Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

awake, το σημερινο δεν μπαινει στην κατηγορια συναυλιες κ μην το κρινεις σαν τετοιο… ειναι παρασταση που ο ροτζερ ζει την καθε στιγμη κ ουσιαστικα επαιζε, δεν τραγουδουσε…

το μονο που με ξενερωσε ηταν τα φωτα δεξια-αριστερα που ηταν συνεχως ανοιχτα… αλλα τι καθομαι κ λεω… ραντεβου παλι αυριο, απτο πανω διαζωμα αυτη τη φορα… μαλλον εχασα αρκετα που πηγα μπροστα-μπροστα…

Ρε συ Awake… ΡΕ ΣΥ.

Αυτό. (όχι οτι δε θα μπορούσα να κάνω και διάλογο σχετικά με την - σεβαστή πέρα για πέρα άποψη σου - αλλά δεν είναι η ώρα τώρα - ίσως αύριο).

@ Κατα τ’ άλλα… Θα το θυμάμαι για πάντα το σημερινό. Για πάντα. Άλλο ένα αύριο για μένα να δέσει το γλυκό, το κερασάκι στην τούρτα.

Δε θέλω να πω περισσότερα. Ήταν μια ομορφιά, μια εκτελεστική τελειότητα, η συγκίνηση προσωποποιημένη.

Και όλα κύλισαν ομαλά… τελικά. Μπράβο. Όλα κύλησαν μια χαρά.

Βλεπατε απο ανω διαζωμα; Ο ηχος πως ηταν; Καθοσασταν ή ηταν ολοι μπροστα-μπροστα ορθιοι; Τρενα προλαβατε; Ειχε ουρα στην παραλαβη κινητων;
:stuck_out_tongue:

ναι-πολυ καλος-ολοι καθονταν,κανενας ορθιος(γιαυτο θελει νωρις να πιασεις θεση)-τρενο στης 12.τελειωσε το live 12 παρα 20.δεν ειχε ουρα στην παραλαβη κινητων.

Πςςςςςςςςςςςςςς. Ευχαριστω:D

Δέος και κλάμα μόνο, τίποτε άλλο.

Είμαι ακόμα ήρεμος και χαλαρος μονο και μονο γιατί ξέρω ότι θα το ξαναζήσω και αύριο … 8)

Στα της “συναυλίας” -> …

(νομίζω ότι είναι ότι ποιο τεριαστό …)

Α και για να μη ξεχνάμε!

(μικρό σπόιλερ για αύριο :P)

[SPOILER]

:D:D:D[/SPOILER]

Τα εδιναν;

δινουν μασκες σ αυτους της αρενας!απιστευτη συναυλια,εμπειρια ζωης!!

Τι ώρα άρχισε?

Όντως ο έλεγχος ήταν αστείος, περίμενα τουλάχιστον κάτι περισσότερο.

Μέχρι να ξεκινήσει το show το κλιματιστικό βάραγε πάνω απ’ τα κεφάλια μας (ήμουν πάνω διάζωμα) και από άποψη θερμοκρασίας ήμασταν κομπλέ, προς το πολλή δροσιά μάλιστα. Κάπου κοντά στο Intermission αντιλήφθηκα ότι το έκλεισαν, και μέχρι ν’ αρχίσει το δεύτερο μέρος είχε πλέον πολλή ζέστη.
Στην αρχή στην αρένα όλο και κάποιοι χρησιμοποιούσαν τις μάσκες (sorry για το spoiler) για αέρα, μετά πρέπει να έλιωσαν τα άτομα.

Εντόπισα 2-3 ψηφιακές, αλλά ευτυχώς μόνο στο διάλειμμα έβγαζαν φωτό. Βασικά και κατά τη διάρκεια να έβγαζαν, απλά ήμουν στον κόσμο μου και δε θα το καταλάβαινα :Ρ

Κάτι που με χάλασε πολύ ήταν ότι εντόπισα αρκετούς να καπνίζουν τόσο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όσο και του show.
Ντροπή τους, τίποτ’ άλλο.

Όσο και να εκνευρίστηκα όμως, όταν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος μου 'φυγαν όλα, μαζί με το κλαπέτο.

Κατά τ’ άλλα αυτό που είδα δε μπορώ να το περιγράψω κάπως.

Μπράβο στον κόσμο, έχω την πεποίθηση ότι το Blu Ray θα γαμήσει και θα δείρει.

Θα πάω και την Τρίτη με διαφορετική παρέα, αλλά σκέφτομαι να πάω και αύριο μόνος μου.

Α, επίσης να πω ότι στο πάνω διάζωμα (ήμουν στα αριστερά) είναι τα ηχεία στη μέση και δε βλέπεις τον κύκλο (και όχι μόνο).

2 ερωτησεις για αυτους που πηγαν σημερα…
-1ον merch ειχαν?και αν ναι ποσο?(να ξερουμε να υπολογιζουμε…)
-2ον αυτοι που ηταν στα διαζωματα(συγκ στο κατω διαζωμα) ηταν ορθιοι η καθιστοι ?

Ευχαριστω οποιον απαντησει…

ANTE ΓΕΙΑ ΡΕ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ(έχει διαφορές)

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα και δε με ενδιαφέρει…

[I]So ya thought ya might like to go to the show[/I]
[I]To feel the warm thrill of confusion, that space cadet glow[/I]
[I]Tell me is there something eluding you sunshine?[/I]
[I]Is this not what you expected to see?
[/I]
[I]If you wanna find out what?s behind these cold eyes[/I]
[I]You just have to claw your way through the disguise!!![/I]

[I]We don?t need no education[/I]
[I]We don?t need no thought control[/I]
[I]No dark sarcasm in the classroom[/I]
[I]Hey teachers leave the kids alone![/I]
[I]All in all you re just another brick in the wall![/I]

Tα έγραψα ένα ένα γιατί τα ξέρω απέξωκιανακατωτά.

[B]Ξέρω τι θα γίνει αύριο που θα πάω εγώ.[/B]

Για κάποιους που αυτά τα λόγια τα κάναμε τη ζωή μας, η κατάσταση είναι απλά απερίγραπτη…

Στέρεψαν τα δάκρυα. Από το In the Flesh? μέχρι και το Goodbye Blue Sky δεν παίζει να σταμάτησα. Και εκεί που νόμιζα ότι όντως στερέψανε, Bring the Boys Back Home μέχρι και το τέλος ήρθε η δεύτερη δόση. Και σε όλο το γυρισμό μετά βίας έβγαζα λέξη. Μαλάκας έμεινα.

Εκπληκτικός ήχος, και η παρουσίαση εκπληκτική. Δεν δίνω λεπτομέρειες ακόμα, θα δείτε κι οι υπόλοιποι.

Υ.Γ. ΨΟΦΟΣ στους ξενέρωτους στις κερκίδες που αντί να σηκωθούν όλοι όρθιοι να απολαύσουν και να επικροτήσουν κάθε κομμάτι, σε κάθε ευκαιρία φώναζαν με τον τσαμπουκά του Έλληνα στους μπροστινούς να καθίσουν. Στον διάολο.

Υ.Γ.2 Ρε Floydized δεν το χει η μοίρα μου να σου μιλήσω δηλαδή:lol:

Ρε παιδιά πραγματικά ΕΛΕΟΣ!Μπαίνω δω μέσα μετά από αυτό που έζησα απόψε και μιλάτε ακόμα για τα γαμοκινητά;Χέστε τα κινητά μωρέ.Επικεντρωθείτε στην ουσία για να περάσετε καλά.Μένω στου διαόλου το κέρατο και διόλου με 'νοιαξε αν είχα κινητό.Πάνω διάζωμα ήταν απίστευτα!Πολύ κοντά στη σκηνή,κοντά στον Ροτζεράκο.Ο ήχος ήταν άψογος!Η φωνή του Γουότερς σα να ακούς το σιντί πριν 30τόσα χρόνια.Awake ξεκόλλα γιατί ΔΕΝ ήταν μία απλή συναυλία!Αυτό που όλοι ζήσαμε απόψε δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και να χαρακτηριστεί απλά ως συναυλία.Ήταν σόου,ήταν υπερθέαμα,μουσική,θέατρο,πολλή συγκίνηση (προσωπικα στο comfortably numb τραγουδούσα και παράλληλα έκλαιγα με λυγμούς).Άγγλος στην ώρα του και σε τέλεια φόρμα,μας καλωσόρισε με τα σχεδόν τέλειά του ελληνικά :smiley: από κει και πέρα το χάος.Όντως όπως είπε ο ellanor όλα κύλησαν καλά.Όπως έβλεπα το κοινό από ψηλά,ευτυχώς σχεδόν όλοι σεβάστηκαν εκείνο που μας είχε ζητήσει.ήθελα κι εγώ μάσκα αλλά δεν πειράζει.Νιώθω ευτυχισμένη αλλά θέλω κι άλλοοοο!!!Δεν ξέρω να γράψω τίποτα παραπάνω,μονάχα ότι ΕΝΙΩΣΑ.Ήταν πραγματικά εμπειρία ζωής,κάθε τραγούδι,κάθε στίχος,κάθε εικόνα…Είμαι ευγνώμων στον Θεό-αν υπάρχει-που πρόλαβα να ζήσω κάτι τόσο τεράστιο κι ανεπανάληπτο.Thank you Roger!

Αν η ζωή είναι εμπειρίες, από σήμερα πρέπει να θεωρούμαι νεκρός.

πάνω διάζωμα καθιστοί αλλά εγώ προσωπικά σηκωνόμουν όποτε ήθελα,κι ας παραπονιόνταν οι από πίσω.Ξέχασα να πω κάτι πολύ σημαντικό.Πόσο ΓΑΜΑΤΟ ήταν που εμφανίστηκε γραμμένο στον τοίχο με τεράστια γράμματα ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ή κάτι τέτοιο!Το wall είναι ό,τι πιο διαχρονικό για την Ελλάδα και για την οικονομικοπολιτική κατάσταση της! mother shoudl I trust the government??? κι από κάτω γιούχα από δεκάδες χιλιάδες άτομα! :smiley: Και στο run like hell που το κοινό ανοιγόκλεινε τέλεια συγχρονισμένο τα χέρια,ήταν μια μαγεία.Μια φορά που δεν έγιναν ρεζίλι οι ελληνάρες μας…μπράβο μας :stuck_out_tongue: :smiley:

1. Όπως σε όλες τις συναυλίες, έτσι και εδώ. :slight_smile:

2. Στο κάτω διάζωμα έβλεπα σε πολλές φάσεις να έχει σηκωθεί όρθιος ο κόσμος.

Angel: