Παιδιά καταπληκτική συναυλία.Άξιζε και το ένα ευρώ και με το παραπάνω.Τέλειο show,άψογος ο roger (αν και ώρες ώρες η φωνή τον πρόδιδε)
Εγώ ήμουν άνω διάζωμα και έχω να πώ πως και ήχο καλό είχα και θέα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.Ξελαριγκιάστικα εντωμεταξύ χθές,απλά έγινε χαμός!!!
πόσο συγκινητικό να βλέπω άτομα που δεν τρελαίνονται για floyd να λένε ότι το χτεσινό ήταν κάτι που θα το θυμούνται μια ζωή και τέτοια ωραία πράγματα 
επειδή ρώτησαν 2-3 άτομα για μπλουζάκια και είδα να ειπώθηκε κάτι για 35 ευρώ…πού τα είδατε καλέ τα 35; 8O εγώ πήρα μπλουζάκι σε πολύ καλή ποιότητα και με στάμπα μπροστά και πίσω και να γράφει 8 ιουλίου 2011 και έκανε 15 ευρώ (12 την άφησε γιατί πήραμε κι άλλες) 8) και ευτυχώς είχε και μικρά μεγέθη (s/m)
Official?
τι να σου πω…πάντως έχει την καλύτερη ποιότητα μπλούζας και στάμπας που έχω βρει ποτέ 
έχω ένα εισιτήριο για σήμερα σάββατο των 55.όποιος θέλει ας πάρει τηλέφωνο άμεσα στο 6937721543
Α και να πω και κάτι για την αρένα,μιας και είδα ότι αναφέρθηκε.
Νομίζω υπάρχει μία είσοδος από δεξία για αρένα και επειδή έχουν κλείσει έναν μεγάλο χώρο για τον γερανό κτλ πρέπει να κάνεις έναν κύκλο για να πας από την αριστερή πλευρά,και ιδιαίτερα πίσω.
Για αυτό από τα αριστερά δεν ήταν τόσο πίτα,ακριβώς επειδή ο κόσμος έμπαινε από δεξία και καθόταν εκεί.
Να το έχετε στο νου σας,εμείς είχαμε σχετική άπλα από αριστερά,και κλαίγαμε με άνεση.
Κόλλησε και ο γερανός στο Outside The Wall στην αρχή 
Επίσης χαιρετίσματα σε Ράνια,Κολοκύθα,Θέριο,Ίγκνοραντ,Μιχαλη Περπλ,Φόρκμποι,Ράζιελ,Μύστη,Aperi που είμασταν μαζί και σε Κόζυ που γνώρισα!!
επειδη ειδα την συναυλια του 1989, και επειδη η παρεα μου χτες μετα την συναυλια με ρωτουσε το ιδιο πραγμα: δεν μπορω να κανω καποια δικαιη και “τιμια” συγκριση για τους εξης πιστευω λογους: τοτε ειδα τους τρεις τους να παιζουν διαφορα κομματια απο δισκους, οχι ενα ολοκληρωμενο concept οπως το χθεσινο…τοτε ημουν 20 χρονων και τωρα 42…σε αυτο που μοιαζουν πολυ οι δυο συναυλιες ειναι το οτι εφυγα στε τελος…αλλος ανθρωπος!!! ιδια συναισθηματα, τρομερη συγκινηση, “καθαρμος” μεσα μου!!!
και τοτε η συναυλια αριστη στο τεχνικο της μερος οπως και η χτεσινη…
σε τελικη αναλυση δεν ξερω ακομα αν μπορω να κανω συγκριση σε δυο τοσο μοναδικες στιγμες στη ζωη μου!!! η καθεμια ηταν μο-να-δι-κη και αυτο νομιζω τα λεει ολα!!!
Εκπληκτική συναυλία σε όλα της, μην τη χάσετε αν το σκέφτεστε. Για κανένα λόγο.
αν έπερνες μπλουζάκια απο μέσα τα είχε 35 ευρώ και απο πίσω είχαν τις ημερομηνίες απο όλο το tour.Αν έπερνες απο έξω είχα 15 και πίσω μόνο τις ημερομηνίες απο το live στην Αθηνά.Η ποιότητα το ίδιο καλή
Πω ρε παιδιά. Ξύπνησα και νιώθω αυτό το περίεργο αίσθημα όταν έχεις γυρίσει απο ένα φοβερό ταξίδι ή κάτι πολύ ωραίο έχει πια τελειώσει. Πραγματικά. :?
Βέβαια το ταξίδι θα επαναληφθεί για μένα σήμερα, μετά το χθεσινό. Round Two.
Αλλά και πάλι… Τρέμω στη σκέψη του πως θα είμαι αύριο! 
τυχεράκια!!!
Θέλω και γώ σήμερα πάλι:(
Απαράδεκτες οι τιμές στο merchandise, γιαυτό και ούτε καν το σκεφτήκαμε (άσε που τα μπλουζάκια ήταν μάπα). 35 ευρώ τα μπλουζάκια, 20 ευρώ η κούπα του καφέ [-X, 25 ευρώ το πρόγραμμα :-s. Ήμαρτον.
Καλησπερα σε ολους .
[B]Ανταλλαζω εισιτηριο σαββατου με τριτης ή το δινω στην κανονικη του τιμη , ειναι για το πανω διαζωμα. [/B]
οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα πμ η εμαιλ στο antonypap (@) gmail.com
Ήρθαμε αποτην πλευρά της Αθήνας και μπηκαμε κατευθείαν μέσα στην δεξιά πλευρά εκει που παιζεις μπαλα. δεν ξερω γενικα πως έγινε αλλα αλλα 500-1000 άτομα άνετα χόραγε, δεν ξέρω αν κατι δεν έγινε καλά στην διανομή στα εισητήρια.
Οι μπλουζες ηταν 35 ευρω ειναι σιγουρο αυτο, 10-15 εκαναν εξω.
βλεπω επισης οτι κανενα ΜΜΕ δεν γραφει κατι, αν και ολα κανουν αναφορα σε σκυλο-“ροκ” συγκροτημα που παιζει στο ΟΑΚΑ στις 13/07 και στους bon jovi.
Επισησ respet στους Λιβανεζους και Τουρκους που εκαναν τοσο δρομο, η εξεδρα προς το σταθμο στο κατω διαζωμα ειχε πολλους Λιβανεζους κ Τουρκους με σημαια κλπ
Παιδιά, όσοι θέλετε να [I]ανταλλάξετε/πουλήσετε[/I] εισιτήρια κλπ, προτείνω πέρα απο ποστ σε αυτό το θρεντ να κάνετε και ένα θρεντ στις [B]αγγελίες[/B] του φόρουμ.
Και ο λόγος είναι γιατί εδώ μπορεί να χαθεί το ποστ σας, με τόσα που γράφονται.
σε ότι αφορα τις υψηλές τιμες σε εισητήρια merch κλπ αν γινει αναλυση κοστους δεν μενουν πολλα. Ο λογος ειναι το νταβαντζιλικη της ΑΕΠΙ (καπου 15%-20%), φορος, ΦΠΑ 23% και πολλά παρατρεχάμενα, οπότε τα 5-10 ευρώ κόστος της μπλούζας γίνονται 35 όπως και το εισητήριο ενώ μπορούσε να είναι 30 ευρώ παει 70. Ενω σε αλλες χωρες τα φεστιβαλ κλπ ειναι προιοντα προσελκυσης τουριστών απο το εξωτερικό εδώ είναι προιον πολυτελείας.
Γιατί μόνο αυτός τα πληρώνει όλα αυτά;;; Γιατί όλες οι “μικρές μπάντες” πουλάνε με 10???
Ο WATERS εκτος απο το budget για το live (υπολόγιζε πολυ κοσμο αρα και έξοδα) έχει υποχρέωση και στη δισκογραφική του εταιρεία (η harvest δεν είναι;) και στην ΑΕΠΙ που σε όποια συναυλια επισημη γινετια στην Ελλαδα εχει λογο στα έσοδα, ειτε θελει ειτε δεν θελει ο καλλιτεχνης. Μιλαω για γκρουπ και καλλιτέχνες με συμβόλαια και πνευματικά δικαιώματα και οχι το γκρουπ της γειτονιάς ή απο συναυλιες με εταιριες που δεν υπαρχουν σε καμια ΔΟΥ
παιδιά τα πράγματα είναι απλά
Όσες πιο πολλές εταιρίες μπούν στη μέση τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η τιμή.
facts are facts
υπάρχει και 5% ΕΟΠ φορος επιπλεον. επισης οι εταιρειες πρεπει με 1-2 συναυλιες να βγαλουν στα σπασμενα της χρονιας ωστε να εχουμε μεσα στο χρονο γκρουπ που με 500-600 ατομα σιγουρα βαζουν μεσα τον διοργανωτη.