Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

καλο^^^

κιθαρα ηλεκτρικη-ακουστικη σαλονικα

φιλε πατα στο yt wooden shjips και ακου οσα μπορεις να γουσταρεις.

:!:

αντε τι θα γινει θα βγει τπτ?

η λογικη λεει οτι μεσα στην εβδομαδα θα πρεπει να βγει η ανακοινωση. την Κυριακη θα ειμαστε 2 μηνες περιπου πριν την αναμενομενη ημερομηνια οποτε πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησει η προπωληση καποια στιγμη…

ε τωρα που εχει γινει τετοιος χαμος, εχουν αλλαξει τις ημερομηνιες του Μιλανου, αναστατωσαν τοσο κοσμο, μιλησαν για μαγνητοσκοπηση και ολα αυτα μεσω του επισημου site του Waters δεν νομιζω να γινει καμια στραβη…ε του πουστη δηλαδη!

αλλα απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργουνε κι αλλο…

Για να μας σπασουν και αλλο τα νευρα, αυτο γινεται απο την αρχη…

Γιατί αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο και δεύτερον γιατί ονόματα όπως ο Waters μπορούν να βάλουν όρο στο πότε θα ανακοινωθεί η συναυλία από τον διοργανωτή.

καλα ο γουοτερς οτι γουσταρει κανει…

ναι αλλα πρέπει να κανονίσουμε κι άδειες εμείς!

Για να σας φτιάξω λίγο

Είμαι σε mode “γελάω νευρικά”

αυτος ο κιθαριστας σπερνει απιστευτα…

oh yeah

ναι αλλα δεν μπορει να ανακοινωνει την ολη περιοδεια 1 χρονο σχεδον πριν και εδω τωρα 2 μηνες πριν το show να μας κανει ναζια…

romantic_7 Αυτός που τραγουδάει και παίζει κιθάρα ήταν και στο P.U.L.S.E.; :slight_smile:

γιάπ! jon carin λέγεται και στο παλσ είχε τρου μαλλιά. μάλιστα συμμετείχε και στις περιοδείες του gilmour.

Σ’ ευχαριστώ Leto! :wink:

παιδια θα παει κανεις σημερα στο the great gig στον μυλο?

2μιση ωρες αφιερωμα στους φλουντ.

δεν εχω παει ποτε οποτε θα παω να ξεχαρμανιασω λιγακι.8)

Αξίζει πάρα πολύ… Τα παλικάρια είναι απίστευτοι και πιστεύω είναι ότι πιο κοντινό σε Pink Floyd μπορεί να φτάσει μια tribute μπάντα… Τους έχω δει 2 φορές αλλά το 15ευρω με κάθετε λίγο κάπως για να πάω και 3η…

ωραια θα ειμαι αυτος που θα ουρλιαζει μπροστα στο καγκελο.:smiley:

Πολυ αργει ομως ε…:?

Γνώμη μου είναι ότι η μπάντα που είχε συσταθεί το 2005 στην Αθήνα έπαιζαν καλύτερα (ήταν μαθητές ενός Ωδείου). Οι Τhe great gig όμως το παλεύουν με αξιώσεις να γίνουν ?? ότι πιο κοντινό σε Pink Floyd μπορεί να φτάσει μια tribute μπάντα… ??. ¨Έχουν ένα θέμα με τα βίντεο που υποστηρίζουν την παράσταση αλλά και εκεί είναι σε καλό δρόμο. Όποιος τους έχει δει πχ. Το 2008 και όποιος πρόσφατα καταλαβαίνει ότι η εξέλιξη είναι ραγδαία. Τους έχω δει 6 φορές. Την προτελευταία φορά πέρασε και ο Μαχαιρίτσας με Κίτρινα ποδήλατα (εμφανίζονταν και αυτοί στο Μύλο εκείνες τις μέρες) από τοClub του Μύλου και έπαθαν πλακά. Δεν θα είμαι εκεί γιατί βρίσκομαι σε στάδιο ανάρρωσης και δεν μπορώ. Καλή διασκέδαση σε όποιον πάει.