νερόπουλο !
Καλή απόλαυση σε όλους οσους θα πάνε σήμερα, αύριο και την Τρίτη !
Έφτασε η ώρα!!!
Κλασσικά θα πεθάνουμε κτλ!!
Λοιπόν,προσέξτε πολύ το θέμα με τα κινητά,τις κάμερες και όλα αυτά,θα είναι αυστηρά τα πράγματα(ε έχει μπλεχτεί και το management του Roger στην μέση οπότε…)και φροντίστε το καλά…
Το είχα πει και στην αρχή,αλλά το ξαναλέω και τώρα
Λοιπόν παιδιά 4 θα ξεκινήσω και εγώ…
Αν δείτε έναν τύπο με μαύρο μπλουζάκι και μαύρη βερμούδα,μαύρο ρολόι και μαύρο κρίκο στο αυτί,με μακρύ μαλλί πιασμένο και να συνοδεύεται απο μία κοντούλα γλυκούλα κοπελίτσα εγώ θα είμαι, μιλήστε μου!!
[SPOILER]Κάθε φορά που ακούω το the wall το ίδιο συναίσθημα με πιάνει,και έρχονται και τα δάκρυα σε τραγούδια όπως το hey you και comfortably numb. Τα ίδια δάκρυα θα φύγουν και σήμερα…[/SPOILER]
Που ειναι το δελτίο τύπου;
Ρωταω γιατι επισημα δεν εχω δει πουθενα ακόμη το προγραμμα.
Με πάρκινγκ για αυτοκίνητο στο στάδιο τι παιζει?
Θεοί του Ολύμπου, σας ευχαριστώ που θα το ζήσω! Απόλυτο λιώσιμο συναισθημάτων, πάτωμα και μετά μάζεμα με το κουτάλι, σήμερα (για μένα αύριο) πεθαίνουμε και ξαναγεννιόμαστε!
[B][I][I]Mother, should I run for president?
Mother, should I trust the <<fucking>> government?[/I][/I][/B] 
Το δελτίο τύπου που ρωτάει ο πιο αποπάνω, είναι εδώ:
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=4799
Επίσης σημαντική και η ερώτηση του Giannis, πείτε αν κάποιος ξέρει αν θα λειτουργήσουν τα parking του ΟΑΚΑ γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα.
Παντως προσοχη με τα παρκινκ παιδια. Το λεω διοτι η εμπειρια μου από αγωνες κλπ στο οακα, μου λεει ότι οι γυρω δρομοι πηζουν στην κινηση, ειδικα μετα το τελος που φευγουν ολοι μαζι. Σε φαση κάνεις κανενα μισαωρο για να βγεις Κηφισιας. Τωρα δεν θελω να σας παρω στο λαιμο μου, γιατι σημερα μπορει να είναι εντελως διαφορετικη φαση. Ισως σημερα οι περισσοτεροι να παρουν συγκοινωνιες, επομενως να είναι ακυρο το ποστ μου. Εγω παντως συνηθως παρκαρω κοντα στα σινεμα cosmopolis και μετα παω με τα ποδια, και μαλλον δεν θα το ρισκαρω και αυτό θα κανω και σημερα…
(στη χειροτερη αν στο γυρισμο κολλησετε σε κινηση βαλτε το the wall στο φουλ και σκεφτειτε τι βλεπατε πριν λιγα λεπτα…!)
:yahoo: ιιιιιιι!!! κι εγώ στης 4 θα φύγω.Ουφ ουφ ανασούλες…πάλι με έπιασε το στομάχι μου από την γλυκιά αγωνία…ελπίζω να φτάσω σε καλή κατάσταση μέχρι το ΟΑΚΑ 
Μου φαίνεται απίστευτο πως το δεύτερο αγαπημένο μου συγκροτημα,το αλμπουμ που άκουγα από 14 χρονών στο γουόκμαν μου και έκλαιγα με τους στίχους θα το ζήσω απόψε από κοντά.Δύσκολο πράγμα να συνειδητοποιήσω.Ένα είναι σίγουρο…πολύς κόσμος θα κλάψει
και θα το θυμόμαστε όλοι μια ζωή
Ποιο ειναι το πρωτο αγαπημενο σου συγκροτημα??
Κοίτα να μιλήσεις εσύ άμα με δεις:p:p
Αν πάρω μαζί μου ένα απλό κινητό, χωρίς φωτογραφική μηχανή, απλά για να μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα σε ποια θύρα θα είμαι, λέτε να έχω θέμα?
Ναι .
OK ψηλέ,άμα σε δω αυτή τη φορά θα μιλήσω
deadmemories αν τους δείξεις ότι δεν έχει κάμερα,ίσως σε αφήσουν αλλά κανείς από μας εδώ δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πιστεύω
αν είναι ανάγκη,διακινδύνεψέ το.
@wonderlust : οι Beatles 
Ωραία, να μην πάρω. Ξέρει κανείς πως πάνε οι θύρες στο ΟΑΚΑ για να ξέρω από τώρα σε ποια να πάω και να μην χρειάζεται να στείλω μήνυμα?
thanks. θα τους πω που περίπου λέω να πάω και φαντάζομαι ότι θα βρεθούμε :lol:
Εγω παντως θα το ρισκαρω και θα το παρω το μπακατελε τελικα, ειναι και 1 ωρα δρομος και σιγα μην φτασουμε ολοι στην ωρα μας για να βρεθουμε ΟΑΚΑ οπως εχουμε πει. Στη χειροτερη αν μου πουν οτι δεν, το πεταω σε μια γωνια και παιρνω τη σιμ, δεν θα θελει και κανεις να το παρει τοσο μαπα που ειναι. 
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι όντως κανείς δεν ξέρει τι θα παιχτεί με τα κινητά.
Εγώ σαν προσωποποίηση της απαισιοδοξίας που είμαι λόγω της εικόνας που ‘χω στο μυαλό μου γι’ αυτή τη χώρα, βλέπω να γελάμε σήμερα :Ρ
Αν γίνει καμια διακοπή πάντως λόγω ανεγκέφαλων, βλέπω να γίνονται χειρότερα πράγματα απ’ ότι το '67 με τις κυλιόμενες πέτρες.
αυτό βασικά. Δηλαδή ότι και να πεις, με το χαμό που θα γίνεται αντε να βρεθείς. συν ότι εγώ μπορεί να λέω ότι θα είμαι πρώτη θέση, αλλά αυτό λογικά απέχει πολύ από την πραγματικότητα 
Κανείς δεν ξέρει? Διαβάστε απλά το εισιτήριο:
“Δεν θα επιτραπεί η είσοδός σας στο χώρο εάν έχετε μαζί σας κάμερα ή κινητό τηλέφωνο [B]οποιουδήποτε τύπου.[/B]”