Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο :papas:
Η 4χρονη κορούλα μου, με παρακαλάει να την πάρω μαζί μου…τί γίνεται σε αυτές τις περιπττώσεις ξέρει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να έχει εισητήριο και να μην την αφήσουν να μπεί; Αν δεν έχει και την έχω αγκαλιά. θα μου κάνουν καμμιά μανούρα και θα μείνω τελικά κι εγώ απ’εξω;
By the way…ακόμα στο site του Roger Waters, δεν έχει βγεί ούτε ανακοίνωση, ούτε έχει προστεθεί η Ελλάδα στη λίστα του tour. Επίσης στο pinkfloydz.com, αναφέρει ακόμα σαν non confirmed shows τις ημερομηνίες 6 & 7 Ιουλίου…
Λονδίνο στις 11/5 και Αθήνα στις 8/7…αυξάνονται οι πιθανότητες να δω και τον Gilmour…(Θα τον προτιμούσα στην Ελλάδα, για να τον χαρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ…)…
Τελικά απο Πέμπτη 5/5 τα εισιτήρια ή απο Τρίτη 10/5?? Μπορούμε να έχουμε μια σίγουρη πληροφόρηση γι’αυτό? Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα.
Κατα τ’ άλλα ομολογώ ξενέρωσα με το θέμα της κάμερας και των κινητών. Δηλαδή να μη μπορείς να τραβήξεις ούτε μια φωτογραφία??? Πρώτη φορά το βλέπω σε συναυλία κάτι τέτοιο… Ξενέρωσα πολύ, πραγματικά.
(αλλά οκ, πρώτη μέρα τίκετ χάους εκεί θα μαι ούτως ή άλλως)