Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Επιβεβαιώνω.
Συγκεκριμένα η καρδιά μου πήγε να σπάσει όταν έπαιξε το βιντεάκι με τον Roger,τότε κατάλαβα που ήμουν,και κράταγα τον Θέριο και τον Μύστη μην πάθω και τίποτα!

Ε εντάξει,θα πάω και σήμερα να πεθάνω ήρεμα

@Λέπερ:Πραγματικά σου μιλάω,δίχως να είμαι υπερβολικός τώρα,αρένα εκεί που ήμουν εγώ ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ.Ψαχνόμουν από παντού.
Σήμερα θα είμαι άνω διάζωμα και θα δω,μάλλον έχεις δίκιο.

Ναι… εγώ είχα μια παλιατζούρα του 1820 ξέρω γω και πάλι μου το πήραν :stuck_out_tongue:

Τους λέω δηλαδή τι θα κάνω;;;; Θα γράψω την συναυλία σε μήνυμα;;;; :stuck_out_tongue:

Αλλα κλάιν. Το είχα και φάτσα φόρα βασικά! :lol:

χαχαχα δεν μπορω:lol:

Εγώ το είχα βάλει σε ασφαλές μέρος (χεχε…) Αλλά έτσι κι αλλιώς απλά ρώτησαν αν είχα και είπα όχι.
Ο ήχος στην αρένα (πίσω και δεξιά) ήταν καταπληκτικός. Δεν ξέρω αν κάπου αλλού είχε ατέλειες, αλλά δε μπορώ να το φανταστώ…

Παππουτσι ή…:Ρ

Ρε παιδιά δεν υπάρχουν 88άρια και 145άρια;

Επίσης, απ’ έξω πουλάνε εισιτήρια;

Γνωρίζει κάποιος;

Άντε να παίρνουμε σειρά οι σημερινοί!

ελπιζω να μην χαραμισα 3 μερες απο την πενιχρη μου αδεια+70 ευρα για σημερα,αν και απο αντιδρασεις πολλων εδω αμφιβαλλω…τλμ το βραδυ με οποια γνωστη μπουγελοφατσα πετυχω from the old times…

Άσε,δοκίμασα παπούτσι και δεν…, οπότε…:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρενα θα εισαι συ?

ο ναι

Ναι, μόλις έμαθες ότι απλά έχασες χρόνο και λεφτά…:stuck_out_tongue:

Παιδια οι θυρες εχουν καμια σχεση με το πλανo;;;;

http://www.ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/472/wallarea.jpg

Στη μεση του ανω διαζωματος βλεπεις καλα;;;;

Ειπώθηκαν ήδη τι βλέπεις και τι όχι από πάνω διάζωμα.

Βλέπεις μεν καλά, αλλά όχι τον κύκλο και τον vocallist στο Comfortably Numb.

Εισιτήρια υπάρχουν, ξέρει κανείς; Απ’ ΄έξω πουλάνε;

Και ελεγα, θα υπαρχει κανεις:p

καποιος ανεβασε βιντεο στο youtube και εβαζε κραξιμο και dislikes για πρωτη φορα εχουμε μια σωστη συναυλιακη κουλτουρα!!!

για οσους πανε η αρενα χτες απο δεξια που ημουν εγω επαιζες ανετα μπαλα, κυκλφορουσες ανετα διχως σπρωξιδια, δεν ξερω το λογω και αν εχει να κανει με την ασφαλεια και τις προδιαγραφες της συναυλιας αλλα μπορουσες να δεις τη συναυλια με την ανεση σου

Πωλούνται δύο εισιτήρια κερκίδας (κάτω) διάζωμα για απόψε. Οσοι πήγαν χθες, ξέρουν ότι είναι άχαστο - αλλά δυστυχως δεν μπορώ να πάω ξανά. Στην ανάγκη, ανταλλάσσονται με εισιτήρια Τρίτης. Οποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ΡΜ.

Έχω για σήμερα Σάββατο δύο εισιτήρια αρένας και τα ανταλάσσω για την ίδια μέρα με εισιτήρια κερκίδας.
(6977282287)

:-s Come Again?

Δεν ηταν μεταφραση ρε, εκεινη τη στιγμη στο mother επεφτε ο στιχος “mother should I trust the government?” και διπλα ελεγε το ΝΟ ΦΑΚΙΝ ΓΟΥΕΗ και παραδιπλα το ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :stuck_out_tongue:

Ενα ευχαριστω στον Φλοηνταηζντ που σεβαστηκε τα αιτηματα μας με τον Μιχαλη_μωβ και εκατσε πιο πισω μας.

[SPOILER]Να ηταν μονο ο μαγνητοσκοπημενος Ροτζερ… μετα οι τυποι με τις σημαιες που εκαναν παρελαση πανω στο σταντ, μετα που βγηκε ο Μεγαλος, μετα που μπηκαν οι πρωτες νοτες του ιν δε φλες. [/SPOILER]

Αααααααααααχχχχχχχχ

edit
οσο για τον ηχο που ειπαν και πιο πισω, σε φασεις ακουγαμε φωνες και γυρνουσαμε πισω να δουμε απο που ερχονταν. Θελω παλι :frowning: