να κανουμε εναν ερανο για τον λωρη που μας παρεχει ποιοτητα σε τιμες κοστους
[B]Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΛΕΜΕ.[/B]
να κανουμε εναν ερανο για τον λωρη που μας παρεχει ποιοτητα σε τιμες κοστους
[B]Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΛΕΜΕ.[/B]
έλα ρε awake,πού έχεις χαθεί εσύ στο φόρουμ;
περίμενα περισσότερα ποσταρίσματα στο thread της συναυλίας
δεν θελω να βγω off topic αλλα διχως Λιωρη κλπ με τα καλα και τα κακα τους, θα ειμασταν εκτος συναυλιακου χαρτη, δεν ειναι ευκολη δουλεια η διοργανωση events, εχω ασχοληθει και γνωριζω. στο τελος εχεις ενα 1-2% κερδος που θα το βαλεις σε αλλες συναυλιες που σε εβαλαν μεσα.
Τα 2 ευρώ που κοστίζει μια μπλούζα δε γίνοται 35 όποια μαθηματικά κι αν χρησιμοποιήσεις. Ούτε τα 30 λεπτά που κοστίζει μια κούπα γίνονται 20 ευρώ. Δε μίλησε κανείς για το εισιτήριο της συναυλίας.
Άσχετο αλλά να αναφέρω ότι κανα 80% από ότι άναβε στην αρένα ΔΕΝ ήταν τσιγάρα :lol::lol::lol:
εντάξει μην τρελαθούμε το περισσότερο κέρδος πάει στη τσέπη του διοργανωτή (μη πώ κανα 80% και φανώ γραφικός…και καλά…)
sorry αν εχει ξαναειπωθει αλλα διαβασα τις τελευταιες δεκα σελιδες και δεν ειχα κατι
τι ωρα ειναι λογικη να παει κανεις; κατα τις 8 λεω να ειμαι εκει ειναι ενταξει;
επισης απο παρκιν τι παιζει; βρισκεις; μπαινεις/βγαινεις ευκολα;;;
θενκς
αν πας αρένα 8 θα κάτσεις λίγο πίσω.Αν είσαι σε διάζωμα θα βρείς θεσούλα(αν όχι κάτω κάτω στη μέση σίγουρα)
παιδια για το παρκινγκ απο τη σπυρου λουη εμπαινες η απο την αλλη μερια??
Στο πάνω διάζωμα ποιες θέσεις πιστεύετε ότι είναι καλύτερες; Κάτω και προς τη σκηνή ή κάτω και προς τα πίσω;
(τι ρωταω τώρα
)
εγώ ήμουν κάτω κάτω και πραγματικά το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο 
δε θα πω πολλά για τη συναυλία γιατί δε θέλω να το χαλάσω για αυτούς που θα πάνε σήμερα. Είναι πάντως εμπειρία ζωής :D:D
αλλά θα κράξω το απαράδεκτα ακριβό merch. Δηλαδή οκ, t-shirt μπλουζάκι 35??? Έλεος. Πάντως έχει πολύ πράγμα, απλά αν θέλετε να πάρετε, πάρτε και ένα καλό κομπόδεμα μαζί σας.
Έλεγχος κινητών: :lol::lol::lol: γελάει ο κόσμος. Πραγματικά σε άλλες συναυλίες ο έλεγχος είναι μεγαλύτερος για κάμερες. Απλά σε ρώταγαν αν έχεις, έπαιρναν την απάντηση που ήθελαν να ακούσουν και σε άφηναν. Ακόμα και ο Waters στο βιντεάκι έλεγε σας παρακαλώ κρατήστε τα κινητά σας στις ΤΣΕΠΕΣ σας, όχι στο σπίτι σας. Άνετα βάζεις κινητό για να κάνεις το πιο προφανές πράγμα στον κόσμο, να συνεννοηθείς με αυτούς που περιμένεις να έρθουν, να σε μαζέψουν μετά κλπ κλπ. εγώ το πήρα και έκανα τη δουλειά μου. Δεν είχα σκοπό να τραβήξω φώτο. Είχε κατανήσει θρίλερ αυτό με τα κινητά και τώρα μου φαίνεται ότι το κουράσαμε χωρίς λόγο.
Αλλά φωτία σε όσους κάπνιζαν. Ήταν 2-3 μπροστά μου που το έχεσαν λίγο.
Διαζώματα: Μια χαρά έβλεπα από το κάτω διάζωμα, μια χαρά και ο ήχος. Πιστευω ότι η συγκεκριμένη συναυλία είναι για διάζωμα.
Αυτά από μένα. Μια χαρά θα περάστε και εσείς σήμερα :D:D:D
ακου αυτο μπαινεις απο ΣΠ.Λουη αλλα…με το μπου μπεις εχει αριστερα μια πυλη μπες εκει και αστο κατω απο το ανοικτο κολυμβητηριο, εφτασα τις 9-20 ηταν ολα φουλ και με εβαλε εκει ο αστυνομος και εφυγα και πρωτος μιας και βγαζει στην Κυμης, ειναι ενα καλο κολπο, αρκει να ειναι ανοικτη η πυλη, χτες ηταν ανοικτη και ετσι αν εχεις αργησει δεν θα φας το πακετονα ψαχνεις να βρεις θεση
αρενα ειμαι
οποτε να παω κανα μεσαωρο νωριτερα ε;
με προβληματιζει το θεμα παρκιν κιολας… δεν ξερω και καλα τα μερη, ΟΑΚΑ να εχω να παω απο εποχη ολυμπιακων…:lol:
ο δρομος που βγαζει εκει ειναι διπλα στο Golden Hall ή στο κυκλικο σημειο της Κηφησιας λιγο πιο πανω;
παρκιν αφηνουν στο ΟΑΚΑ ή μονο απ’εξω; φοβαμαι μην καθομαι σα βλακας καμια ωρα κολλημενος στην κινηση για να παρκαρω…
για πάρκινγκ πραγματικά δεν ξέρω,δεν έχω αμάξι
απο την άλλη χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω εγώ αν είχα αρένα και δεν μπορούσα να πάω απο νωρίς το αργότερο που θα πήγαινα είναι 7-7 και μισή
Eξαιρετική συναυλία, εξαιρετικό θεατρικό οπτικοακουστικό σόου, πολύ καλός χώρος το κλειστό του ΟΑΚΑ για συναυλιακά event, μια από τις 4-5 καλύτερες συναυλιές στη χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια, άψογο κοινό ( αν και νομίζω οτι κάποιοι παρά τις απαγορεύσεις άναβαν τσιγάρο ) και πολύ καλή διοργάνωση !
Από τη στιγμή που και η διοργάνωση και ο Ρότζερ Γουότερς σε δικο του μήνυμα σας έχει παρακαλέσει να μη φερετε κινητά, κάμερες και λοιπά στο χώρο της συναυλίας,
[B]Ε, ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ Η ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΔΙΑΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ! [/B]
Χάθηκε για 3-4 ώρες από τη ζωή σας να μην έχετε κινητό ;
Αν δε σεβαστούμε τις παρακλήσεις τετοιυς επιπέδου καλλιτεχνών, πως περιμένουμε να μας σεβονται και αυτοί και να να μη μας ξεχνάνε στις τουρνές τους ;
Εμείς πάντως χθες όσον αφορά τις κάμερες, σεβαστηκαμε απόλυτα τις παρακλήσεις του Γουότερς. Δεν αντιλήφθηκα τουλάχιστον εκει που καθόμουν εγώ, κάποιον να έχει κινητό ή καμερα και να φωτογραφίζει.
ΥΓ : Λεπτομερειες του σοου απο Τεταρτη και μετά, για να αφησουμε αυτους που θα πανε σήμερα και την Τρίτη να τα δουν μόνοι τους πρώτα.
Να ρωτησω και 'γω κατι …
Τι ωρα τελειωσε;;; Θα προλαβουμε Ηλεκτρικο;;
Το μετρο ξερω οτι κλεινει 2.30 ,αλλα ο ηλεκτρικος δεν ειμαι σιγουρος…
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (μέσα σ’αυτούς κι εγώ) δεν είχαμε καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε τα κινητά κι έτσι έγινε τελικά. Απλά τα περάσαμε και δατσόλ. Όσον αφορά το τσιγάρο, πολύς κόσμος γύρω μας το φούντωνε κανονικά και στ’αρχ#%$ια του, όμως. Παρά τις ευγενικές παραινέσεις κάποιων παιδιών από το σταφ…
12 τελειώνει και τον ηλεκτρικό τον προλαβαίνεις άνετα:)
Άνετα προλαβαίνετε ηλεκτρικό. Μην πάτε με αμάξι. Δεν αξίζει