Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Στους U2 που ειχα παρει μεσω νετ, πηγαινες και τα επαιρνες μετα απο ανακοινωση απο το ticket house, αλλα ειχε και επιλογη ταχυδρομειου

Καλή φάση, θενξ.

Ε πάρτε τα ρε παληκάρια μέσω νετ να ξεμπερδεύετε. Δεν βαριέστε ουρές στα μαγαζιά?

ΕΔΙΤ: ευχαριστώ γιάννη.

έχουν 6,5 ευρά παραπάνω από νετ αλλά εγώ έτσι θα τιμήσω,δε προλαβαίνω να στηθώ σε ουρά.

Βασικά, είναι 10% προμήθεια του site, οπότε πάει αναλογικά με την τιμή του εισητηρίου…

σωστός, κοίταζα αρένα εγώ

Όσον αφορά αυτό με τα κινητά :
Παιδιά δεν είναι δυνατόν να μην έχω το κινητό μαζί μου! Θα πάμε με τη γυναίκα μου στη συναυλία, και θα αφήσουμε στην μάνα μου το 4 μηνών παιδί μας. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ πάρω το κινητό μαζί μου;;; Και τι θα γίνει αν χρειαστεί κάτι επείγον η μάνα μου με το παιδί; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!

[SPOILER][SIZE=“5”]ΘΑ ΔΩ THE WALL ΖΩΝΤΑΝΑ!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ!!!
!!![/SIZE][/SPOILER]

Φανταζομαι κινητο χωρις καμερα θα επιτρεπεται

ΥΓ Φανταριλικι κ ετσι:p

Όσο και αν είναι λογικότατο αυτό που λες, σκέψου ότι ο άλλος θα φέρει ένα κάρο μηχανήματα προς τέρψιν του κοινού και πέρα από αυτά, άλλο ένα κάρο μηχανήματα για να αποτυπώσουν τη συναυλία της Αθήνας σε DVD. Και αν λέει ότι τα κινητά καταστρέφουν το αποτέλεσμα, έτσι είναι.

Στην τελική, θυμάμαι ότι η Vodafone έχει ένα κινητό με 9,90? για όσους το θεωρούν απαραίτητο να έχουν μαζί τους:

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42082.action

Βέβαια, αν ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός, ενδεχομένως να απαγορευτεί και αυτό.

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
[B][SIZE=“5”]
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ PC ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE][/B]

=D>=D>=D>=D>=D>

Κάπως έτσι κι εγώ…με τη γυναίκα μου δίπλα στο ΙΑΣΩ για τη δεύτερη κόρη…την πρώτη ή μαζί ή στην πεθερά…κινητό απο τα παλιά…ίσα να πιάνει…έχω μια μοτορόλα σαν παπούτσι…ενδιαφέρεται κανείς;;;;

πάρε κανένα παλιο κινητό και θα είσαι κομπλέ. αμα δουν τώρα κινητό με 15 mp κάμερα θα έχει θέμα αυτός που το έχει.αν δουν καμιά μπακατέλα κλάιν.

Ρε παιδια χαλαρωστε δεν θα γινει και σωματικος ελενχος για κινητα απλα αν σε δουν να βγαζεις μεσα και με φλας κιολας, καποιος θα στην πει αμα ειναι κοντα…
Στο κατω κατω η συναυλιαρα θα βγει σε blu-ray να γουσταρουμε να την βλεπουμε μετα μια ζωη!!:D:D:D:D:D

Αυτό φαντάζομαι ότι θέτει τον καθένα προ των ευθυνών του.

τα φθηνά αεροπορικά πάπαλα!

έπρεπε να ήσουν στο live των tool(το πρώτο) μεχρι και παπούτσια είδα να βγαίνουν…χαχαχα

ε το πολυ πολυ θα μας τα κρατανε εκει με κωδικο και θα τα παιρνουμε φευγοντας! ετσι εκαννα στους Sabbath το 05 Βουλγαρια που ειχε παει φιλος μου! σαν τις Πανελληνιες μια φαση! :stuck_out_tongue:

στη χειρότερη αυτό που λέει ο μιχάλης, αλλά επαναλαμβάνω οτί αν έχετε πιο παλιά κινητα χωρίς κάμερα,ή έστω με καμιά χάλια κάμερα δε θα παίζει πρόβλημα.

ε αν το προβλημα ειναι το φλας ολα λυνονται με τα κινητα. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που θα ειναι απο το πρωι στο ΟΑΚΑ ξερωγω και δεν θα εχει το κινητο μαζι του! εχω περιεργεια για τον ελεγχο που θα γινεται. παντως νταξ θα ειναι μαλακια να χαλασει η μαγνητοσκοπηση και να μην βγει το dvd για τετοιους λογους αν και τους θεωρω υπερβολικους.

μαλλον το ζητημα ειναι να μην βγουν σχεδον επαγγελματικες ληψεις απο τη συναυλια για ειναι ολα στο dvd

το ζήτημα είναι να προσπαθήσουν να ελλατώσουν στο ελάχιστον τις λήψεις. απολύτως λογικό, dvd γυρνάει ο άνθρωπος. τοκακό είναι οτί είμαστε πολύ ελληνάρες ,και το ξέρουν, γιαυτό και έβγαλαν την ανακοίνωση σε αυτό το ύφος. προφανώς και δε θα σου πούνε τίποτα άν έχεις τ οπαλιό σου νοκια 3210 μαζί. αλλά αν έχεις το W89937382937 με 15 mp κάμερα, ε ΄χεσε με. τα θέλει ο κώλος σου :stuck_out_tongue:
επίσης επειδή είναι μεγάλος και φιλοαχανής ο χώρος ,άρα και δύσκολος για τσεκάρισμα όλη την ώρα από σεκιουριτάδες a la manowar, θα υπάρξει αυστηρή “πόρτα” όσο αφορά αυτό το θέμα. οπότε μην είμαστε πολύ πονηρίδηδες :wink:

Έχει κανείς ιδέα αν τα arena tickets θα είναι σε αριθμημένες θέσεις ή χύμα;