Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα και τα θεωρείς άσπρο-μαύρο.

Άλλο να έχεις προσδοκίες επειδή έχεις δει και γνωρίζεις 5 πράγματα κι άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται και να εκφράζεις άποψη για τα πάντα.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για το The Wall live, αλλά για όλα στη ζωή.

Αν είναι όπως τα λες, τότε όλοι έχουν δίκιο στα πάντα και όλοι δεχόμαστε όλες τις απόψεις όλων των υπολοίπων.

Κι εγώ π.χ. αν σε θεωρώ (τυχαίο το παράδειγμα) ζώο όρθιο, σύμφωνα με τη λογική σου η σωστή αντιμετώπιση θα ΄ταν να μου πεις: «αυτή είναι η άποψή σου και τη σέβομαι, απλά διαφωνώ μαζί σου» και όχι να μου πεις «φίλε δε με ξέρεις, μην εκφράζεις άποψη».

Βέβαια ξέρουμε κι οι δύο ότι αυτό δεν ισχύει.

και τι να κανουμε ρε φιλε. σε ολους το ιδιο πρεπει να αρεσει κατι? για εμενα γαμησε η συναυλια,για αλλους οχι τοσο οσο περιμεναν. κανενας δεν θα πει οτι ηταν χαλια αλλα καποιοι θα ηθελαν και αλλα. το παραδειγμα που ειπες ηταν ακαιρο γιατι δεν με ξερεις. εδω μιλαμε για μια συναυλια που ολοι ειδαμε.

"Athens show one (part one)?.
So here it is, the first of the final three shows in Athens and the ones to be filmed!

Kami and i picked our tickets up at the box office (it was a small temporary cabin!) as did James who was with us and we headed into the venue. Phil bought a couple of tickets outside as he had tickets for the 2nd and 3rd show but not tonight."

Μόνο εγώ είχα την εντύπωση ότι η πρώτη μέρα ήταν sold out εδώ και μερικούς μήνες?
:-k

sold out ήταν μόνο η αρένα και τα 55άρια στο πάνω διάζωμα…

Για τα VIP και τα 88άρια υπήρχαν εισιτήρια μέχρι και τις τελευταίες μέρες…

Αξέχαστη εμπειρία αν και ήξερα τι θα δω αφού είχα δει dvd-bootleg (chicago,florida) . Δεν περίμενα να περάσει από τα μέρη μας και είχα κάνει το τρομερό λάθος να δω το live από τα bootleg… Αντιθέτως όμως η κοπελιά μου έπαθε πλάκα :slight_smile: Να πω την αλήθεια και εγώ έπαθα πλάκα καθώς άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις από κοντά. Η συναυλία για το DSOTM ήταν ΑΠΟ της καλύτερες που έχω παρακολουθήσει αλλά από θέμα απόδοσης μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτή ήταν ακόμα καλύτερη. Kilminster πιστός σε όλα και το μόνο παράπονο που είχες είναι ότι σου έλειπε η φωνή του γερο Gilmour. Εξαιρετικοί όλοι οι μουσικού που συνόδευαν τον Roger. Ήταν ενα show που κυριολεκτικά χανόσουν απο τα βίντεο εφέ. Τρανταχτό παράδειγμα όταν πολλές φορές έλεγα στην κοπελιά μου άκου σολάρα και αυτή χάζευε τα βίντεο εφέ και τα τούβλα… Κρίμας γιατί κυριολεκτικά οι μουσικοί ήταν άψογοι.

Ενθύμιο ένα κομμάτι από τον τοίχο αφού έσκασε στο κεφάλι μου και τα διάφορα σηματάκια που έπεφταν βροχή όπως και 2-3 t-shirt που αγόρασα στο τέλος :slight_smile: Μέγα σφάλμα να μην πάρω ένα κινητό καθώς έβλεπα ότι αρκετοί έβγαζαν φωτογραφίες [U]μετά[/U] το show και ζήλευα κάργα. Έτσι μου ερχόταν να πάω στο αμάξι και να το πάρω… Ελπίζω τουλάχιστον να μας τράβηξε η κάμερα αφού ήμουν σιδεράκι :slight_smile:

Όταν βγήκε η μπάντα μπροστά από το τείχος, ο “παππούς” στα drums δεν ήταν απίστευτος 8O8) ;;

http://en.wikipedia.org/wiki/Graham_Broad

Ωπ ναι,ισχύει,σωστός!
Βέβαια είχα συνηθίσει τον Mason εγώ και τα break του πολλές φορές με έπιαναν απροετοίμαστο!

Επίσης κάτι,που άντε να το έχω διαβάσει σε μία κριτική,και θέλω να το πω είναι για τα πλήκτρα του Χάρι.
Μόνο εγώ δεν έμεινα τόσο εντυπωσιασμένος από το υιό Waters,δεν ξέρω μου φάνηκαν πολύ χαμηλά στην μίξη(ίσως να παίζει ρόλο και το πως τα είχαν στήσει και θέλουν να ακουστούν στην ηχογράφηση/μαγνητοσκόπηση).
Θα μου πεις και εκεί από τον Wright έχω κακομάθει-ούτως ή άλλως δεν έχει τόσα πλήκτρα το Wall συγκριτικά με άλλα-όμως εγώ τα περίμενα πιο πάνω.

Γίνομαι γραφικός το ξέρω,αλλά απαντήστε μου επειδή μπορεί να είναι και η ιδέα μου!

Τα πράγματα είναι απλα: Κάνεις πρόταση να πάτε μαζί Αυστραλία για να δείτε το The Wall, λογικά σου αρνείται, οπότε εσύ επιμένεις…βουρ για διαζυγιο και μετά αντί για Αυστραλία Μπραζίλια…
Εγώ έτσι το έχω σχεδιάσει…αν και μετά από Λονδίνο και 2 μέρες εν Ελλάδι ( η μία μάλιστα τη μέρα που γυρίσαμε από το μαιευτήριο) και μόνο στο άκουσμα της λέξης Roger, η απάντηση είναι διαζύγιο…:lol:

Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία των συναυλιών στο Ο.Α.Κ.Α. όπως ανακοινώθηκαν σήμερα από το billboard :

11 Roger Waters OAKA Olympic Indoor Hall
Athens, Greece
July 8-9, 12, 2011
$2,559,048
35,005 /
35,005
3 /
3
$203, $77
DiDi Music/Big Star Promotion

αν μπορεις και να τα “μεταφρασεις”…

$2,559,048 είναι οι συνολικές εισπράξεις, 35,005 σε σύνολο 35,005 είναι ο αριθμός εισιτηρίων που διατέθηκε και για αυτό και οι 3 συναυλίες χαρακτηρίζονται ως sold out (αυτό σημαίνει το 3/3).

nice! θενκ γιου! :slight_smile:

Το $203 και $77 τι σημαίνουν;

Κοίτα, εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου σ’αυτό για τα πλήκτρα.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το σκέφτηκα, και ίσως θα ήθελα να τα ακούσω λίιιιγο σε πιο μεγάλη ένταση… (ειδικά στο The Trial σε κάποια σημεία π.χ. )
Αλλά δεν έχω τρελό παράπονο σ’αυτό. Σε γενικές γραμμές είμαι υπερικανοποιημένη και υπερκαλυμμένη από το live.
Πραγματικά είναι στιγμές που και μόνο που σκέφτομαι τι έζησα… νιώθω ενοχές αν πάω να παραπονεθώ για το οτιδήποτε.
Αλλά μιας και έθιξες το θέμα των πλήκτρων …

Είναι η ανώτερη και η κατώτερη αντίστοιχα τιμή των εισιτηρίων για τη συναυλία.

Σεβασμός!

Την πρώτη μέρα το είχαν βάλει στις πίσω κερκίδες και την τρίτη νομίζω πως το σήκωσαν στις πρώτες σειρές, στο τέλος.

[SPOILER]Γμτ, θέλω να το ξαναδώ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ DVD ΓΡΗΓΟΡΑ![/SPOILER]

Πω ρε θυμάμαι που το παρατηρούσαμε… Μπράβο και στο παιδί που το φτιαξε.

Αχ θυμήθηκα το λάιβ τώρα. Ωραία ήταν. :cry:

respect απλά!!! Τέλος!!

Ξαναγύρισαν πάλι όλες οι αναμνήσεις! :cry:
Ρε τι έχουμε πάθει φέτος…συγχαρητήρια στα παιδιά που το έφτιαξαν…