Ρε Angel, άσε τις σποϊλεριές για τα παιδιά που δεν πήγαν σήμερα 
ΡΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ;;;!!;;
ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο KILMINSTER ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑ.
ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΛΕΜΕ!
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.-
Thanx man…
Αυριο ρε ερχεται η αποκαλυψη…!!!
Παιδια τι ωρα ξεκινησε ακριβως, να ξερουμε κι εμεις οι αυριανοι.
:lol: ellanor!! είδες που σε εντόπισα αμέσως;
ιιιιι!!!
Ρε παιδιά επειδή κάτι ειπώθηκε για όχι πολύ καλό ήχο, πού διάολο πήγατε και ήταν καλύτερα σε αυτό τον τομέα;
“ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ελεγε. ειμαι 99% σιγουρος
Είπαμε ο άνθρωπος είναι Άγγλος στην ώρα του! Άρχισε 9.30 νταν! όπως αναγράφεται στο εισιτήριο.Έκανε διάλειμμα περίπου μισής ώρας(μη πω και λιγότερο) και ξανάρχισε 11παρά και τελείωσε 12 παρά 10
όλα άψογα
@ σοφι: 9.30 ακριβώς. Με διάλειμμα μισής ώρα στο τέλος του πρώτου δίσκου. Αλλά καλό είναι να μην έχει πάει και τελευταία στιγμή ο άλλος.
@ ο ήχος ήταν μια Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ.-
Τελεια, ευχαριστω, αν διορθωσουν και το θεμα με τη ζεστη που ειπαν μερικοι, αυριο θα αφησουμε τα σαγονια μας εκει. 
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΜΟΡΦΗ WHITE,ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Nαι,δεν είμαι καλά,θα πάω και αύριο
μη λέτε παπαριές! ο ήχος ήταν πάρα μα πάρα πάρα πολύ καλός…βγάλτε την λαμπάδα από τ’αφτιά! 
sofi αύριο θα έχει λιγότερη ζέστη από σήμερα και για να ξέρεις,ΟΚ και σήμερα παλευόταν μια χαρά.
Μόνο λίγο στην αρχή μου ρθε λιποθυμια από τα πυροτεχνήματα γιατί η ατμόσφαιρα έγινε ασφυκτική αλλά κι αυτό παλευόταν.Μπροστά σε αυτό που θα ζήσετε βασικά όλα παλεύονται 
ωραια πραγματα

να βγει κανενας μπορουσε πριν την συναυλια η στο διαλλειμα ;
επαιζαν βραχιολακια;
ναι…μας έδιναν με το που μας έκοβαν τα εισιτήρια βραχιολάκια (μουτς μουτς νατο το χρυσούλι μου) πράσινα για πάνω διάζωμα,μπλε για αρένα κλπ.
Ωραία τα βραχιολάκια πλάκα πλάκα, με το όνομα του λάιβ πάνω, μια χαρά για αναμνηστικό.
ΕΠΑΙΖΑΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ,ΝΑΙ.
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΚΤΛ.
ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ(ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!ΑΑΑΑΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.
Roger σε ευχαριστούμε που υπάρχεις.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναπάω την Τρίτη που έχω και γενέθλια.
Ένα μικρό σχόλιο για τον ήχο και για το αν ήταν καλός:Πολλές φορές ο κόσμος στη αρένα γυριζε γύρω-γύρω για να δει από που του ρχονται όλοι αυτοί οι περίεργοι ήχοι…
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
Εγώ σου έδειξα το αεροπλάνο -.-
όσο πιο πολλά ναρκωτικά τόσο καλύτερα κύριοι :lol:
καλά να περάσετε οι αυριανοί και οι της τρίτης!!! αναχωρώ για το τιμημένο νησί της σερίφου γεμάτος ευγνωμοσύνη που έτυχε και είδα στην εποχή μου αυτό το αριστούργημα. το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι για να καταλάβεις το μεγαλείο του πρέπει να το δεις πολλές φορές και δε θα έχω την ευκαιρία :?
καλή συνέχεια στα γραφικά/αποθεωτικά ποστ! :lol: