Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ APERIΖ9 ΠΑΝΤΩΣ.

ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΛΕΝΤΙΟΥ

φλουδιασμένε μη φωνάζεις ρε :lol: πάλι καλά που επιβίωσες μετά το σημερινό…ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα σε χάναμε :stuck_out_tongue: τί τέλειες και οι τεράστιες μαριονέτες!!! 8O :smiley:

Μαλάκες είδαμε το The Wall

Αχ αυτές οι μαριονέτες… Θα πω κι άλλα αλλά σε [U]σπόιλερ[/U]:

[SPOILER]Οι μαριονέτες… Τα απίστευτα γραφικά στους τοίχους… το σημείο που ο Waters τραγουδούσε καθισμένος στην ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ με την tv ανοιχτή μπροστά… τα παιδιά που τραγούδησαν όλα μαζί το Another Brick… το αεροπλάνο…το ΓΟΥΡΟΥΝΙ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ… η γκόμενα στο video του Young Lust… οι μάσκες… το Comfortably Numb (σκέτο, δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο εδώ…)… Τα υψωμένα χέρια στο σχήμα των σφυριών στο In the Flesh 2…

Δεν ήταν συναυλία, όντως. Ήταν παράσταση ζωής. [/SPOILER]

A, τι κρίμα, όλος ο κόσμος νόμιζε πως είδατε το Piper at the gates of dawn… :!:

Άσε με να γίνω λίγο γραφικός, να το χαρώ :stuck_out_tongue:

ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:

:lol: :lol: :lol: α ρε ψηλέ,έτσι…τρέλανέ μας! Ellanor,ναιιι!!! (για το spoiler) :smiley: :smiley:

A! Στο Young Lust, να έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά!

Η “κυβέρνηση που γαμιέται” λέει…:lol:

Αύριο θα αποθεώνουμε όλοι μαζί τον πασόκο Waters.

προφανώς εννοεί την εκάστοτε κυβέρνηση…έτσι κι αλλιώς όλοι τους τα ίδια σκατά είναι,δεν υπάρχει διαφορά.

Κατ’αρχας χαρηκα που γνωρισα κι αλλα παιδια απο το φορουμ και που ειδα αλλα που ηδη ηξερα.

Για το λαηβ τι να πω; Μετριο, τιποτα το φοβερο, πολλη ζεστη, ηλιθιοτητα το θεμα με τις μασκες, η κιθαρα δεν ακουγοταν καθολου καλα σε φασεις, γραφικα κανω καλυτερα στο πισι μου κλπ. Παλι καλα ηταν η οργανωση τζετ.

[SPOILER]SAW THAT COMING HUH?[/SPOILER]

Απο την αρχη μεχρι το τελος ειχα τα χερια στο κεφαλι και σκεφτομουν ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Με την πρωτη νοτα του in the flesh? μεχρι και τη στιγμη που γκρεμιστηκε ο τοιχος ζουσα σε μια ουτοπια. Ακομα και στο διαλειμμα νε. Ηταν απεριγραπτα, ζηλευω οσους θα πατε αυριο. Ηχος ΖΑ ΧΑ ΡΗ.
Αρενα ημουν και δεν ζεσταθηκα καμια στιγμη, στη δροσια ημουν, αποπνικτικα δεν ενιωσα ουτε για μια στιγμη.
Οι του πανω διαζωματος ησασταν ψοφιοι! Σας χωσανε καλα οι του κατω.
Γουοτερς σαγαπω, απο σημερα η ζωη μου ειναι πιο ομορφη. Εννοειται ενα δακρυ κυλησε, οχι μια ουτε δυο αλλα σαρανταδυο φορες, συναισθημα, απιστευτα σκηνικα, υπεροχο σοου, αψεγαδιαστο λαηβ.

Ας μη σχολιασουμε το μεγα ξενερωμα στην αρχη με το “εδω αρενα εκει αρενα, που ειναι η αρενα;”. Ανικανοι ανθρωποι στη ντιντι.

Πού ήταν καλύτερα σαν σημείο στην αρένα και τι ώρα να πάμε περίπου για να 'μαστε άνετοι ??

[B][SIZE=“3”]ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ[/SIZE][/B]

Ό,τι πιο όμορφο έχω δει

@domino
θα πας αριστερά όπως βλέπεις την σκηνή, και θα πιάσεις το κάγκελο στη μέση.ήχος τούμπανο και επειδή είσαι και ψηλή θα βλέπεις άψογα.

H αρένα όπως όλες οι αρένες. Αν έχεις κάποιον ψηλό μπροστά σου πιο ζόρικα, αν όχι μια χαρά. Είχε μια σχετική “άπλα” πάντως, αν και sold out. Κουνιόμασταν μια χαρά δλδ.

Όλα τα σημεία κατα τ’ άλλα το ίδιο είναι για μένα, αρκεί να βλέπεις. Κάπου μέση για μένα είναι το ιδανικό, ίσως και λίγο πιο πίσω (για να βλέπεις και λίγο πιο πανοραμικά το τείχος και τα βίντεο κλπ).

Και απο νωρίς. Δύο ώρες νωρίτερα στάνταρ.

Γέα(μιλάω εκ μέρους του κάτω διαζώματος) 8) Στο Run Like Hell ειδικά κοίταζα γύρω μου και είχα συγκινηθεί…

Στο Young Lust προσπάθησα να κοιτάξω τον Roger, να αντισταθώ στις σαρκικές απολαύσεις. Συγνώμη Roger, δεν μπόρεσα, είμαι ποταπός. :(:stuck_out_tongue:

θεεενξ:)
Ας ελπίσουμε να μην έχω κάνα γομαροειδές μπροστά μου.

σχεδόν ίδιο ύψος έχουμε απ’οτι θυμάμαι, και εγώ είχα 2 πιο ψηλά παλικάρια μπροστά μου(ευτυχώς ο φλουδαιζντ ήταν παραδίπλα :p) και έβλεπα μια χαρά. η σκηνή είναι αρκετά ψηλά