Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Ναι νομίζω Λατινική Αμερική όλα τα live θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο.

Nαι σε ανοιχτό χώρο και γενικά η παραγωγή θα είναι τεράστια…

Αλλά εντάξει ρε,θα βγάλει σόλο δίσκο ο David και θα τον ψήσουμε να έρθει σε κάνα αρχαίο χώρο,είναι κουλτουριάρης αυτός,μην σκάτε!

Ξέρεις κάτι ή πετάς πυροτεχνήματα βραδιάτικο να μας αναστατώσεις;

Ποσες sold out συναυλιες και με ποσο κοσμο κανανε οι ACDC στην αργεντινη και βγηκε σε dvd?

3… Και ο Waters 7. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δηλαδή, αν οι Pink Floyd έκαναν reunion θα έπαιζαν 20; :roll:

Νομίζω πολύ εύκολα. Πριν λίγες μέρες μιλούσα με άτομο το οποίο έχει πάει 3 φορές Λατ. Αμερική και για δουλειά με μπάντες ως crew και για διακοπές και λέει ότι το κοινό εκεί απλά δεν πιάνεται. Μιλάμε για απίστευτη καύλα βγάζουν τα άτομα!!!

Οι ACDC έδωσαν 3 συναυλίες στο στάδιο River Plate και διέθεσαν 170,630 εισιτήρια σε σύνολο 191,649. Πρέπει όμως να σημειωθεί πως για την συναυλία του Waters θα τοποθετηθούν καθίσματα στην αρένα, κάτι που μειώνει αισθητά την χωρητικότητα του γηπέδου. Οι Bon Jovi για παράδειγμα, έχοντας και αυτοί καθίσματα, διέθεσαν πέρυσι τον Μάρτιο 37,663 εισιτήρια. Για αυτό τον λόγο νομίζω πως με τις 7 αυτές συναυλίες του ο Waters θα προσεγγίσει τον αριθμό των 263,693 εισιτηρίων που διέθεσε η Madonna το 2008 στις 4 συναυλίες της στο ίδιο στάδιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως το ρεκόρ των Rolling Stones, οι οποίοι το 1995 διέθεσαν συνολικά 344,144 εισιτήρια σε 5 συναυλίες τους, πιστεύω πως θα παραμείνει ακατάρριπτο.

Κάντε τα 8.

Πάλι καλά που προλάβαμε και γύρισε εδώ το DVD :roll:
Ακούς εκεί 8. Επίσης πάλι καλά που δε μένω στην Αργεντινή γιατί να δω πως θα πλήρωνα 8 συναυλίες στο καπάκι :stuck_out_tongue:

Εμ εμείς το είχαμε το DVD:wink:

Για εμένα προσωπικά καλύτερα το The Wall σε κλειστό χώρο.Ναι σίγουρα σε ανοιχτό είναι άλλη φάση,αλλά είναι δίσκος κατεξοχήν για κλειστούς χώρους οπού εκεί αποδίδει τα μέγιστα.

Και είπαμε,θα φωνάξουμε τον Γκιλμουρα σε έναν αρχαίο χώρο να παίζει το Shine On με τα ποτήρια!

Οι λατινιοι γενικα εχουν αλλη νοοτροποια. δειτε μονο τα λατιν τραγουδια που ειναι γεματα κεφι και χορο.

Φανταζεστε σε το the wall σε καμια επιδαυρο? :p:p ή σε κανενα αλλο αρχαιο θέατρο?

Παμε στοιχημα οτι με το που βγει το dvd θα βγουν τα καναλια και θα κραζουν για το γα…ται η κυβερνηση? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, σταντέ!! Ανυπομονώ να βγει γαμώτο! Ήταν μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου!!! Κλάμα και κακό όμως…

Ε ενταξει ειναι τοσο καρμπον το show που ενδεικνυται μεχρι 2 φορες, αντε 3, να το δεις. 8 συναυλιες για κανενα λογο, χανει τη μαγεια της μετα η φαση, αρχιζει και σου γινεται οικειο το σκηνικο:p

[SPOILER]Μιλαω και εγω βεβαια που το ειδα 1 εξω και 3 Αθηνα, αλλα αν δεν ηταν η φαση του dvd, θα ειχα περιοριστει στις 1 εξω, 1 Αθηνα[/SPOILER]

Κανένα νέο για το DVD;:frowning:

Γεια σου και καλώς ήρθες!:smiley:

(Κάτι μου λέει ότι με τέτοιο nick και avatar θα τα πάμε καλά οι δυο μας!)

Aκόμα τίποτα νεότερο.Όπως θα δεις και πιο πίσω στο θρεντ,έχουμε πει πως αν ακολουθηθεί η τακτική του προηγούμενου DVD που έβγαλε ο Waters,τότε μπορεί και αρχές του 2012 να έχουμε υλικό.
Ειδάλλως μετά το τέλος όλης της περιοδείας.
Το να βγει μετά το τέλος όλης της περιοδείας μου φαντάζει κάπως δύσκολο(καλά μην λέμε μεγάλα λόγια βέβαια,επειδή ακόμα του Dark Side το βγάζει:p )

Ευχαριστώ!:smiley:

Ωχ κατάλαβα. Κι εγώ που περίμενα πως θα έβγαινε λίγους μήνες μετά την συναυλία…Υπομονή,υποθέτω:p
Είχε σχεδιαστεί να βγει dvd για την περιοδεία του Dark Side of The Moon?

Ναι είχε σχεδιαστεί και μέσα από έγκυρες πηγές προκύπτει πως η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2073,όταν θα κλείνει ο δίσκος 100 χρόνια ύπαρξης!:stuck_out_tongue:

Καλημερες!

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/4566-apoklistiko-roger-waters-athens-oaka-2012

:slight_smile:

Anathema φάση.

Για 'μένα που τον έχασα το καλοκαίρι είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο.