Υπηρχε και εποχη ΔΙΧΩΣ κινητα…Πηγαιναμε, κανονιζαμε, βρισκομασταν, διχως να σκεφτομασταν τιποτα…3 ωρες ειναι , δεν θα περασουν; Ολα τα στραβα σε εκεινο το 3ωρα θα γινουν:-k
Δείτε λίγο τι λέει αυτός εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=291437
Πάντως, μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν κάποια σημεία όπου θα μπορείς να αφήνεις το κινητό σου μπαίνοντας. Ενα είδος γκαρνταρόμπας ας πούμε…
Δε ξέρω αν αληθεύει, μη σας πάρω και στο λαιμό μου
ρε αφηστε τα κινητα, τσιγαρα θα παρουμε???
[SPOILER]πλακα κανω, 2-3 για το περιμενε απ’εξω θα παρω…:p[/SPOILER]
Έχω για το Σάββατο δύο εισιτήρια αρένας και τα ανταλάσσω για την ίδια μέρα με εισιτήρια κερκίδας.
(6977282287)
mother should i trust the alien? ?
μαν το ξερω οτι υπηρχε εποχη χωρις κινητα, τη μιση μου ζωη δεν ηξερα τι ειναι κινητο, και επισης δεν το χρησιμοποιω και πολυ και τις περισσοτερες φορες το ξεχναω και σπιτι. Απλα πρεπει να σκεφτομαστε και αλλους. Το τριωρο που λες ισχυει για εμας που μενουμε διπλα κ παμε κ μαλιστα ολοι μαζι ή εχουμε ξαναπαει.
Ο αλλος που θαρθει αυθημερων απο λαμια/λιβαδεια/κλπ θα κανει το ταξιδακι χωρις κινητο?
Το πιτσιρικι που θελει να δει waters τι θα πει στη μανα του? παω χωρις κινητο ελα στις 12¨30 να με παρεις?
Αν θες τετοιους κανονες πρεπει να μπορεις κ να τους υποστηριξεις οργανωτικα (και ξανα-λεω το εισητηριο ειναι τοσο ακριβο που δεν υπαρχει και δικαιολογια)
edit: lol , οσο εγραφα ανεβηκαν 4 ποστς χεχε
Εχεις πμ φιλος!
Φαντάζομαι έχετε πληροφορηθεί ότι ο ΗΣΑΠ [B]δε θα εκτελεί δρομολόγια Ομόνοια-Πειραιά[/B] (και Πειραιά-Ομόνοια) [B]από τις 22:00 λόγω έργων…[/B]
http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=310
Κάντε το κουμάντο σας γιατί είναι για πολλά σιχτίρια…
:thumbdown:
ηρθε η μεγαλη μερα,καλα να περασουμε!ελπιζω να εχει κανα φτηνο μπλουζακι να τσιμπησουμε!!!
Για τρίτη φορά τους τελευταίους δύο μήνες, ανήμερα συναυλίας και δεν έχω συναίσθηση του τι έχω να κάνω το βράδυ. Τις δύο προηγούμενες φορές αποζημιώθηκα και με το παραπάνω. Γιατί όχι και σήμερα; Ε;
ποσο θα εχουν τα μπλουζακια μεσα ξερουμε?
μην πληρωσω απ’εξω 15 κ μεσα εχει αυθεντικα με 20…
Θα έχει μπλουζάκια μέσα;
απο οτι βλεπω στο σαιτ κανουν 30 λιρες το ενα… τσουχτερη τιμη… θα παρω απεξω…
Και εγω θα παρω μαλλον απεξω!Οσοι πατε σημερα πειτε.
Δεν είναι 30 λίρες αλλά 30 δολάρια, λίγο πιο πάνω από 20 ευρώ χοντρά χοντρά
στο σαιτ του waters ειναι 30 λιρες, σε αμερικανικα σαιτ το βρισκεις 30$…
http://rogerwaters.officialmerchshop.com/product/detail/TORWA50291.aspx
Λιρες αλλα ΕΛΠΙΖΩ να το κανουν 30? και οχι 35 η 40…
ξεκιναω κ εγω σιγα σιγα… καλα να περασουμε κ μετα να παραμιλαμε περισσοτερο απο προχτες…
Ετοιμαζομαι και εγω σιγα, σιγα και ακομα δεν εχω πιστεψει τι θα ζησω σημερα… Εχει να πεσει ανατριχιλα… Καλα να περασουμε ολοι και να ζησουμε κατι που θα θυμομαστε για μια ζωη… Και εχω μεσα μου την ελπιδα να δουμε και Gilmour σημερα…
[I][B]There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can’t hear what you’re saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I’ve got that feeling once again
I can’t explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.[/B][/I]
[B][SIZE=“2”]ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ LIVE…[/SIZE][/B]