Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

και τη δεύτερη ήταν στο κάτω διάζωμμα δεξιά…
από που ήτνα αυτο…
κάτι ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ σα να θυμάμαι///

Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!
το θυμάμαι κι εγώ που το είδαμε…

συγκίνηση!.. απλά.-

υπηρχε και [B]4η[/B] μερα γυρισματων :wink:

Kαι 5η μη σου πω:p

Α και κάτι που θυμήθηκα.

Όπως είδατε στο βίντεο που πόσταρε ο Cozy,το πανώ έχει κάποια “τούβλα”,μέσα στα οποία ο καθένας έγραφε ότι ήθελε για το The Wall και την συναυλία.

Αν κάποιος θέλει να γραφτεί κάτι που επιθυμεί πάνω,ας ειδοποιήσει!:slight_smile:

Για την ακριβεια παιξαν 6 συναυλιες στην Αθηνα, απλα οι 3 δεν ειχαν κοσμο:)

Ισχύει,απλώς δεν κατάλαβα τι εννοεί ο Fake.4η μέρα με την λογική ότι έπαιξαν 3 μπροστά στο κοινό και 1 μόνοι τους(που δεν ισχύει) ή υπήρχε και 4η μέρα γυρισμάτων,ξέχωρα από τις άλλες 3 που έγιναν με κοινό,δηλαδή 3+4;

Έχω και εγώ την εντύπωση ότι το πήγαν 3-3.

13 ιουλίου έγιναν και άλλα γυρίσματα εννοεί ο Fake

Και δεν ακουγόταν από τα παράθυρα ο Πλιατσικας να τραγουδά “Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα”??

όχι ήταν το πρωί

Παιδια αληθεια εχουμε καποια νεα για το ποτε υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησει το dvd? Εχει κανεις καμια πληροφορια γι’αυτο?

Oταν τελιωσει η περιοδεια του

Αν δεν κάνω λάθος οι 3 συναυλίες της Αθήνας ήταν και οι τελευταίες της περιοδείας.
Τουλάχιστον αυτό είπε ο Roger :wink:

Της Ευρωπαϊκής περιοδείας!

σωστος ο Αγγελος. η περιοδερια συνεχιζεται σε Αυστραλια και Ν. Αμερικη, αλλα νομιζω πως τωρα θα παιζεται σε ανοιχτα σταδια

Άντε τι θα γίνει, θελω να με δω στο γυαλί.

Αν ακολουθησει την ιδια διαδικασια με το In the Flesh ντιβιντι, τοτε καπου αρχες του 2012 θα βγει.
Διαφορετικα μετα τη ληξη ολης της περιοδειας:)

Πολυ ωραιο το βιντεο με τα παιδια που φτιαχνουν τον δικο τους τοιχο, μου αρεσε παρα πολυ οταν το ειχα δει στις κερκιδες… Στις διακοπες σκεφτομουν τι ειδαμε φετος και ανατριχιαζα. Παντου στην παραλια, στο δρομο, αναμνησεις που σου κολλανε για μια ζωη. Αναμενουμε το dvd με μεγαλη ανυπομονησια.

7 shows στο Buenos Aires!!! Πως σας φάνηκε;;; :slight_smile:

Τι ζουν πια στη Νότιο Αμερική…αλλά το αξίζουν σαν οπαδοί :slight_smile: :!:

Respect. Το περίεργο είναι πως, αν δεν κάνω λάθος, οι συναυλίες θα γίνουν στο ανοιχτό στάδιο! Ισχύει όντως;