Ξεκινάω κι εγώ για το όνειρο …
Θα περάσουμε ΠΟΛΥ καλά !!!
Ξεκινάω κι εγώ για το όνειρο …
Θα περάσουμε ΠΟΛΥ καλά !!!
Τέλος κι εγώ. Πάω σπίτι και σε καμιά ώρα ανεβαίνουμε για ΟΑΚΑ. Καλά να περάσουμε παιδιά…
φυγαμέ φυγαμέ!!! καλό τριπ σε όλους 
Καλά να περάσετε όσοι πάτε!!!
Φτιάξτε μας κ μας που θα πάμε αύριο!!!
Μία μέρα έμεινε!!!
Μαλάκα ελρικ τελείωνε. Περιμένω!!!
άντε, εμείς που είμαστε για αύριο ν’ αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε (ψυχολογικά) σιγά σιγά:D
[SPOILER][SIZE=“6”]ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER]I’ll need some information first
Just the basic facts
Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon[/SPOILER]
Αυριο κι εμεις.!
Μην παρει κανεις κινητα και χαζαμαρες, ας γινουμε λιγο μη-ελληναραδες εστω και για ενα live. 
Χαζο ποστ κι εγω, μαζι με ολους τους πορωμενους
Λογικα εχει τελειωσει 8O
Nα πειτε αν εχει χωρους για τα κινητα μηπως τελικα τα αφήνουμε στην εισοδο
πρώτο ποστ μετά το live??? υπέροχα! 
δε λέω τίποτα8) αφήνω τους αρμόδιους να γίνουν όσο πιο γραφικοί πάει. αυτό το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που ειδαμε περιγράφεται μόνο με άπλετη γραφικότητα. και είμαι σίγουρος ότι o floydized και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του thread θα την διαθέσουν με χαρά!
its all yours boyz:)
ΛΕΓΕ μωρε!
[SPOILER]ηταν που δεν θα εβλεπα τις ‘‘κριτικες’’ εγω :p[/SPOILER]
Πείτε κάτι, έστω μόνο επιφωνήματα ή φατσούλες, κάτι τέλος πάντων!
Ανύπαρκτος έλεγχος για κινητά, φωτογραφικές. Σε τέτοια Live όμως είναι μεγάλος καραγκιόζης όποιος αντί να παρακολουθεί το υπερθέαμα κάθεται και τραβάει video. Όσο για το Live όσοι δε πάνε τελικά ούτε αύριο ούτε την Τρίτη καλύτερα να ΜΗ το δουν κονσέρβα γιατί θα κλαίνε που το έχασαν.
[B]Διχως την παραμικρη υπαρξη αλκοολ/ναρκωτικων ουσιων μεσα μου (αρα αποψη αντικειμενικη διχως την υπερβολη της θολης εικονας)
Διχως τον (καλοδεχουμενο) ενθουσιασμο ενος πιτσιρικα (και ακουγοντας φλουντ σχεδον 20 χρονια αρα διχως αναγκη θεοποιησης καποιου ηδη θεου)[/B]
θα πω απλα οτι
ναι ηταν [B]ΤΡΟΜΕΡΟ show[/B] , αλλα [B]σαν ΣΥΝΑΥΛΙΑ εχω παει σε πολυ καλυτερες[/B]
Να πατε να δειτε τον θε(ι)ο ροτζερ κ να χειροκροτησετε εναν απο τους τελευταιους πραγματικους ΤΙΤΑΝΕΣ της ροκ
αλλα σορρυ , σαν [B]ΣΥΝΑΥΛΙΑ [/B]εχω δει πολλες καλυτερες.
[B]ΤΡΟΜΕΡΟ show[/B] χαιρομαι που τον ειδα αλλα [B]δεν θα βαλω πανω απο 8/10[/B]
δεν με πειραξαν τα οποια προηχογραφημενα μερη κλπ , αλλα πλεον το να δω ενα ΤΡΟΜΕΡΟ οπτικοακουστικο show δεν με συγκινει
Θελω να ακουσω αποψεις κ απο οσους τον ειδαν το 2006 - εχω την εντυπωση οτι το 2006 [B]σαν ΣΥΝΑΥΛΙΑ [/B]πρεπει να ηταν ανωτερη εμπειρια.
Είμαι ένα δεκάλεπτο, μπροστά από την οθόνη. Σβήνω, ξαναγράφω, σβήνω ξαναγράφω. Αλλά τελικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να γράψω τίποτα. Είδαμε ιστορία σήμερα. I am Witness
ειχατε κινητα μαζι σας???εκαναν ελεγχο γενικα???γ να ξερουμε αν θα παρουμε!
λοιπον εχουμε και λεμε.οσον αφορα το live,λιγο πολυ εχουμε δει πως ειναι μεσα απο βιντεο κτλ.απλα οποιος μπορει πρεπει να παει.δε χανοντε αυτα απο κοντα.μαγεια.σοκ.δεος.συναισθηματα.εμπειρια ζωης.ηχος(ημουνα πανω διαζομα)αρκετα καλος.απλα οσοι εχουν εισητηρια για θεσεις,να πανε νωριτερα,για να βρουν να κατσουν.μετα στο θεμα κινητα-καμερες.υπηρχε κιοσκι που αφηνες κινητα κτλ.και στο τελος τα επαιρνες παλι.πως παμε στο παρκιν και αφηνουμε τα κλειδια,και παρομοιο.με ολα τα μετρα ασφαλειας.σου εδειναν χαρτακι,για την επιστροφη.μετα στην εισοδο δεν υπηρχε ο παραμικρος ελεγχος.οποτε οποιος θελει μπορει να εχει μαζι του κινητο.αλλα μεσα στο χωρο,υπηρχαν σεκιουριτι.και αμα εβλεπαν καποιον.να τραβαει fotos κτλ.νομιζω τον εβγαζαν εξω.αλλα στην μερια που ημουνα δεν ειδα να γινει κατι.κατα τη διαρκει του live δεν ειδα ουτε ενα κινητο αναμενο.αυτο δειχνει οτι σεβαστηκαμε τον ροτζερ.α κανα 2 καφτρες απο τσιγαρα σα να ειδα στην αρενα.και πολυ ζεστη μεσα.δεν ειχαν κλιματισμο.εξαερισμο,ξερω γω.κοντευαμε να μεινουμε με τα σοβρακα
βλεπατε καλα απο πανω διαζωμα;
Μολις μιλησα με ενα φιλο που πηγε (κερκιδα)…λοιπον μου ειπε οτι υπαρχει χωρος να τα αφησεις, αλλα αν ειναι να το κουβαλαω μαζι μου, να το κλεισω και να μην το βγαλω απο την τσεπη, “δεν χρειαζεται να το δουν”.
Αχ πειτε και αλλα!!!