Σκόρπιες σκέψεις(ή και ερωτήσεις):
Θα κυκλοφορήσουν και στο διαδίκτυο λογικά εισιτήρια.Αυτά θα βγουν πριν την κυκλοφορία των εισιτηρίων στα εκδοτήρια;Σκέφτεται διάφορα το δύσπιστο μυαλό μου και δεν θέλω καν να φαντάζομαι ότι μπορεί πρώτα να κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ και να εξαντληθούν από εκεί,καθώς ενδέχεται μεγάλο κύμα τουριστών.Ξέρω μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά θέλω να μάθω:roll:
Επίσης είναι και το “Fallen Loved Ones”.Aν έχετε κάποιο συγγενή που χάθηκε σε πόλεμο ή υπήρξε θύμα πολέμου(άμαχος) μπείτε στο επίσημο site και ρίξτε μια ματιά στην αντίστοιχη ενότητα.Όλη η Ελλάδα έχει τέτοια περιστατικά.Εγώ προσωπικά θα κάνω κάτι μάλλον μιας και στο χωριό μου το Δίστομο,οι γαμώχριστοι οι Ναζί…τέλος πάντων…
Γαμώτο φαντάζομαι το πως θα ακούγεται όλο αυτό το πράγμα και καθώς σκέφτομαι ότι θα έχει υπογραφή “Pink Floyd”,νιώθω σίγουρος ότι απλά θα μας φύγουν τα αυτιά.
Εκτός από τον ήχο είναι και γενικότερα τα εφέ,τα αεροπλάνα που πέφτουν κτλ κτλ κτλ.Φέρουν και αυτά την υπογραφή Pink Floyd οπότε είμαι σίγουρος ότι απλά θα είναι τέλεια.
Σκέφτομαι επίσης τις σκηνές όπου θα λυγίσω πραγματικά.Όπως αυτή όπου ο Waters βάζει και το τελευταίο τούβλο στον τοίχο λέγοντας "Goodbye"και κλείνει το πρώτο μέρος,ή όταν θα ξεκινά το δεύτερο με τον τοίχο ορθωμένο και το Hey You,με την μπάντα από πίσω.
Ζω για την στιγμή όπου θα βγουν για το “Outside The Wall” και την κάθαρση που θα νιώσω εκείνη την στιγμή συναισθηματικώς και ηθικώς.Ίσως η κορυφαία στιγμή.
Snowy White.Θα είναι και αυτός εκεί μην το ξεχνάμε.Τιτάνας.
Τέλος εκτός από τον White θέλω να είναι και κάποιος άλλος.Ξέρετε ποιος.Να επαναληφθεί η σκηνή του 1980.Επίσης ξέρετε ποια.Μία σκηνή όπου ακόμα και στις πρόβες που την κάνανε,ο Ezrin βλέποντας τον Γκίλμορ πάνω στον τοίχο έβαζε τα κλάματα από την συγκίνηση…Τι να πω…
Είμαι σίγουρος ότι στην ουρά του Another Brick In The Wall Pt.II θα σκεφτώ τον Wright…
Με το που μπω μέσα και δω την κλασσική κυκλική οθόνη,θα πάθω εγκεφαλικό
Τέλος μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα δω έναν άνθρωπο που με έχει σημαδέψει,όπως όλους μας,να παίζει,στην πλήρη μορφή του,ένα άρτιο καλλιτεχνικό έργο.
"[I]HUMANS need the protection of THE RULE OF LAW. The trick would be for US to agree upon what THE LAW should be NOW, (something WE have been working on for a few hundred years), but also to agree that as WE develop OUR understanding of both OURSELVES and OUR surroundings, WE will have insights and may need to modify THE LAWS that govern US. THE LAW should not be written in STONE. Please take note all followers of MOSES and other dead prophets.
Which leads me neatly to my next point.
In my view.
RELIGION provides A WALL between US and the reality of OUR lives.
Also,
There is a WALL between:
RICH and POOR,
NORTH and SOUTH
THE OLD and NEW WORLDS and THE THIRD WORLD
It is A WALL of FEAR and GREED
There is enough of everything in THE WORLD for us all to have enough to eat, to be warm and dry and to have a colour TV and a car. WE are taught to FEAR that if WE share what WE have with THEM, WE won?t have anything left for US.
WE also FEAR that THEY may try to take what WE have away from US, so WE spend WAY more than THEY would need to feed, house, clothe, and EDUCATE THEMSELVES, on weapons to prevent THEM from taking what WE have away from US.
There is another WALL between US and the reality of OUR lives.
This WALL is called THE MEDIA. This WALL is a tool that is used to divert US from inconvenient truths.
Perhaps I should stop now, before I alienate anybody.[/I]"