Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

stadar θα μπει κ 2η μερα

θα γινει η 1η σολνταουτ αμεσως κ θα μπει κ 2η

[B]η πλακα θαναι αμα δεν βγει στο λονδινο ο γκιλμουρ - γιατι ολοι μετα θα τον εχουν οτι θα σκασει στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συναυλια στην αθηνα[/B]

αλλα ποια θαναι αυτη ? η 2η μερα ? η 3η ? η 4η ?

τριτη ολοι στο τικετχαουζ 8)

Αν δε βγει στο λονδίνο, πάει, έχουμε πεθάνει όλοι

Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο, Μη βγει στο Λονδίνο :papas:

Εεεεεε…απο πεμπτη 5 μαιου;;;; τι ισχυει τωρα, η αφισα ή η ανακοινωση;

και γαμω.

65 ευρω και απο την προηγουμενη μερα στο οακα για τερμα μπροστα.

και μετα χαλαρωση και ανασυγκροτηση στο ποσειδι.

ΓΟΥΑΟΥ.

Μην προβλέπεις … ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!

το θέμα είναι θα γίνει περισσότερος από AC/DC ή όχι ???

με 65 αρένα αν δεν τελειώσουν την ίδια μέρα θα είναι έκπληξη 8O8O8O

Τελικά το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου μετατρέπεται σε συναυλιακή διαβολοβδομάδα…:stuck_out_tongue:

Μ’αρέσει που μόνο την πρώτη μέρα θα υπάρξει πλαφόν 6 εισιτηρίων. Χα χα χα. Λες και θα υπάρξει δεύτερη…

fuck,δυσκολα θα μπορεσω να παρω απο την πρωτη μερα(οπου λογικα θα τελειωσουν γρηγορα για αρενα που θελω),οποτε ελπιζουμε σε προσθηκη δευτερης μερας.

ωραία φάση… δεν είχα πάει μαλακάσα, τώρα καρφί για ΟΑΚΑ…

No cell-phones, no smoking.

Το σκέφτομαι κι ας είναι όνειρο ζωής.

ΥΓ. Δεν τραβάω βίντεο ή φωτος με το κινητό ούτως ή άλλως

Mέσα θα μαστε, αλλά πολύ αλτσχάιμερ ο μπαρμπαροτζερ.

Με τον πατέρα μου μάλλον στο άνω διάζωμα.

Βέβαια αυτός έχει δει το Wall παιγμένο με την αυθεντική σύνθεση … :stuck_out_tongue:

Η 4χρονη κορούλα μου, με παρακαλάει να την πάρω μαζί μου…τί γίνεται σε αυτές τις περιπττώσεις ξέρει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να έχει εισητήριο και να μην την αφήσουν να μπεί; Αν δεν έχει και την έχω αγκαλιά. θα μου κάνουν καμμιά μανούρα και θα μείνω τελικά κι εγώ απ’εξω;

Καλύτερα να συνενοηθείς με την didi!

By the way…ακόμα στο site του Roger Waters, δεν έχει βγεί ούτε ανακοίνωση, ούτε έχει προστεθεί η Ελλάδα στη λίστα του tour. Επίσης στο pinkfloydz.com, αναφέρει ακόμα σαν non confirmed shows τις ημερομηνίες 6 & 7 Ιουλίου…
Λονδίνο στις 11/5 και Αθήνα στις 8/7…αυξάνονται οι πιθανότητες να δω και τον Gilmour…(Θα τον προτιμούσα στην Ελλάδα, για να τον χαρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ…)…

Το έχουν ήδη ανεβάσει στο fb του The Wall!

Είναι επίσημο :smiley:

Στο οφίσιαλ φέησμπουκ του Waters όμως έχει ανακοινωθεί.
κλικ

με πρόλαβε :frowning:

και έτσι για τα γούστα

Ναι λογικά πριν κάνω οτιδήποτε θα τους ρωτήσω…
Που ξέρεις μπορεί να την πάρουν στη σκηνή στο Another Brick…8O

Απέχω συνειδητά από το fb…
Απλά απο το site του waters λογικα θα υπάρχει δυνατότητα για premium tickets…

Τελικά απο Πέμπτη 5/5 τα εισιτήρια ή απο Τρίτη 10/5?? Μπορούμε να έχουμε μια σίγουρη πληροφόρηση γι’αυτό? Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα. :stuck_out_tongue:

Κατα τ’ άλλα ομολογώ ξενέρωσα με το θέμα της κάμερας και των κινητών. Δηλαδή να μη μπορείς να τραβήξεις ούτε μια φωτογραφία??? Πρώτη φορά το βλέπω σε συναυλία κάτι τέτοιο… Ξενέρωσα πολύ, πραγματικά.

(αλλά οκ, πρώτη μέρα τίκετ χάους εκεί θα μαι ούτως ή άλλως)