Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

Περιμένω αντίδραση foydized!!!

Τι λέει εδώ ρε παιδιά? Είναι όντως έτσι? Γιατί το συγκεκριμένο site δεν το έχω και για τόσο αξιόπιστο…να τοποθετηθεί ο Floydized. :slight_smile:

Έτσι λέγαμε και την προηγούμενη φορά και τελικά όσα έγραψε επιβεβαιώθηκαν. Μάλλον έχουν καλό κονέ στον Waters! :slight_smile:

θα μας πεθανει ο Waters!!

Έλα σκάστε,τα λέμε στο ανοιχτό

Καλα τα λες …θα μαστουρωσει παλι!!! :smiley:

Δεν με χαλάει άλλη μια σε ανοιχτό…

Αν και θα προτιμούσα μια συναυλία waters - ‘‘animals’’ ή συναυλία σκέτη χωρις αφιέρωμα σε συγκεκριμένο άλμπουμ.

χαχαχαχαχα

Άντε πάλι το σκατό παξιμάδι για εισιτήριο… Πάντως με παρόμοιες τιμές δεν γεμίζει ούτε για αστείο το ΟΑΚΑ…

το εμπιστεύομαι απόλυτα αυτό το σαιτ για Floyd θέματα, οπότε εκεί θα είμαστε και πάλι!

θυμισου τις τιμες των Τζοβηδων και των U2, και επιπλεον οτι πολυς κοσμος εμεινε στην απεξω φετος και ποσος ακομα θελει να το δει και στη φαση του ανοιχτου!

:lol:

+1 και για’μένα, γιατί είναι άλλη εμπειρία να τον βλέπεις στην Ελλάδα και άλλη στο Βερολίνο :stuck_out_tongue: Αν ισχύει και έρθει όντως, θα είμαστε εκεί :smiley:

Απλά η σκέψη μου είναι ότι στα 3 live που έγιναν βγήκαν 39.000 εισιτήρια… Και δεν πουλήθηκαν όλα… Από αυτούς στάνταρ οι 20.000 δεν ψήνονται να πάνε ξανά ειδικά τώρα που είναι και πιο δύσκολη η οικονομική κατάσταση σε σχέση με πέρσι…

Επομένως μιλάμε για πάνω από 50.000 νέους θεατές…

Αλήθεια ξέρει κανείς τι τιμές έχουν τα εισιτήρια για τις συναυλίες στην Αργεντινή?

Ρε φέρτε τον να παίξει και στον Παπαγάλο.

Μόνο να γίνει σε ημερομηνίες όπως πέρσυ.

Να πάρει και τον χοντρό όμως αυτή τη φορά8)

Ποιος είναι ο χοντρός; Τον έχεις δει τελευταία; :-s

Ναι τον έχω δεί αλλα για μένα θα είναι πάντοτε ο χοντρούλης… :!:

Αρκετα λογικο σκεπτικο το παραπανω

Μετα απο 4 φορες η αληθεια ειναι πως μου εχει φυγει τελειως η καβλα να ξαναδω ενα 100% πανομοιοτυπο show και ο μονος λογος που πηγα και στις τρεις φετος ηταν το dvd, αλλιως θα πηγαινα σε μια. Αν και ξερω πως οταν θα ερθει εκεινη η μερα θα ξαναπαω τελικα, αλλα σαν την 1η φορα τπτ

[B]Εdit:[/B]… και συμφωνα με τη σχετικα αξιοπιστη λιστα του Billboard, οι 3 μερες του “The Wall” στην Αθήνα έκοψαν 35.005 εισιτηρια

Εε:!:

Τώρα το άλλο που λέτε,οκ έχετε δίκιο.

[SPOILER]Αλλά το show και η παραγωγή θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ8O8O
[/SPOILER]

Μακάρι να έπαιζε κανένα άλλο δίσκο των floyd όμως
Κανα animals ή dark side ξανά αφού όταν είχε έρθει δεν τον είχα δει!