Ειμαι 17 χρονων και ειδα,εζησα αυτη την εμπειρια.Νιωθω ευλογημενος!
[SPOILER]Εξαιτιας του μαρτιαν αυριο το δωματιο μου θα κοσμειται απο ενα κομματι του τειχου 8O[/SPOILER]
Ειμαι 17 χρονων και ειδα,εζησα αυτη την εμπειρια.Νιωθω ευλογημενος!
[SPOILER]Εξαιτιας του μαρτιαν αυριο το δωματιο μου θα κοσμειται απο ενα κομματι του τειχου 8O[/SPOILER]
ROGER με αποτελείωσες σήμερα …
Άντεξα το χτεσινό γιατί θα είχα και το σήμερα, αλλά πλέον όχι τπτ
Είμαι αλλού … 

ΕΔΙΤ: τσίμπησα και λίγο wall, αν διαβάζεις εσύ που μου έκοψες από το κομμάτι σου ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ !!!
Εμπειρια ζωης. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Συγκινηση και δεος.
τι εζησα μολις Θεουλη μου 
στο comfortably numb μολις διαπιστωσα οτι παιζεται live μπροστα μου κοντεψα να λιποθυμησω, ευτυχως δεν εμφανιστηκε κανας gilmour θα με παιρνανε σηκωτο…
γυρισα κ εγω…οτι κ να ξαναπω ειναι λιγο…
νομιζω χτες το κοινο ηταν πιο ενεργητικο, ειδικα στην αρενα… ισως φταιει οτι ημουν αρενα χτες κ μου φανηκε ετσι…
σημερα εκατσα στο πανω διαζωμα ορθιος ακριβως απεναντι απο τη σκηνη κ ειδα οτι χτες εχασα πολλα απο το σκηνικο μιας κ ειχα κατσει πολυ κοντα… καλα μου’κατσε, ειδα μια φορα το ροτζερ στα δυο μετρα κ μια ολα τα παρελκομενα…
ζηλεψα τους σημερινους στην αρενα που επεσαν πανω τους 3-4 τουβλα, δεν γινοταν εχτες να παρω ενα κομματι του τοιχου?:-s ατυχια…
παει, τελειωσε κι αυτο… μπορει να το ειδα 2 φορες αλλα δεν το χορτασα, μακαρι να μπορουσα κ την τριτη… οσοι το σκεφτεστε ακομα σπευστε για εισιτηριο, καντε στον εαυτο σας αυτο το δωρο… αξιζει…
sorry σε ενα παληκαρι κ μια κοπελα που χτυπησα (λιγο) στο another brick in the wall pt3, ειναι το αγαπημενο μου σημειο κ τρελαθηκα τελειως…
[SIZE=“5”][B]I don’t need no arms around me NTΡAAAAAAAAAAAAAN…[/B][/SIZE]
2 μερες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!
Ημουν μονος κατω,καθως η παρεα ηταν στα διαζωματα.
Ειχα αραξει στο καγκελο.
Εχω παει σε παρα πολλες συναυλιες,αλλα αυτη δεν ηταν απλα η καλυτερη,δεν ηταν η αξεχαστη… ηταν η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Ναι ειμαι περιεργος!
Δεν θελω :
-τσιγαρα
-ιδρωτιλα
-ανθρωπους που τραβανε με το κινητο ,αντι να το ευχαριστηθουνε
Ε,λοιπον παιδια σημερα τιποτα απο αυτα δεν ειδα και ειμαι τοσο χαρουμενος για ολους μας…γιατι πραγματικα δεν ειδα ουτε εναν να κανει χρηση κινητου και να καπνιζει!!!
Ειμασταν ενα φοβερο κοινο αποψε!!!
Ο Roger απ’τη μερια του τιμιος καλλιτεχνης,φαινοταν οτι ζουσε αυτο που εκανε και το ενιωθε,μας το μετεδιδε εκει κατω…Οχι απλα παιρνω μια κιθαρα,βαραω χορδες και τελος.Και συνετος στην ωρα του!!
Το WALL …αυτο το THE WALL …ΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ SHOW!!!
Τι ειδααμεεεε??? Το εχετε συνειδητοποιησει??? Ειμαι 18 χρονων και νιωθω ο πιο τυχερος ανθρωπος στη γη!!!
Ο ηχος?? ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟΣ και πιστος με τους δισκους!!!
Οταν ειδα τον τοιχο να ερχεται πανω μου ειχα ανατριχιασει εκεινη τη στιγμη…
Στο Empty Spaces δακρυσα τοσο πολυ και δεν ηθελα να σκουπισω τα δακρυα μου!
Το ιδιο και στο Comfortably Numb!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ!!! Ουτε ο κοσμος τι θα ελεγε,ουτε τιποτα… ΗΤΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΔΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! Ειλικρινα…
Οι Pink Floyd για μενα ειναι κομματι της ψυχης μου και εχω ριξει ηδη πολλα δακρυα στο σπιτι παλιοτερες εποχες για αυτους!!!
Ευχαριστουμε Roger!!! Ειδα ενα ονειρο μου να γινεται πραγματικοτητα …εστω και ενα μερος αυτου!!!
Και ευχαριστω και ολα τα παιδια που ηταν σημερα εκει ,για το συναυλιακο τους επιπεδο !!!
Καληνυχτα αδερφια!
οι 2 καλύτερες μέρες της ζωής μου, δεν έχω ξανανιώσει έτσι για τίποτα άλλο.
ευχαριστώ
το θεό
την εστειλες ρε τρελε:thumbup:
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Α)ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ PINK FLOYD,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ
Β)ζωντανή εμφάνιση από όλους τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του πλανήτη
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΛΕΜΕ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ
Υπάρχουν κάποιες στιγμές στην ζωή μας που διηγούμαστε στα παιδιά μας, στους φίλους μας και στις παρέες μας. Στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες, στην μνήμη μας, στην καρδιά μας και ίσως στην ψυχή μας. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις στιγμές.
Σήμερα απολαύσαμε ΤΕΧΝΗ!!! Τέχνη υψηλής αισθητικής.
Στο comfortably numb αισθάνθηκα ότι ταξιδεύω σε έναν κόσμο έντονων συναισθημάτων. Σ’ ευχαριστώ Roger που ήσουν ο οδηγός μου σ’αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τι να πεις άλλωστε, ότι ήταν ένα έπος, μια μαγεία? Όσοι το έζησαν [I]ξέρουν[/I] κι όσοι δεν το έζησαν καλύτερα να [I]μην[/I] ξέρουν!
Απλά δάκρυα και να προσπαθώ να τραγουδήξω αλλά η φωνή να σπάει, σε In the Flesh?, Hey You, Bring The Boys Back Home*, Comfortably Numb κυρίως.
*[SPOILER]Το βίντεο με τα παιδάκια ρε…=’)[/SPOILER]
Ήταν ακριβώς αυτό που έλπιζα και ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα από μέρες τώρα, μια εμπειρία που θα μπορώ με περηφάνια να λέω στα μελλοντικά παιδιά μου. Πόσο χαίρομαι που πήγα τελικά, πόσο πόσο πόσο. -Νικ ευχαριστώ για το εισητήριο:D-
Κινητά και τσιγάρα φυσικά και είδα, αναμενόμενο, αλλά τουλάχιστον ήταν σε περιορισμένο βαθμό.
Και μια μικρή, μικροσκοπική γκρίνια:
[SPOILER]Πώς καταλαβαίνεις πια ότι είσαι [I]γέρος[/I] και βαρετός? Απλό. Σου ζητάει ο ΡΟΤΖΕΡ - ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ - ΓΟΥΟΤΕΡΣ να χτυπήσεις τα χέρια σου δυνατά πάνω απ’ το κεφάλι σου και προτιμάς να στέκεσαι σαν πατάτα με τα χέρια στις τσέπες. ΟΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ, ΨΟΦΙΜΙΑ, ΟΥ ΡΕ!![/SPOILER]
Επίσης, περαστικά και καλή καρδιά στο παλικάρι παραπίσω μου που ξέρασε τα άντερά του, όπως είδαμε όλοι στο διάλειμμα, και παρέμεινε σε πείσμα των αηδιασμένων διπλανών του, καθισμένος σε μια καρέκλα και δείχνοντας χάλια. Ε τι κάνουμε για τον Ρότζερ!
Θέλω να κλείσω αποδίδοντας σωστά το πνεύμα, δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά σαφής
[SIZE=“7”][B]Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΙΣΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΡΕ.[/B][/SIZE]
Τελικά είπα πολλά λόγια αλλά cheers.
είμαι βέβαιος πως σκεφτόσουν αυτή την ατάκα αγχωμένος από όταν ακόμα βρισκόσουν στο μετρό, ελπίζω να μην τραύλισες όταν έφτασες μπροστά της. (πλακα κανω, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, να βλεπα τα μουτρα της απο μια μεριά, τι της ειπε το ατομο. - οχι σοβαρα, ειναι ασχημο να λες χαιλαιτς της βραδιας και καλυτερες ατακες στο φορουμ δικες σου ατακες, πως το λενε, ειναι ελλειψη τακτ, ασχημο, αλλα πολυ αστειο, καταπληκτικο, ψαρωσατε; ) κατά τ’άλλα, αρχίζω να πριζώνομαι πως την τρίτη θα έρθει κι ο άλλος. έχω την αίσθηση πως διακρίνω μια γραφικότητα στα σχόλια όλων σας πάντως, χωρίς να θέλω να μειώσω ένα λάιβ που δεν έχω δει ακόμα.
Τελικά domino έπεσα έξω για το που να κάτσεις, δεν υπήρχε το κάγκελο στη μέση σήμερα, φαντάζομαι θα ήθελαν διαφορετικές λήψεις
έτσι και εμφανιστεί ο παλιόγερος την τρίτη, θα πάω να πέσω στο Θερμαϊκό ε
Αχαχαχαχαχ, ναι πράγματι, κι εγώ φτάνοντας αναρωτιόμουν ποιο κάγκελο εννοούσες :lol:
Αλλά σε θέσεις ήμουν αρκετά κομπλέ, δεν έχω παράπονο, μες στη μέση όλα τα 'βλεπα/άκουγα. Άνετα ξαναπήγαινα και την Τρίτη, τώρα καταλαβαίνω τους χτεσινούς που ήδη ανυπομονούσαν για σήμερα.
Αετέ είμαι βέβαιη ότι ακούγονται μελό όλα αυτά που λέμε, αλλά είναι 100% αληθινά και πραγματικά συγκινείσαι τόσο πολύ, είναι αναπόφευκτο.
ειχατε παει dark side of the moon? συγκριτικα τι ελεγε? αν οχι, τοτε κατανοω. καπως ετσι εκανα κι εγω υποθετω το μακρυνο 06. και καπως ετσι ακομα οσοι λιγοι βιωσαν το ακομα πιο μακρυνο 89 (γιατι δεν κανει και τρεις ακομα περιοδειες με animals/saucerful/wish you were here να ξεχασετε/ουμε και τα wall και το wall-e και τη γουολπέιπερ αμα λαχει)
Λοιπον μια χαρα πηγα τελικα με το αμαξι, χαλαρα ηταν
η συναυλια ηταν μοναδικη εμπειρια, οπτικοακουστικο υπερθεαμα
τοσο χορογραφημενο στη λεπτομερεια που δε θα το ελεγα καν συναυλια, πες το μιουζικαλ πες το θεατρικη παρασταση ή οπως θες, παντως γαμησε
το μονο “παραπνονο” θα ηθελα να τους βλεπω οταν παιζανε το Hey You, αλλα οκ το κονσεπτ πανω απ’ολα
σε σχεση με Μαλακασα, ηταν δεκα επιπεδα πιο πανω σε τεχνολογια και θεαμα, αλλα εχανε την αμεσοτητα της live μπαντας που ειδαμε τοτε
διαφορετικα πραγματα δλδ, εξισου αγαπημενες αναμνησεις πλεον
:lol: Αετέ, σε πάω τελικά. Ο - εντελώς εκτός τόπου και χρόνου - τρόπος που προσπαθείς να την “πεις” στον άλλο, ίσα για να ανταποδώσεις επειδή χθες δε σε άφησε να γράψεις τις κοτσάνες σου, έχει πάρα πολύ γέλιο.
Συνέχισε να τρολλάρεις και να παρασέρνεις το θρεντ σε εντελώς άκυρους δρόμους. Είμαι μαζί σου!
@ Κατα τ’ άλλα για όποιον δε βαριέται να διαβάζει κι άλλα ποστ ατελείωτης αποθέωσης, ενός τύπου πολύ φορτισμένου για να πέσει για ύπνο, [B][U]κλικ[/U][/B]! 
μην παρεξηγεισαι , μια χαρα ον τοπικ υπηρξα. εσυ ησουν πιο ον τοπικ με τις ατακες που ελεγες στη γκομενα? τεσπα…
Λολ ηρεμήστε εσείς που πιστεύετε για Γκίλμορ,σήμερα μου έρχεται μήνυμα στο κινητό(το οποίο το είδα μετά επειδή δεν το είχα μαζί μου) που έλεγε “ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΓΚΙΛΜΟΡ κτλ”,ε και είδατε,ένας Dave ήταν στον τοίχο πάντως:roll:
Θέλω να πω ας το αφήσουμε αυτό,δεν έχει νόημα,δεν πηγάζει από καμία λογική,και εν τέλει η παράσταση είναι τόσο τέλεια που δεν χρειάζεται Γκίλμορ-λέμε τώρα-.