Στο site της Didi πάντως λέει 10/5
έπρεπε να ήσουν manowar :lol::lol::lol::lol:
ΝΑΙ. ΝΑΙ. ΝΑΙ.
μετά το DSOTM λοιπόν, να’το και το The Wall.
Άντε και το Animals μετά!
=D>
Παντως στο mail που μου έστειλαν για τη συναυλία του Λονδίνου, έλεγαν ότι επιτρέπονται, αρκεί να μη γίνεται χρήση φλάς…
Στην τελική λίγο με ενδιαφέρει…θα γίνει αποτύπωση στον εγκέφαλό μου, και δε θα σβήσει ποτέ…
Οι καμερες κτλ χαλανε τα projections στον τοιχο, τωρα για τα κινητα τα εχει γραψει πολλακις ο ιδιος ο Ροτζερ οτι δεν τα γουσταρει:)
Φιλαρακο απο οτι ξερω μεχρι 3 ετων, τα παιδια δεν πληρωνουν εισητηριο…
Ετσι ηταν σε καποιες συναυλιες τουλαχιστον που παρακολοιυθησα εγω… Σιγουρα εχει να κανει με την εταιρεια παντως… Για παραδειγμα Aerosmith kai Bon Jovi ειναι free τα παιδια…
Τωρα αν ειναι free και σε αυτη τη συναυλια δεν νομιζω να εχεις προβλημα…
Τι τρια? τι τεσσερα??? Απλα θα την εχεις στα ποδια σου ολη την ωρα…
ranick παρε τηλεφωνο και ρωτα για σιγουρια,πρεπει να ναι μεγαλοι μαλακες για να ζητησουν εισιτηριο για 4χρονο παιδακι.
@ranick
Οι Άγγλοι είναι Άγγλοι. Ξέρουν ότι θα τους πουν μη χρησιμοποιείς φλας και δεν θα χρησιμοποιήσουν. Οι Έλληνες είναι Έλληνες. Ξέρουν ότι θα τους πεις μη χρησιμοποιείς φλας και [B]αυτοί θα το χρησιμοποιήσουν επίτηδες[/B].
Πριν ρωτήσεις κάποιον που να ξέρει αν θα σου κόψουν εισιτήριο για τη μικρή Θα [B]πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον που να ξέρει αν κάνει να την πάρεις μαζί σου[/B]. Πίστεψε με ότι θα σου πουν ότι δεν είναι σε ηλικία να αντιληφτεί αυτό που θα δει, κυρίως και αυτό που θα ακούσει. Το δεύτερο το λύνεις με ακουστικά. Το πρώτο όμως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να της κάνει κακό.
:speechless:
Κι εγώ 10/5 έχω γενέθλια, θα μου κάνω το καλύτερο δώρο!!!
Για όσους “ξενερώνουν” για το θέμα με τις μηχανές, σιγά ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα, υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες στο internet, μην προσπαθήσετε να χαλάσετε τη μέρα που θα γραφτεί ιστορία…
Βασικά κανα χρόνο υπομονή και θα έχουμε το dvd
πάντως αυτό με τις κάμερες και τα κινητά είναι λογικά σε Live που γυρίζεται dvd…
Βασικα ακομη περιμενουμε το Wall του 1980:lol:
Ουτε το dvd του DSOTM το 2006 εχει προτεραιοτητα, οποτε αυτο το “κανα χρονο” παραειναι αισιοδοξο:p
Χμ λετε να γινει χαμος απο ιντερνετ?
Btw, ξέρει κανείς αν σε αυτό το online σύστημα επιλέγεις πού θα καθίσεις ή σου το βγάζει αυτόματα;
απο οτι φαινεται θα γινει χαμος…ον λαιν θα κλεισω μαλλον.και δευτερη μερα ρεεεεεεεεεεε
Αντίσκηνο έξω απ’ το Ticket House, απ’ τη Δευτέρα.
Θά’ναι μια υπέροχη βραδιά…δεν πρέπει να χαθεί:):!:
Ορίστε λυσσάρες!
Χαχαχαχ, κοίτα που το παίζει cool!
Με τα εισητήρια μέσω ίντερνετ τι παίζει? Στήνεσαι εκεί μετά σε ουρά κι έτσι ή μπορείς να τους πεις να στα ταχυδρομήσουν?
νομιζω κουριερ