Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Έχεις δει πολλούς απ’ τους όρους/κανονισμούς/όπωςθεςπέστο να εφαρμόζονται εδώ;

Μωρέ το εισητήριο μια χαρά τα λέει, απλώς επειδή Ελλάντα είμαστε, πολλές φορές αυτό που εν τέλει γίνεται στην πραγματικότητα, απέχει έτη φωτός από το σωστό και το ενδεδειγμένο.

Έμαθα από άτομο που είναι μέσα ότι ο έλεγχος είναι αυστηρότατος και υπεύθυνη γι’αυτό είναι η management του Roger, οπότε ναι, Ελλάδα, αλλά με τέτοιο έλεγχο…
Το θέμα είναι να μην φαίνονται και φωτάκια στο κοινό. Αν δουν κάτι, έφυγε.

Ξέρω ότι ο έλεγχος θα είναι πολύ αυστηρός και είναι πρόθυμοι να διακόψουν ακόμα και το live οι τύποι του Roger.
Χωρίς να είμαι σίγουρος θα έχει σωματικό έλεγχο και από μηχανήματα.

Α παίζει να υπάρχουν και κουτάκια για κινητά και τέτοια,αλλά δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου.
Αν υπάρχουν και δεν το λέγανε είναι λίγο μαλάκες

Εδώ θα 'μαστε σε 11-12 ώρες (αν ζούμε), θα τα συζητήσουμε.

Εγώ λέω μακάρι να ισχύουν όσα λέτε πάντως.

Παιδιά, δεν ξέρετε πόσο θα χαρώ αν όντως ισχύσουν αυτά, γιατί το θέμα με τις κάμερες έχει ξεφύγει αρκετά είναι η αλήθεια. Στη συναυλία των Judas Priest την Τρίτη κάποιοι είχαν βάλει μέσα ακόμα και επαγγελματικές SLR με κάτι τεράστιους φακούς, ψάχνοντας τις σουπερ-ντουπερ πόζες (το αναφέρω και στο σχετικό thread). Τελικά ένας τύπος την είπε σε κάποιον που ανέβαζε συνέχεια τη μηχανή και μας έκοβε τη θέα και η πλάκα είναι ότι ο άλλος στράβωσε κιόλας!!!

Μ’ αρέσει που εκπλήσσεσαι κιόλας :smiley:

δλδ θα μας ελέγχουν με τέτοια ?

γιατι δε νομίζω να έβαλαν στο ΟΑΚΑ ολόκληρα κλουβιά
ε,ρε γέλιο που θα πέσει .

πάντως νομίζω οτι όλα θα πάνε καλά .

Βασικά στο ΟΑΚΑ όπως είχα πει και άλλες φορές, στους Ολυμπιακούς είχαν μηχανήματα σαν αυτά στα αεροδρόμια, αφήναμε τις τσάντες και περνούσαμε από αυτό το metal detector or whatever.

σφιξιμο στο στομαχι και απο εδω…λογω αγωνιας…

σε κανα μισαωρο λεμε να ξεκινησουμε εμεις!

πάντως τώρα δεν έχει τέτοια.
και φαντάζομαι οτι το κόστος εγκαταστασής τους για 5 μέρες δεν θα είναι και μικρό.

το πιο πιθανό είναι να μπούμε κανονικά με έλεγχο του εισητηριού και αν κάποιος κάνει χρήση του κινητού ,τοτε να του ζητήσουν να το παραδώσει.

αυτό γίνεται εδώ λόγω της βιντεοσκόπησης για το dvd ή ίσχυε και στο εξωτερικό αυτό με τις κάμερες και τα κινητά ?
επειδη απο video στο youtube έχει γεμίσει.

η δικια μου “αυθαιρετη” εκτιμηση ειναι οτι ισχυει εδω για να βγει το dvd και να μην εχουν απωλειες απο τις πωλησεις απο πιθανα βιντεο που θα τραβηχθουν σε υψηλη αναλυση… τωρα ψαξε βρες τα με τον Waters…

Το εισιτήριο αναγράφει αναλυτικά τους όρους.

Όποιος τους παραβεί, είναι αχαρακτήριστος.

Ρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα τι λετε? Ειναι δυνατον να πας εκει με το κινητο σου κ να σου πουν κοψτο κεφαλι σου πετα το? Πρεπει να μιλαμε για τρομερα επίπεδα ηληθιότητας και τρομπόσύνης(πωπω λέξη ε?, δικιά μου, τωρα δα την εβγαλα). Δλδ αν θες να βαλεις τετοιο περιορισμό βαλε ελεγχο και οργανομενα βαζε καθε κινητο σε κουτακι κ δωσε ενα νουμερακι (σαν γκαρνταρομπα ενα πραμα).
Εναλλακτικα εγω αυτο που νομιζω θα γινει ειναι οτι θα περνας κουλ κ θα χουνε σεκιουριταδες μεσα που θα κοιτανε μονο αυτο κ με το που δουν εναν με κινητο/μηχανη θα τον πετανε εξω, 10-15 φορες να γινει αυτο διασπαρτα πανε τα κινητα, δεν ξαναβγαινουν.

Εγω παντως αν κ διαφωνω μαυτην την υστερια κ την υπερβολη που το λενε (πολυ ελεγχος και κλαιν στο κατω κατω σε συναυλια πας, οχι σε αεροδρομιο) συμφωνω οτι η κατασταση με τα κινητα/μηχανες σε συναυλιες εχει ξεφυγει. Αμ κ σε εμποδιζουν, αμ κ ενοχλουν αμ κ αν τους πεις τπτ τσαμπουκαλευονται κ καλα. Και δεν μπορω να το καταλαβω ειλικρινα κ ασ με βοηθησει καποιος. Πας σε μια συναυλία κ αντι να δεις αυτο για το οποιο πηγες, το τραβας βιντεο κ βλεπεις μεσα απο την οθονουλα? Γιατί? για να εχεις ενα αθλιο βιντεο με χαλια εικονα κ ηχο τη στιγμη που θα βγουνε στο utube βιντεο με καλο ηχο?

πωπω πολλα εγραψα

Πόσες χιλιάδες κινητά νομίζεις μπορούν να κρατήσουν έτσι? :stuck_out_tongue: Έχω πάει σε συναυλία 1000 ατόμων και μετά περίμενα γύρω στα 40 λεπτά να πάρω την κάμερά μου με αυτή τη διαδικασία. Φαντάσου.

Να ρωτησω

εχω παραγγειλει τα εισητηρια απο το ticketpro

Για να τα παρω πρεπει να παω στο tickehouse?

EIMAI TENTYMΠΟΗΣ!!!

:frowning:

οντως, εχεις απολυτο δικιο, κ γω αυτο σκεφτομουνα γιαυτο πιστευω θα γινει το 2ο. Γιατι πραγματικα δεν μπορουν να σου πουν “Δε ξερω φιλε κοψ’το κεφαλι σου, το εισητηριο το λεει”. Και δεν μπορουν να στο πουν γιατι δεν ειναι το κινητο καμερα. Εχει κ αλλη χρηση περα απο τη μαγνητοσκοπηση. Δλδ αν ο αλλος ερθει απο επαρχια θα κανει ταξιδι χωρις κινητο? Η αμα ερθει κατευθειαν απο τη δουλεια του? Δεν μπορουν να απαιτουν ενα πραμα κ να μην εχουν οργανωση η υποδομες να το υποστηριξουν (ενω ταυτόχρονα εχουν εξωφρενικες τιμες στα εισητηρια)

Αυριο για μενα η ΜΕΓΑΛΗ μερα :smiley:
Καλα να περασετε εσεις οι σημερινοι :slight_smile:

Αυτό ήταν,την κάνουμε σε λίγο.
Μετά το Outside The Wall θα έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος,έστω και λίγο.
Τα λέμε μέσα αδέρφια.