3 λεξεις : Συγκίνηση, κλάμα, ανατριχίλα
[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER]φιλακια ρουφηχτα στα παιδια που ημασταν μαζι!
ελπιζω να τα ξαναπουμε σε καμια συναυλια!:)[/SPOILER]
3 λεξεις : Συγκίνηση, κλάμα, ανατριχίλα
[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER]φιλακια ρουφηχτα στα παιδια που ημασταν μαζι!
ελπιζω να τα ξαναπουμε σε καμια συναυλια!:)[/SPOILER]
Δεν υπαρχουν και πολλα λογια να περιγραφει το χτεσινο,μονο η λεξη ανατριχιλα πλησιαζει καπως.
Εκπληκτικά ήταν χτες!
Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα! 
[SPOILER]Αν και ως συναυλία στο σύνολό της θα συμφωνήσω με τον Awake για τη Μαλακάσα το 2006. Παίζει ρόλο βέβαια ότι είναι άλλη η συγκίνηση όταν τον βλέπεις πρώτη φορά.[/SPOILER]
Φιλιά στα παιδιά που είδα χτες και απολαύσαμε το show παρέα! 
[SIZE=“4”]ΑΠΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ… ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…[/SIZE]
Δεν ξερω τι να πρωτογραψω, ο,τι και να γραψω δεν μπορει να αποτυπωσει ουτε στο ελαχιστο οσα εζησα και οσα ενιωσα χτες… Ας προσπαθησω τουλαχιστον. Πηγα με το αμαξι παρκαρα κανα 10 λεπτο περπατημα απο το ΟΑΚΑ και μετα εφυγα ανετα. Ελεγχος για τα κινητα δεν υπηρχε, απλα στο ελεγαν στην εισοδο να μην εχεις κινητο. Απο την παρεα μας ειχε ενα ατομο ενα μπακατελ για να συνεννοηθουμε με αλλους 2 που ηρθαν με τρενο και μετα δεν το ξαναχρησιμοποιησαμε. Το official merchandise ηταν οντως ακριβο, 35 ευρω τα μπλουζακια, ειχε και φουτερ με 45, 20 η κουπα, 25 το tour program, 10 κατι μπρελοκ. Εγω αν και το σκεφτομουν πηρα μπλουζακι γιατι το The Wall ειναι απο τους πολυ αγαπημενους μου δισκους και το περιμενα οτι αυτη η συναυλια θα ηταν κατι τοσο μοναδικο και ηθελα κατι ακομα για να την θυμαμαι με συγκινηση. Πηρα αυτο 
ειχε πισω σε 2 στηλες τις χωρες απο τις οποιες περασε η περιοδεια και κατω κεντρικα “Athens 8/9/12.07”. 35 ευρω αλλα φοβερη ποιοτητα, ισως η καλυτερη ποιοτητα μπλουζας που εχω δει.
Ημασταν εξεδρες στο πανω διαζωμα και επειδη ημασταν μεσα ηδη απο τις 18.30 ημασταν σε πολυ καλες θεσεις. Ακουγες τελεια και εβλεπες επισης πολυ καλα εκτος απο την στρογγυλη οθονη επειδη ηταν ενα ηχειο μπροστα. Βασικα ο ηχος ηταν [SIZE=“3”]ΑΨΟΓΟΣ[/SIZE], ισως ο καλυτερος που εχω ακουσει σε συναυλια, πραγματικα αψεγαδιαστος και ερχοταν απο παντου. Οσο για το κοινο, μπραβο μας που σεβαστηκαμε την παρακληση για τα κινητα και ειδα μονο 2-3 φλας απο την αρενα. Με το τσιγαρο ομως στην αρενα δεν το σεβαστηκαν ως γνησιοι ελληναρες. Αυτο που θα ηθελα ηταν να ειναι πιο ενεργητικο λιγο το κοινο στις εξεδρες, δεν μπορεις να βλεπεις ΑΥΤΟ μπροστα σου και να καθεσαι συνεχως…
Οσο περναγε η ωρα η αναμονη κορυφωνοταν και οταν επαιξε το βιντεο με τον Roger να μας καλωσοριζει στα ελληνικα, μας πλακωσε ενα κυμα ενθουσιασμου για αυτο που θα ζουσαμε εκεινη την στιγμη. Και μετα…[SIZE=“3”]ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ[/SIZE]… Δεν μπορω να το εκφρασω στο μεγεθος που το ενιωθα, απλα αυτο λεω, ανατριχιλα και ολες οι αισθησεις σε συναγερμο για το πληρες βιωμα. Απο το In The Flesh? μεχρι το Outside The Wall ημουν σε ενα mood που δεν εχω ξανανιωσει ποτε. Αυτη δεν ηταν συναυλια ηταν θεατρικη παρασταση με εφε, βιντεο, γραφικα, μαριονετες… Η φωνη του Waters ηταν εκπληκτικη και στα περισσοτερα τραγουδια ακουγοταν ακριβως οπως στον δισκο. Θα αναφερω τα highlights σε spoiler για να μην το χαλασω σε οσους πανε σημερα.
Τα πυροτεχνηματα στο In The Flesh?, το αεροπλανο, η μαριονετα του δασκαλου στο The Happiest Days Of Our Lives και στο Another Brick In The Wall, Part 2, η παιδικη χορωδια στο δευτερο, η μαριονετα της μαμας στο Mother και το “ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” που σε συνδυασμο με τις φωνες του κοσμου ηταν υπεροχο. Επισης το βιντεο στο Goodbye Blue Sky, και το υπεροχο σκηνικο με το δωματιο, την τηλεοραση και τον Roger να τραγουδα στο One Of My Turns. Μετα χτιζεται το τειχος και διαλειμμα. Το οποιο με εκανε να τρελαινομαι στην σκεψη του τι θα δω στο δευτερο μερος. Και παμε. Με το τειχος χτισμενο ακουμε τα πρωτα κομματια του δευτερου δισκου και μετα στο Vera και στο Bring The Boys Back Home ηταν το καλυτερο βιντεο ολου του σοου κατα την γνωμη μου, δεν αντεχα και βουρκωσα. Και καπακι το Comfortably Numb που ειναι το αγαπημενο μου κομματι και παροτι δεν ηρθε τελικα ο Gilmour, ακουσα το Comfortably Numb και αυτο εφτανε για να ανατριχιασω ολοκληρος. Στα In The Flesh, Run Like Hell και Waiting For The Worms ο Roger εμφανιστηκε ως ο δικτατορας Pink μαζι με την υπολοιπη μπαντα και απο τις ομορφοτερες στιγμες της συναυλιας ηταν που ο κοσμος συνοδευε με χειροκροτηματα στο Run Like Hell, πολυ ιδιαιτερη στιγμη. Στο The Trial επαιζε στον τοιχο το εξαιρετικο βιντεο απο την ταινια και μετα γκρεμιστηκε ο τοιχος με πολυ εντυπωσιακο τροπο. Τελος ολη η μπαντα μαζι με τον Roger στο Outside The Wall και μετα η αποθεωση για αυτο που μας χαρισε. Να πονανε τα χερια σου απο το χειροκροτημα λεμε…
Με λιγα λογια ολη συναυλια ηταν μια εξαιρετικη οπτικοακουστικη εμπειρια που την παρακολουθουσα τραγουδωντας και κοιτωντας αποσβολωμενος σε ολη την διαρκεια της. Ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα και με γεμισε με αναμνησεις και συναισθηματα.
[SIZE=“4”]ROGER ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ…[/SIZE]:bow2:
οσοι πηρατε μπλουζα των 15? ηταν σε καλη ποιοτητα? Θελω να αγορασω και να μην πληρωσω 70? καθως ειναι πολλα!!
35 είχε απο μέσα καταρχάς.Η μπλούζα των 15 μια χαρά ποιότητα έχει αλλα δεν έχει όλες τις ημερομηνίες πίσω,μονο τις ημερομηνίες για τα live στην Αθήνα
καλά,ναι…ούτε και εγώ θα τολμούσα να τον ενοχλήσω τον άνθρωπο, ούτε και να ασχοληθώ με κάτι άλλο εκείνη την στιγμή…
η έκπληξη μου ήταν στο οτι ήταν εκεί…και δεν είδα κάποιον άλλον να το αναφέρει…(πως να το αναφέρει…αφού χάσατε τα αυγά και τα καλάθια χθες:D)
Μικρό λιθαράκι (στο τείχος) κ απο μενα:
Η συναλία ήταν ΟΠΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, τουλάχιστον για μένα. Και η γυναίκα μου που δεν κατέχει απ αυτά, στην αρχή που βγήκε ο Ρότζ και μετατοπίστηκε κανά δυό μέτρα το στάδιο, έβαλε τα κλάματα, μάλιστα μου λέει (“άλλη φορά τέτοιες συναυλίες και όχι Beyonce παρακαλώ”) 
Στο θέμα κινητών: ΜΠΡΑΒΟ σε όλους γιατι εγώ δεν είδα κανέναν μα κανέναν να βγάζει απ την τσέπη, το σεβάστηκαν όλοι. Οι σεκιουριτάδες δεν έκαναν τρελό έλεγχο στην “πόρτα” αλλά είχαν και μέσα ανθρώπους να κοιτάνε. Βρήκα υπερβολικό τον Ροτζ να το λέει ξανά στο άνοιγμα (video wall οχι live) αλλά ΟΚ, ανησυχεί ο άνθρωπος! Το άλλο με τις μάσκες στο empty spaces απόρρησα αφού δεν είδα πουθενά να πουλάνε/χαρίζουν μάσκες και μετά παρατήρησα ότι λίγοι είχαν και αυτοί, μόνο αρένα. Έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε (καθόμουν κάτω διάζωμα όπως κοιτάμε σκηνή, αριστερά). Επίσης άξιο απορίας η χαλαρή αρένα αριστερή μεριά, ίσως είχε δίκιο το παιδί που είπε οτι ίσως έγινε για λόγους μαγνητοσκόπησης? Νόμιζα ότι ήταν sold out το θέμα και δε θα έπεφτε καρφίτσα!
Στο περιστατικό με το μπουκάλι νερού ήμουν δίπλα, τυχαίο γεγονός και όχι τραμπουκισμός μαλλον.
Το θέμα τσιγάρου δεν έχω να πω τίποτα αφού κοντά μου δεν κάπνισε κανείς, όλοι έξω, ακόμα και αυτό σεβάστηκαν όλοι. Προσωπικά, περιστατικά όπως είπαν άλλοι, δεν είδα.
Μάλλον ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης που έχω δει προσωπικά και θα μου μέινει καιρό στο μυαλό. Τέλειο θέαμα, με φοβερό concept και δυνάτα/συγκινητικά μυνήματα. Το κοριτσάκι που έμεινε κάγκελο με την επιστροφή του πατέρα της, ΌΛΑ τα λεφτά!!!
Ημουν και εγω εχθες εκει…3-4 μετρα μακρια απο τον Roger…και πραγματικα ζηλευω αυτους που ειναι σημερα ,αυτη τη στιγμη μεσα, και
περιμενουν απο στιγμη σε στιγμη να ξεκινησει αυτο το επος…!
Γι’αυτο το λόγο, μετανιωμενος που δεν πηρα και εισιτηρια για 2η συναυλια,
ψαχνω να αγορασω 2 για τις 12/7, για πανω διαζωμα…και με ενα ευχαριστημενος θα ειμαι.
PM με αν εχει καποιος, ή αν μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει περιπτωση να πουλανε πριν τη συναυλια για την Τριτη (πανω διαζωμα, και φυσικα εφοσον εχουν μεινει εισιτηρια).
διαολε ακουω το the wall για 3522343η φορα μετα το τελος της συναυλιας και θυμαμαι τα χτεσινα και βουρκωνω… Καταφερα και δεν βουρκωσα χτες , προφανως γιατι δεν συνειδητοποιησα πληρως τι ειδα, τωρα ομως που σιγα σιγα το αντιλαμβανομαι… και δεν εχω και τον floydized διπλα μου να βουρκωσουμε παρεα :lol: … (ο οποιος θα ακουει το mother τωρα …
)
Για άλλη μια φορά μας πήγε το σκατό στην κάλτσα.Ακόμα μια αναλυτική περιγραφή και σκόρπιες σκέψεις άλλη στιγμή.
2 πραγματάκια απλά στα γρήγορα…
1)ΕΥΓΕ στο κοινό.Απίστευτη ενέργεια,διάθεση και γενικά τήρησαν τις εκκλήσεις του Roger.Όσο σκεφτόμουν τους-σχεδόν νεκροταφείο-Γερμαναράδες τόσο χαιρόμουν που κατάφερα και το είδα και δω με τον κόσμο να συμμετέχει σχεδόν σε κάθε στιγμή του σόου.Κάτι ήξερε ο Γοτζεγ…
2)Tελικά όντως μια φορά δεν ήταν αρκετή.Τώρα με τη 2η παρατήρησα πολλά πραγματάκια ακόμα που δεν τα είχα δει με την πόρωση της 1ης φοράς στο Βερολίνο και γενικά αξίζε κάθε σεντ που έδωσα γι αυτές τις εμπειρίες ζωής.
Οποτε παιδια αν παω κατα τις 6 καλα δεν ειναι για πανω διαζωμα; Που ειναι καλυτερα να κατσω ομως;
Προτείνω 402-403 και 410-411.
Μόλις θα έχουν βγει οι σημερινοί και θα αναρωτώνται τι έζησαν μόλις και θα είναι καθ’ οδόν να γράψουν αυτά που ήδη έχουν γραφτεί.
Άντε να έρθει η Τρίτη, μ’ έχει πιάσει κάτι σα στερητικό σύνδρομο :Ρ
Τωρα θα ειναι καθ’οδον λογικα ναι, [SPOILER]με κοκκινα αστερακια και καρδουλες κολλημενα στα μαλλια απο το ΕΝΚΟΓ.[/SPOILER]
για χθες…
οι ανδρες δεν κλαινε
[SPOILER][B][SIZE=“4”]ΜΑΛΑΚΙΕΣ! bring the boys back home + comfortably numb και δακρυα ποταμια 

.θα μπορουσα να πω οτι ηταν η καλυτερη συναυλια που χω δει,αλλα δεν ηταν μια απλη συναυλια.ηταν μουσικη παρασταση,υπερθεαμα,εμπειρια ζωης.
περισσοτερα οταν χαλαρωσω και ξεκουραστω.
ροτζερ ευχαριστουμε για ολα[/SIZE][/B][/SPOILER]
Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ. Απλά συγκλονιστικός.
Kαλά, όχι ακριβώς… :roll:
Μετά τη συναυλία όταν άναψαν τα φώτα η θολούρα από τον καπνό στην ατμόσφαιρα κάτι άλλο έλεγε…:roll:
Γύρισα νωρίς λοιπόν… Πάει και η δεύτερη φορά…
Τι να πω ρε παιδιά τώρα. Βασικά ένα ερώτημα έχω να θέσω:
KAI ΤΩΡΑ ΤΙ? ΤΙ???
[B]Τι[/B] μετά απ’αυτό που ζήσαμε σήμερα ή/και χθες? Και κάποιοι την Τρίτη.
Χθες ήμουν αρένα, σήμερα κάτω κερκίδες. Η αίσθηση πολύ διαφορετική, η πώρωση ίδια. Χθες ωστόσο υπήρξε πολύ πιο βιωματική σαν εμπειρία για μένα, όντας η πρώτη φορά. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγαλύτερη ομολογώ, χωρίς αυτό να μειώνει φυσικά το σημερινό λάιβ…
Όσοι το είδατε πρώτη φορά περιμένω ποστ παραμιλητού και αποθέωσης να ακολουθήσουν…
Δύο-τρια στιγμιότυπα που μου έμειναν απο την σημερινή μέρα
Αν διαβάζεις αυτό το ποστ είσαι ΘΕΑ! 
Και στα του event:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Δεν έχω να πω κάτι άλλο μάλλον. Αααααααααααααχ!!!
…
Γυρνώντας σήμερα Θεσσαλονίκη ακόμα δεν έχω συνέλθει και κάθε φορά που σκέφτομαι αυτά που έζησα, το πρόσωπό μου σπάει ξανά σαν το ζω από την αρχή…
Σοκ δέος ρίγος βούρκωμα και το μεγαλύτερο μουσικό φαινόμενο στην ιστορία συνθέτουν το σπουδαιότερο οπτικοακουστικό συναυλιακό γεγονός ever…
Πρώτη φορά βγήκα από συναυλία και αισθανόμουν καλύτερος άνθρωπος…