Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Τί να σου πω μαν, εμένα μου φαίνεται ότι το ένα (διάθεση για ξύλο σε κάποιον μου τη σπάει - ούτε καν πραγματικό ξύλο δηλαδή) δεν αναιρεί το άλλο (ψύχραιμη ματιά). Εσύ δηλαδή δεν έχεις βρίσει ποτέ με καθαρό μυαλό; :slight_smile:

Έλα Γράκχε έχει δίκιο εδώ που τα λέμε. Μην είσαι κ εσύ τόσο απόλυτος.

Πάντα θα υπάρχουν μουσικοκριτικοί που θα θελήσουν να κάνουν όνομα θάβοντας το Wall και τον Waters. Στα eighties το έκανε ο Μαλαθρώνας στο Ποπ & Ροκ, μόνο που αυτός τουλάχιστον είχε και πέντε σοβαρά επιχειρήματα να αντιπαραθέσει. Τώρα νομίζω βγάζει τουριστικούς οδηγούς ο άνθρωπος και ησύχασε από τους βρωμοροκάδες.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί τείνει να εγκαταλειφθεί στις κριτικές συναυλιών η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ για αυτούς που δεν ήταν εκεί και αναλώνονται όλοι σε μπλογκολογίες που θα τις κατανοήσουν μόνο αυτοί που ήταν εκεί και έχουν, ούτως ή άλλως, και μια διαμορφωμένη προσωπική άποψη. Τόσος φόβος μην γράψετε κάτι λάθος και σας κράξουν;

Αυτό πραγματικά το έχω και εγώ απορία,γενικά.
Όμως ο συγκεκριμένος εντάξει,δεν θέλησε να μας κουράσει μωρέ,τι να λέει τα ίδια και ίδια;
Αφού είπε έχει δει το DVD του 1981!:lol::lol:

Πάρτε το χαμπάρι μουσικοί σαν τον Waters δεν υπάρχουν σε αφθονία
Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν ότι οι Pink Floyd και όλα τα show ήταν δική τους επινοήσης…

ετσι λοιπον. ειτε παιζουν οι AC/DC, ειτε ο Waters, ιδια αντιμετωπιση. “παμε να δουμε ενα μεγαθηριο της ροκ, ενας απ τους μεγαλυτερους δισκους στην ιστορια της ροκ λαιβ” κτλ για να μπορουμε να λεμε οταν πηγαινουμε σε τετοια λαιβ και τι γαματες μουσικες που ακουμε και ποσο “ξερουμε” και αμα η κριτικη καποιου ξεφυγει απο τον κακο ηχο, τα λαθη του ταδε και αλλα τετοια και μας χαλαει τη φαντασιωση, τοτε “πολεμανε το ροκ μας”. δεν αναφερομαι φυσικα στην νοοτροπια αυτων που πηγαν στο λαιβ γενικα, αλλα σε αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα.

επισης ασχετα απο το αν ειναι καλη η κακη η κριτικη, ποσο κομπλεξ βγαζουν εκφρασεις “θελει να το παιξει καποιος” και γενικα ειρωνια απεναντι στον οποιο συντακτη. μου φαγαν το μπιφτεκι μου φαση. το ιδιο ισχυει και για τον καθε συντακτη βεβαια, αλλα το να τον κραζεις γι αυτο κανοντας το ιδιο πραγμα ειναι αστειο.

οσο για τους “οπαδους τουβλα” δεν νομιζω οτι μπορει να το αμφισβητησει κανεις εκτος αν πιστευει πως η σχεση οπαδου-μουσικου στο concept του the wall αναφερεται σε καποιο παραλληλο συμπαν μακρια απο το ροκ μας. βεβαια και γω νομιζω πως απλα επαιρναν συνειδητα μερος στην “παρασταση” κατανοωντας πληρως ολα αυτα τα πραγματα, αλλα με αυτα που διαβασα εδω μεσα δεν μου φαινεται καθολου περιεργο ενα μερος οσων βρισκοταν εκει να πηγαν οπως πανε και στους μειντεν, να υψωσουν τα χερια σαν ενα αναλογο devil horns και να αποθεωσουν ενα ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΡΟΚ κανοντας εμφανη την ειρωνια για την οποια μιλησε και ο γκρακχος.

Η λογική έχει τερματίσει εδώ μέσα,μπλέξαμε και τους Maiden πλέον.

Και έτσι το θρεντ απο θρεντ έκφρασης του ενθουσιασμού για το βίωμα που ζήσαμε έχει μετατραπεί τώρα σε τι? Σχολιασμό πάνω σε ένα κείμενο, κάποιου απο ένα σάιτ? Όπου ακόμα και κόσμος που δεν συμμετείχε ως τώρα στο θρεντ και στα του λάιβ μπαίνει για να πει για άλλη μια φορά πόσο γραφικοί και κολλημένοι είμαστε οι φανς?

Δε θα “ξεκολλήσουμε” παρά τις ειλικρινείς απόπειρες για κάτι τέτοιο. Ούτε θα δούμε πιο αντικειμενικά τον κόσμο, ούτε θα… γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. :stuck_out_tongue:

Υπάρχουν κριτικές σοβαρές και κριτικές… σκέτο. Οι δεύτερες μερικές φορές λόγω του επιτηδευμένα προκλητικού τους χαρακτήρα τραβάνε εύκολα τα βλέμματα και πετυχαίνουν να εντυπωσιάσουν μερίδα κόσμου. Και όπως απευθύνονται ειρωνικά και επιθετικά σε κόσμο και κοσμάκη, ε, να περιμένουν ανάλογη αντιμετώπιση, είναι το λογικό.

Ναι, αλλά ποιοι ξεκίνησαν τον σχολιασμό?

Κάποιος πόσταρε το λινκ και από κάτω εμφανίστηκαν μεμιάς 20 ποστ “α τον καραγκιόζη, την ψωνάρα, κοίτα τι έγραψε, το κάνει για να το παίξει ψαγμένος αλλά είναι δήθεν”.

Όσο τα ποστ κράζαν το κείμενο του αβόπολις όλα ήταν καλά. Μόλις εμφανίστηκε ο Γράκχος που ήθελε εν μέρει να συμφωνήσει και να δείξει μια άλλη οπτική, ξαφνικά κάποιοι θίχτηκαν.

Αν δεν θέλατε να μετατρέψε το θρεντ σε σχολιασμό ενός “δήθεν” κειμένου μπορούσατε απλά να το προσπεράσετε.

Βασικά Chris,ναι εμείς κάναμε τον σχολιασμό(οι γραφικοί),και πρώτοι μάλιστα,αλλά απλώς σχολιάζαμε(όπως είναι φυσικό) και ακόμα περισσότερο γελούσαμε με τα άκυρα που έγραφε μέσα,που είναι ψέματα φυσικά.
Μετά μπήκαν και είπαν "αα εγώ συμφωνώ εκεί που λέει για τα χέρια/το ίδιο σκέφτηκα/ε τώρα που τα λέμε είστε λίγο γραφικοί/είστε το ένα,είστε το άλλο/τα ίδια με τους Maiden…κτλ…κτλ…κτλ

Αυτό λέω κι εγώ, στην αρχή όλοι γελούσατε με τα άκυρα που έγραφε, γιατί προφανώς το The Wall είναι κτήμα σας, και χαχαχα και χουχουχου αλλά μόλις κάποιος είπε την αντίθετη γνώμη, τα γελάκια κόπηκαν και αμέσως πήρατε θέση άμυνας γιατί σας έθιξαν τα ιερά και όσια.

Βασικά περισσότερο γελούσαμε με τον τρόπο που βρήκε το DVD,που έμαθε για τον Roger και το ΚΚ,που κατάλαβε που γιούχαραν περισσότερο,που θα έκοβε αγκωνιές και πολύ λιγότερο με την κριτική για το κτήμα μας.

Άσε που το βρίσκω και κάπως λογικό όταν θέλω να υπερασπιστώ λίγο τον εαυτό μου την στιγμή που βλέπω κάτι κουταμάρες όρθιες του στυλ “ναι συμφωνώ και εγώ,ε τα τούβλα”.

Τέλος πάντων,τέρμα από μένα,από εδώ δεν πρόκειται να το λύσουμε.Είμαστε γραφικοί και κομπλεξικοί και όλα τα καλά.
Τα λέμε,φιλιά,πάμε για Γκίλμορ τώρα(μόλις ξεμπερδέψει ο γιος όμως)

Ακόμα δε βαρεθήκατε;

Δεν ήταν η αντίθετη γνώμη, αλλά το ύφος και οι ακυρότητες. Το τόνισα και πίσω πολλές φορές. Αν δε δεχόμασταν την κριτική απέναντι στα “ιερά και τα όσια” θα είχαμε πρόβλημα και με ουκ ολίγες άλλες κριτικές, που γράφτηκαν αλλού, οι οποίες τόνιζαν διάφορα στοιχεία όπως τα προηχογραφημένα μέρη, το γεγονός πως το λάιβ δεν περιείχε πολλά “συναυλιακά” στοιχεία κλπ. Μη λέμε τα ίδια πάλι.

Υπάρχουν κριτικές της προκοπής. Και υπάρχουν και κριτικές για τις εύκολες εντυπώσεις. Μένω στη γνώμη μου και ας βγούμε γραφικοί και κολλημένοι, δε με απασχολεί. :slight_smile:

Άντε, πάμε παρακάτω τώρα, πραγματικά έχει ξεχειλώσει το θρεντ…

Τα λέμε,φιλιά,πάμε για Γκίλμορ τώρα(μόλις ξεμπερδέψει ο γιος όμως)

Άντε να δούμε! :smiley:

ελεος πια με τους κολλημενους. ολοι μπορουν να εχουν διαφορετικες αποψεις και να προβαλλουν επιχειρηματα για να τις υποστηριξουν. αλλα καποια πραγματα δεν ειναι αντικειμενικα και δεν θα γινουν ποτε. ξεκολληστε επιτελους. πρεπει μερικοι να καταλαβουν οτι ολοι εχουν δικαιωμα να πιστευουν ο,τι θελουν. στο κατω κατω τι δημοκρατικο πνευμα δειχνει ο αλλος αν δεν δεχεται τις διαφορετικες αποψεις! σε καποιους αρεσε,σε αλλους οχι. τοσο απλο!

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλό…

Αν π.χ. παρακολούθησε το The Wall live κάποιος που έχει ακούσει μόνο Γιώργο Μάγκα ή/και Έφη Θώδη στη ζωή του και μετά αναφέρει ότι δεν του άρεσε με επιχειρήματα 5χρονου παιδιού, δε νομίζω πως έχει και μεγάλη βαρύτητα η άποψή του και η δημοκρατία (όπως την έχεις στο μυαλό σου) πάει περίπατο.

Και στην τελική φάσκεις και αντιφάσκεις. Αποκαλείς κολλημένους κάποιους, χρησιμοποιείς τον όρο «έλεος» και αμέσως μετά μιλάς για δημοκρατικά πνεύματα και δικαίωμα στην προσωπική άποψη.

Αυτοαναιρείσαι μόνος σου.

Για τη δημοκρατία ρε γαμώτο

καποιος που ακουει θωδη ρε φιλε δεν θα εσκαγε 70 ευρω για να παει στη συναυλια. σε πειραξε το ελεος που ειπα!απλα δεν αντεχω τους κολλημενους. θα τους ακουσω αλλα διαφωνω με τον τροπο που προσεγγιζουν τα θεματα. για εμενα αυτο που ειδα στις 9 ιουλιου ηταν υπερθεαμα αλλα δεχομαι αν σε καποιον δν αρεσει ή αν ειχε αλλες προσδοκιες.

http://simonwimpenny.blogspot.com/

:stuck_out_tongue:

Πολιτικά ορθέ φίλε μας μέταλ.ρεεεεεεεε (ίσως έβαλα ένα ε παραπάνω), καλώς όρισες στο φόρουμ.

Α γειά σου, νομίζω δεν είχε ποσταριστεί στο φόρουμ ως τώρα αυτό το blog! Το είχα λιώσει τις προάλλες! (cheers στον φλουδικό που μου το έδειξε)